Προς το περιεχόμενο

Sony ericson K750i (update)

kolobaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
oute sto k750 ginete na apenergoipoiseis ton ixo tis cameras otan vgazei fotografies?

apo to site toy 9volto: "Έχουμε την δυνατότητα αφαίρεσης του ήχου της cameras και του auto focus στα SonyEricsson K750i και W800i"

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

file razkal se euxaristo gia tin apantisi sou alla ennoousa kati pio eukolo...opos mia rithmisi i kati tetoio ...den thelo na xaso oute eggiisi oute kati antistoixo!

tin automati estiasi giati na tin vgaleis?

iparxei tropos na vazei me tin seira ston katalogo ta onomata aneksartitos agglikon ellinikon xaraktiron?

otan perasa ta tilefona apo tin sim stin siskeui mou ekopse ola ta onomata why?

(den eimai sigouros an egine apo auto i apo to synchronization)

Δημοσ.
file razkal se euxaristo gia tin apantisi sou alla ennoousa kati pio eukolo...opos mia rithmisi i kati tetoio ...den thelo na xaso oute eggiisi oute kati antistoixo!

tin automati estiasi giati na tin vgaleis?

iparxei tropos na vazei me tin seira ston katalogo ta onomata aneksartitos agglikon ellinikon xaraktiron?

otan perasa ta tilefona apo tin sim stin siskeui mou ekopse ola ta onomata why?

(den eimai sigouros an egine apo auto i apo to synchronization)

Άμα καταφέρεις να τα βάλεις σε σειρά πες μου και μένα , τα έχω με ελληνικούς χαρακτήρες και είναι μπερδεμένα .Τέτοιο χάλι τηλέφωνο πρώτη φορά παίρνω, και έχουν περάσει πάρα πολλά από τα χέρια μου. Κλαίω τα χρήματα που έδωσα.

Δημοσ.

apo oso diavasa i afairesi tou ixou tis camera tha einai entelos asfalis...

Episis einai dinati i metatropi apo k750 se w800 me 20+ euro!

Papg entaksei min ta parales....se paliotera til den to eixa auto to provlima alla den xalaei tin sinoliki poli kali eikona tou tilefonou!

Exo arxisei apla na ta vazo ola agglika i ola ellinika!

to idio isxie kai sto k700

Δημοσ.

Τα SE είναι στην λογική των υπολογιστών. Έτσι άλλο το "α" με το "Α" και το "a" με το "A". Επίσης οι χαρακτήρες του λατινικού αλφαβήτου προηγούνται του ελληνικού.

Πολλά κινητά (π.χ. Nokia) εφαρμόζουν δική τους κωδικοποίηση και έτσι το "α" με το "Α" και το "a" με το "A" έχουν την ίδια σημασία.

Δημοσ.

den diafono firewalker alla den einai katholou voliko...giati allo na ta evaza tora ston katalogo kai allo pou ta exo etoima...episis otan pas na psakseis den sou vgazei kai epilogi ellinikon ara pas meta me to joystick 100 kataxoriseis pio kato!

ginete sto k750 na apothikeueis stathmous kai na vazeis to onoma tous?

Δημοσ.

'Οταν είσαι στον κατάλογο κράτα το κάγκελο (#) πατημένο. Διάλεξε γλώσσα. Όχι δεν γίνετε να βάλεις ονόματα στους σταθμούς. Και συμφωνώ πως κάποια πράγματα είναι απαράδεκτα. Π.χ. δεν έχει γεννέθλια στο ημερολόγιο, δεν έχει τελικό ς στα μυνήματα (μόνο στο Τ9 έχει). Στις ομάδες δέχετε μόνο 15 ονόματα, στα μηνύματα δεν μπορείς να βάλεις ότι ήχο θέλεις (στο k700 τουλάχιστον, στο k750?). Και κατι άλλα ψιλά.

Δημοσ.

episis oi 500+ kataxoriseis MONO einai gia kapoious meion...

Episis ginete na min kanei ixo i camera otan travaei photo apla piezontas tin diesi #(i kagkelo opos to leei o firewalker) mexri na mpei to athorivo!

Poli kako auto me ta onomata stous stathmous!

an enoeis ixo minimatos (diladi otan sou erxete minima na xtipaei me auto ton ixo) ego exo kataferei na valo oti ithela mexri stigmis!

Kserete mou mporo na vro pou exei sony ericsson service center stin athina????

ta vrika ta service tis!tnx

Δημοσ.

Νομίζω πλέον δεν υπάρχουν sonyericsson service center με την έννοια που υπήρχαν όταν ήταν μόνο η Ericsson. Υπάρχουν πλέον εξουσιοδοτιμένοι συνεργάτες. Νομίζω ότι έχει στο Μαρούσι.

Δημοσ.

Episis ginete na min kanei ixo i camera otan travaei photo apla piezontas tin diesi #(i kagkelo opos to leei o firewalker) mexri na mpei to athorivo!

φιλε μου μπορείς να μου το επιβεβαιώσεις αυτό οτι όντως ισχύει? Φαντάζομαι μόνο για τα non-live τηλέφωνα...

Δημοσ.

file pp6210 kai vevea mporo na sto epiveveoso afou to ekana sto diko mou k750i alla distixos den mporo na sou po gia vodafone live siskeues kathos ego den diatheto mia apo autes alla tin apli!

as poun kai ta ipoloipa paidia omos!

Δημοσ.
'Οταν είσαι στον κατάλογο κράτα το κάγκελο (#) πατημένο. Διάλεξε γλώσσα. Όχι δεν γίνετε να βάλεις ονόματα στους σταθμούς. Και συμφωνώ πως κάποια πράγματα είναι απαράδεκτα. Π.χ. δεν έχει γεννέθλια στο ημερολόγιο, δεν έχει τελικό ς στα μυνήματα (μόνο στο Τ9 έχει). Στις ομάδες δέχετε μόνο 15 ονόματα, στα μηνύματα δεν μπορείς να βάλεις ότι ήχο θέλεις (στο k700 τουλάχιστον, στο k750?). Και κατι άλλα ψιλά.

Εσυ εισαι ωραιος ρε φιλαρακι εχεις το Κ700 και κανεις σχολια για το Κ750! :grin:

Μαθε λοιπον οτι και γενεθλια εχει στο Κ750 και οτι ηχο θελεις μπορεις να βαλεις στα μηνυματα.

Και αλλη φορα καλυτερα θα ειναι να εχεις τη συσκευη οταν κανεις σχολια για αυτη.

Δημοσ.

Αγαπητέ KYRIAKOS_GKLEZAKOS, αν δίαβαζες ποιο προσεκτικά θα έβλεπες το " (στο k700 τουλάχιστον, στο k750?) ". Επίσης αν πας εδώ

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp1_1_2&zone=pp&lm=pp1&cid=1&pid=10242

θα δείς ότι στα μυνήματα δεν έχει να βάλεις ότι ήχο θέλεις. Εγώ τουλάχιστον όταν είναι να αγοράσω ένα κινητό καταφεύγω στην κατασκευάστρια εταιρία. Αν τώρα αυτή δίνει λάθος πληροφορίες....

Φιλικά πάντα.

Δημοσ.

Στο ξαναλεω για αλλη μια φορα στα μηνυματα βαζεις οτι ηχο θελεις φιλε μου.

Και οταν σε ρωτανε κατι δεν απαντας με βαση μια αλλη συσκευη γιατι απο συσκευη σε συσκευη αλλαζουν πολλα πραγματα.

Δημοσ.

Αναφερόμουν στο k700, ρωτούσα για το k750. Το ξέρω ότι βάζεις ότι θέλεις για ήχο στα μηνύματα, μου το είπε ο JiKL. Και αν πας στο link που δίνω ποιο πάνω θα δεις ότι στην δοκιμή του k750 δεν μπορείς να βάλεις ότι ήχο θέλεις στο μυν.

Πες μου σε παρακαλώ γενέθλια χωρίς χρήση υπολογιστή πως βάζουμε? (με επανάληψη ανά χρόνο). Γιατί στο k750 ενός φίλου δεν μπορώ να το βρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...