firewalker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δεν τσακονώμαστε. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. JiKL, πες μου πως βάζουμε στο K750 γενέθλια? Ή γενικά ενθύμηση με επανάληψη?
giorgio_g Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Νομίζω πλέον δεν υπάρχουν sonyericsson service center με την έννοια που υπήρχαν όταν ήταν μόνο η Ericsson. Υπάρχουν πλέον εξουσιοδοτιμένοι συνεργάτες. Νομίζω ότι έχει στο Μαρούσι. poli sosta file mou. sto emporiko kentro "aithrio" 1os orofos. ta pedia kanoun kali doulia. ;-) ;-) ;-)
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Αναφερόμουν στο k700' date=' ρωτούσα για το k750. Το ξέρω ότι βάζεις ότι θέλεις για ήχο στα μηνύματα, μου το είπε ο JiKL. Και αν πας στο link που δίνω ποιο πάνω θα δεις ότι στην δοκιμή του k750 δεν μπορείς να βάλεις ότι ήχο θέλεις στο μυν. Πες μου σε παρακαλώ γενέθλια χωρίς χρήση υπολογιστή πως βάζουμε? (με επανάληψη ανά χρόνο). Γιατί στο k750 ενός φίλου δεν μπορώ να το βρω.[/quote'] Απο το πολυ καλο FAQ για το Κ750 του myphone.gr Επαναλαμβανόμενες συναντήσεις (π.χ. κάθε χρόνο την 4η Μαίου) μέσω ημερολογίου δεν μπορούν να μπουν. Μοναδική γνωστή λύση ως τώρα: πέρασμα στο outlook των επαναλαμβανόμενων συναντήσεων, με υπενθυμίσεις στις επιθυμητές ώρες (προσοχή: οι επαναλαμβανόμενες πρέπει να έχουν αρχή εφαρμογής μετά την 1/1/1970, αλλιώς τις βγάζει σε λάθος ημέρα). Συγχρονισμός με το τηλέφωνο - Τις παίρνει κανονικά. Πάντως, αν γίνει έτσι, τις επαναλαμβανόμενες που μπήκαν μέσω outlook δεν μπορούμε να τις επεξεργαστούμε μετά από το τηλέφωνο, παρά μόνο να τις σβήσουμε. Για επεξεργασία, πρέπει να το κάνουμε πάλι στο outlook και να συγχρονίσουμε ξανά. - Γενέθλια μπαίνουν μόνο μέσω επεξεργασίας επαφής. Όταν ρωτάει αν θέλουμε υπενθύμιση, απαντώντας "ναι" τη βάζει στις 9.00 το πρωί και δεν σηκώνει αλλαγή! Εναλλακτική: Πέρασμα μέσω outlook, όπως παραπάνω (αφού ουσιαστικά τα γενέθλια είναι κι αυτά επαναλαμβανόμενες συναντήσεις).
JiKL Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 firewalker distixos den ksero pos ginete kati tetoio alla eutixos voithise o glezakos! otan ennoousa tsakoneste itan tropos tou legein! ti xazo-tilefono na sou to vazei apokleistika stis 9:00 to proi!an einai dinaton! Mipos mporeis na mas doseis to link gia to faq tou k750 tou myphone ektos an einai restricted!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910
firewalker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Λοιπόν, δοκιμάστε να στείλετε τα γενέθλια από το Nokia στο SE. Εγώ τα έστειλα από το 6510 με υπέρυθρες και τα πήρε κανονικά. Μόνο που δεν σου λέει τα πόσα κλείνει αυτός που έχει γενέθλια όταν χτυπάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.