dtakis Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μιλάμε για φθηνή κάρτα πιστεύω!Δυστυχώς δεν έχω πολλά στοιχεία μιας και η κάρτα τηλεόρασης αυτή δεν είναι εγκατεστημένη στο δικό μου pc ενώ ο κάτοχός της δεν είναι και πολύ έμπειρος οπότε κατάφερε να μου πει ότι η κάρτα του λέγεται MpegTV και κατασκευάζεται από την http://www.kworld.com.tv Στην kworld.com.tw δεν βρήκα ιδιαίτερη άκρη με drivers μιας και όλα τα σχετικά links είναι dead! ΤΟ πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι μετά την εγκατάσταση του driver η κάρτα πιάνει κανάλια αλλά τα δείχνει όλα ασπρόμαυρα! Έχει κανείς καμιά ιδέα τι συμβαίνει σε αυτό το "κορυφαίο" προϊόν? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
REDBOUL Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Min anisixeis den einai provlima apla mia rithmish.Exeis valeis mallon Ntsc.Twra den kserw gia to programmapoy xreisimopoieis,apla tha pas stis rithmiseis toy kai tha rythmiseis Pal B-g eikona...Etsi tha peksoyn kanonika ta xrwmata..
dtakis Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Min anisixeis den einai provlima apla mia rithmish.Exeis valeis mallon Ntsc.Twra den kserw gia to programmapoy xreisimopoieis,apla tha pas stis rithmiseis toy kai tha rythmiseis Pal B-g eikona...Etsi tha peksoyn kanonika ta xrwmata.. Να σου πω ..., όταν του είχα περάσει τα windows του έβαλά για την κάρτα τηλεόρασης τους drivers από το CD και μετά πήγα στις λιγοστές ρυθμίσεις που είχε και δεν κατάφερα κάτι καλύτερο! Εννοείται πως έπαιξα μόνο σε PAL τους πιθανούς συνδυασμούς αλλά ...
johnnieB Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 h kworld nomizw exei lathos default rythmisi sthn ellada. mas exei san ntsc. an exeis valei xwra valto germany.
JIMBREED Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 eixa kai egw to idio provlima me thn aver media lete na einai kari tetoio?
dtakis Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 h kworld nomizw exei lathos default rythmisi sthn ellada. mas exei san ntsc. an exeis valei xwra valto germany. An einai etsi wraio kolpo! Eixa akousei oti merikoi vazoune Islandia/Norbhgia ... Euxaristw!! elpizw na doulepsei gia na glitwsw kai thn grinia!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.