Προς το περιεχόμενο

Sony ericson K750i (update)

kolobaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το εβαλα ολα οκ...συνδεθηκε με το κινητο..ολα οκ..

και μολις του ειπα να κανει sync τον καταλογο βαρεσε cpu usage 100% και δεν εκανε τπτ αλλο..

το αφησα 20 λεπτα και εμεινε ετσι..

το δοκιμασα σε δευτερο pc, το ιδιο.

Τελικα καθησα με το outlook..

τουλαχιστον τωρα ειναι οκ ο καταλογος...

απλα εχω το προβλημα με το Ι..

αν πχ εχω στον καταλογο ΣΙΝΑΝΗ ΜΑΡΙΑ..

μολις γραφω Σ το βρισκει μια χαρα...αλλα αν βαλω και το Ι διπλα...γραφει ενα πιο ψηλο Ι......και δεν το βλεπει το ονομα...σαν να εχω βαλει αλλον χαρακτηρα..

περιεργο?

Δημοσ.
το εβαλα ολα οκ...συνδεθηκε με το κινητο..ολα οκ..

και μολις του ειπα να κανει sync τον καταλογο βαρεσε cpu usage 100% και δεν εκανε τπτ αλλο..

το αφησα 20 λεπτα και εμεινε ετσι..

το δοκιμασα σε δευτερο pc' date=' το ιδιο.

Τελικα καθησα με το outlook..

τουλαχιστον τωρα ειναι οκ ο καταλογος...

απλα εχω το προβλημα με το Ι..

αν πχ εχω στον καταλογο ΣΙΝΑΝΗ ΜΑΡΙΑ..

μολις γραφω Σ το βρισκει μια χαρα...αλλα αν βαλω και το Ι διπλα...γραφει ενα πιο ψηλο Ι......και δεν το βλεπει το ονομα...σαν να εχω βαλει αλλον χαρακτηρα..

περιεργο?[/quote']

Θελeι καλωδιο για την συνδεση ή φτανει το bluetooth ??? :-? :-?

• Super Moderators
Δημοσ.

Φτάνει το Bluetooth (εγώ με ΒΤ το χρησιμοποιώ).

Αρκεί να μπουν σωστά τα στοιχεία στα Options του προγράμματος.

Δημοσ.

to apektisa kai ego!mou ekane poli kali entiposi to kalodio usb, me paraksenepse ligo i camera stin arxi, xarika me ta 60 epipleon mb tou memory stick duo!

Oi efarmoges,paixnidia, ringtones ktl ktl tou k700 na ipotheso oti einai simvata me to k750 etsi?

exete kanena application gia zografiki?

Δημοσ.

Πώς μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ με το Κ 750 ται το Laptop. Μέ το

siemens s55 γίνεται μια χαρά , με το 750 ενώ παίρνει εντολή και καλεί

Τον αριθμό του παροχέα σε ένα δύο δεύτερα γυρίζει στην αναμονή και δε συνδέεται ξέρει κανένας για κάποιες ρυθμίσεις γιατί δεν βρίσκω τίποτα.

Δημοσ.

paidia kalimera

agorasa to k750i prin 10 meres apo to germano 380 eyro.

gia to tilefono den to sizitao einai katapliktiko.

to leo epidi to exo dokimasi.to mono problima poy exei ayto to kinito einai o fortistis.

einai kainoyrgioi fortistes kai einai poli eyaisthiti kai allaksa idi enan.kai to kako einai oti den exi egiisi se antiuesi me to tilefono poy exi 2 xronia.

exi o fortistis dio mikres akides mesa poy spane poli eykola.

giayto prosoxi opios to pari.

Δημοσ.

Κατι ακομα...Εχω επιλεξει αυτοματη ενημερωση της καρτας sim με τις νεες επαφες αλλα τα ονοματα δεν γραφονται ακριβως το ιδιο οπως στην μνημη του τηλεφωνου....

Επισης οι ηχοι που εχει μεσα στην επισκοπιση τους ακουγονται πολυ χαμηλα ενω σαν ηχοι κλισης ακουγοντε μια χαρα...

Λυσεις ???? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

Οι κάρτες sim δεν υποστηρίζουν όλους τους χαρακτήρες. Π.χ. δεν δέχονται μικρά ελληνικά. Μερικά κινητά βέβαια εφαρμόζουν δική τους κωδικοποίηση και λύνουν το πρόβλημα. Οι επαφές αυτές όμως σε άλλα κινητά δεν διαβάζονται σωστά. Τα SE νομίζω ότι δεν κάνουν κωδικοποίηση. Μία επαφή σε κάρτα sim δεν μπορεί να ξεπερνά τους 14 χακτήρες.

Για τους ήχους τους αυξάνεις την ένταση από το πλάι πατώντας το "+" την ώρα που παίζουν.

Δημοσ.
Οι κάρτες sim δεν υποστηρίζουν όλους τους χαρακτήρες. Π.χ. δεν δέχονται μικρά ελληνικά. Μερικά κινητά βέβαια εφαρμόζουν δική τους κωδικοποίηση και λύνουν το πρόβλημα. Οι επαφές αυτές όμως σε άλλα κινητά δεν διαβάζονται σωστά. Τα SE νομίζω ότι δεν κάνουν κωδικοποίηση. Μία επαφή σε κάρτα sim δεν μπορεί να ξεπερνά τους 14 χακτήρες.

Για τους ήχους τους αυξάνεις την ένταση από το πλάι πατώντας το "+" την ώρα που παίζουν.

Με κεφαλαια και ελληνικο αλφαβητο γραφω.... :neutral: :neutral: :neutral:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...