Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Καλησπερα, Σημερα αγορασα ενα πολυμπριζο της εταιριας Merlin Gerin (CL5) και βλεπω οτι αξιζει τα λεφτα του. Ειναι φτηνο μη φανταστειτε τιποτα τρελλες τιμες...γυρω στα 23ευρω εχει. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν αξιζει η αγορα ενος ups της ιδιας εταιριας γυρω στα 500VA. Δεν εχω τρελλες απαιτησεις , θα βαλω πανω του μονο το powermac μου και το tft μονιτορ. Εχετε να προτεινεται καποια αλλη δοκιμασμενη μαρκα;
billpeppas Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 MGE & APC... legendary εταιρίες του χώρου. Με διεθνείς διακρίσεις, και τεχνογνωσία. Αλλά καλό θα ήταν να δώσεις λεφτά και να πάρεις ένα Line Interactive και όχι stand-by μοντέλο τους, και να έχει περίσσια ισχύ ( να μην είναι ίσα ίσα για το μηχάνημά σου )
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Σωστος δεν το ανεφερα παραπανω...Line Interactive θελω , επισης μια και το λες κατι θα ξερεις οποτε θα παω στο αμεσως μεγαλυτερο σε ισχυ μοντελο τους... Thanks bill
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Το πολυμπριζο εχει εισοδο εξοδο για XDSL γραμμη , να το ενωσω ή ειναι υπερβολη;
kirimis Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Skywalker... εχω MGE line in τα 2 τελευταια χρονια... και εχω μεινει ευχαριστημενος με το παραπανω. Λοιπον, οπως ειπωθηκε παντα μιλαμε για line in, αλλα οχι 500VA... βαλε 650 και πανω.
billpeppas Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Βάλε την γραμμή ναι Skywalk, θα σε προστατεύσει και από τυχόν βλάβες... έχετε ακούσει το καλό έτσι? ( στην 56k εποχή έγινε αυτό ): Ένας φίλος είναι να φύγει ταξίδι Γερμανία για 20 μέρες...οπότε βγάζει τις μπρίζες από ότι έχει στο σπίτι του. Όσο έλλειπε έγινε μια καταιγίδα, και έπεσε κεραυνός στο καλώδιο του πΟΤΕ κοντά του... Γυρνάει σπίτι και βρίσκει το PC καμμένο...μα πως??? Το internal 56k modem στο οποίο είχε αφήσει συνδεδεμένο το καλώδιο του τηλεφώνου...
rafraf24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Εγώ έχω 2 mge pulsar ellipse 1200va το καθένα και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Και τι δεν έχω συνδέσει πάνω...: Οθόνη 22 crt, το pc που είναι τιγκαρισμένο (Amd fx 55, 5 σκληρούς, 3 dvd, 600αρι τροφοδοτικό), εκτυπωτές, σκάννερ, πολυμηχάνημα, και παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Με όλα αυτά πάνω και με πτώση ρεύματος κρατάει περίπου 15 λεπτά
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 pwwww trella8hka me ayto pou diavasa bill opote vazw panw kai th thlefwnikh grammh Thanks
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 emena auto pou eipe o bill mou exei ginei mesa se mia nuxta...koimh8hka 3ypnhsa to prwi kai to vrhka kammeno...apo thn thlefwnikh grammh... ws euxaristhmenos katoxos enos MGE Pulsar Ellipse Premium 1200VA protinw xalara kai egw ena montelo auths ths seiras alla toulaxiston to 800ari oxi mikrotera 8ymisou oti mono h seira Premium (aspro xrwma) einai Line Interactive h non Premium einai Stand By...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 @ThReSh : File mou kai gw lew na paw gia ena megalo montelo meta thn symvoulh olwn edw. To provlhma ksereis poio einai; Oti to montelo MGE Pulsar 1200VA syndeetai se seiriakh port. Egw sto macintosh pou 8a vrw serial port; To idio montelo sta 500VA sta 154e syndeetai kai se usb kai se serial... olo provlhmata eimai :/ MGE 500VA : http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=835&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Product_Id=42749&Merchant_Id=1&sts_cid=3 MGE 1200VA : http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=835&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Product_Id=34603&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Mhpws kanei la8os sta specs to plaisio;; kai syndeetai kai se usb;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 SkYwaLkGR to idio exw kai egw kai exei kai Serial kai Usb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.