Προς το περιεχόμενο

Safely remove harddisk...

Mixalis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ'αρχην καλησπερα,μιας και ειμαι νεος.

Εχω μια απορια και ελπιζω να μου τη λυσετε.Εχω εναν καινουριο σκληρο δισκο Western Digital 160GB SATA,τον οποιον τα Windows μου τον βγαζουν στο system tray οτι μπορω να τον αποσυνδεσω με ασφαλεια,σαν να ηταν ενα flash usb.Ασφαλως βεβαια δεν αποσυνδεεται αλλα μου φαινεται λιγο αστειο να βγαινει.Ξερει κανεις γιατι βγαινει και πως μπορω να το βγαλω απο κει?Μου σπαει λιγο τα νευρα...

Δημοσ.

Απλή επεξήγηση:

Το πρότυπο Serial ATA έχει την δυνατότητα να αποσυνδέεις και να συνδέεις δίσκους εν θερμό ( LOL ) { εννοώ Hot Swap / Hot Plug , δηλαδή ενώ είσαι ήδη στα windows, με ανοιχτό το PC }

Αν ο Serial ATA Controller σου υποστηρίζει Hot Plugging - Swapping, σου βγαίνει το εικονίδιο στην taskbar, ώστε να σταματάς την ροή δεδομένων πρός τον δίσκο ώστε να τον αποσυνδέσεις.

Τώρα το πως κάνεις να μην εμφανίζεται εντελώς το εικονίδιο δεν έχω ενδιαφερθεί να το κοιτάξω.

Μπορείς βεβαίως στα properties του Start Menu & Taskbar ( @ Control Panel , ή δεξί κλίκ στο Start Menu και επιλέγεις properties ) να βάλεις το Hide non active icons, και να διαλέξεις να είναι πάντα κρυφό.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...