Προς το περιεχόμενο

Sony ericson K750i (update)

kolobaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια το πηρα σημερα το πρωι σε αντικατασταση του χαμενου μου Nokia6680 και ξεχασα το βιβλιαρακι στο γραφειο...Δεν μπορω να το κανω να επικοινωνησει με bluetooth με το pc ενω εχω ανοιχτο το bluetooth και εχω επιλεξει να ανιχνευεται το pc απο αλλες συσκευες...Υποχρεωτικα πρεπει να περασω το προγραμμα που εχει το cd του κινητου στο pc και να το συνδεσω με το καλωδιο ???? ;) ;) ;) ;)

Αναζητηση με ενα -δυο αρχικα γραμματα στις επαφες δεν μπορω να κανω ?? Πρεπει να τις "κυλαω" με το joystick μια- μια για να βρω αυτη που θελω ???

Εχαριστω ..... :D :D :D

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προφανώς έχεις τον πρώτο χαρακτήρα κεφαλαίο και τους υπόλοιπους μικρούς ε? Τα SE δεν μπορούν να κάνουν τέτοια αναζήτηση. Μόνο αν όλοι οι χαρακτήρες είναι κεφαλαίοι. Για το bluetooth, στην αναζήτηση που κάνεις τον βρίσκει τον υπολογιστή? Άλλα κινητά τα βρίσκει? Με τα SE μπορείς να ελέγχεις και διαφορα προγράμματα μέσω bluetooth π.χ. Winamp, Bsplayer, Media player κτλ.

Δημοσ.

Με μια επανεκινηση λυθυκε το προβλημα της επικοινωνιας.....

Ολα τα ονοματα τα εχω με κεφαλαια.

Διαφορετικο ηχο κλισης για καθε επαφη δεν μπορουμε να βαλουμε ????

Επισης αποριψη κλισης χωρις να προωθειται η κλιση στον τηλεφωνητη δεν γινεται ???? Ευχαριστω και συγνωμη που σας ζαλιζω αλλα μετα απο πολλα χρονια ξαναπηρα ericsson....Απο την εποχη του θρυλικου 788i για λιγες μονο μερες ειχα το Τ610.Κατα τα αλλα μονο ΝΟΚΙΑ. :-x :-x :-x

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις διαφορετικό ήχο. Και εικόνα. Στο όνομα που θέλεις πατάς Επιλογές και μετά Προβ. & επεξεργ. Για να ακυρώσεις μία κλήση πατάς το πάνω δεξιά κουμπί που είναι το όχι.

Δημοσ.
Για να ακυρώσεις μία κλήση πατάς το πάνω δεξιά κουμπί που είναι το όχι.

Οταν με καλουν το κουμπι αυτο εχει την επιλογη για "απασχολημενο" και προωθει την κλιση στον τηλεφωνητη.Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:

Αν και εχω ορισει κουμπια για ταχεια κλιση τα κραταω πατημενα αλλα δεν πραγματοποιειται η προκαθορισμενη κλιση.Why ??????? :-? :-? :-?

Δημοσ.

Μήπως έχεις την προώθηση κλήσεων ενεργοποιημένη όταν απασχολημένο? Δες στις ρυθμίσεις κλήσεων -> Προώθηση. Για την ταχεία κλήση πατας π.χ. 3 και μετά κλήση. Δεν το κρατάς πατημένο.

Δημοσ.
Μήπως έχεις την προώθηση κλήσεων ενεργοποιημένη όταν απασχολημένο? Δες στις ρυθμίσεις κλήσεων -> Προώθηση. Για την ταχεία κλήση πατας π.χ. 3 και μετά κλήση. Δεν το κρατάς πατημένο.

Για την ταχεια κλιση ΟΚ....Για την προωθηση αν την απενεργοποιησω τοτε δεν λειτουργει και ο τηλεφωνητης.... :-x :-x :-x

Δημοσ.
Να απενεργοποιήσεις την προώθηση μόνο για το αποσχολημένο. Σου τα απενεργοποιεί όλα?

Ενω μπορω ετσι να κανω απορριψη κλισης δεν μπορω να το κανω να γινεται προωθηση στον τηλεφωνητη μετα απο καποια χτυπηματα...

Backup μπορουμε να παρουμε τα περιεχομενα του κινητου ???? :-? :-? :-?

Δημοσ.

υπαρχει καποιο προγραμματακι για managing του καταλογου μου?

τα εκανα copy απο το nokia μου μεσω τις καρτας και πολλα εχουν βγει κινεζικα οι τελευταιοι χαρακτηρες...

ενω θελω να αλλαξω και αρκετα που ειναι γραμμενα με μικρα και οχι κεφαλαια..

αν κατσω να το κανω απο το κινητο 8α χρειαστω 2 μερες..

Δημοσ.
Ναι με πολλά προγράμματα. Νομίζω και με αυτό που έχει το Cd.

Μεσω καλωδιου ή και απο το bluetooth ??? Αλλο προγραμμα ???? Υπαρχει καποιο να παιρνει τις επαφες και να τις στελενει σε οποιαδηποτε αλλο κινητο που δεν ειναι SE ???

Εφαρμογες για το κινητο υπαρχουν και τι κανουν ??? ???

Ευχαριστω και....παλι!!! :smile: :smile: :smile:

• Super Moderators
Δημοσ.

Μακράν το καλύτερο και ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα για διαχείρηση τηλεφώνου Sony Ericsson:

http://fma.sourceforge.net/

Βεβαιωμένο: Δουλεύει με καλώδιο, δουλεύει με Bluetooth (με το SP2, τα WInXP δεν θέλουν ειδικούς drivers για Bluetooth).

Δεν δουλεύει με P800, P9xx.

Δημοσ.
Μακράν το καλύτερο και ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα για διαχείρηση τηλεφώνου Sony Ericsson:

http://fma.sourceforge.net/

Βεβαιωμένο: Δουλεύει με καλώδιο' date=' δουλεύει με Bluetooth (με το SP2, τα WInXP δεν θέλουν ειδικούς drivers για Bluetooth).

Δεν δουλεύει με P800, P9xx.[/quote']

Ανοιγει η αρχικη σελιδα παταω Enter the magic και μετα κολλαει!!!! :-x :-x :-x

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...