Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Ρε παιδια το πηρα σημερα το πρωι σε αντικατασταση του χαμενου μου Nokia6680 και ξεχασα το βιβλιαρακι στο γραφειο...Δεν μπορω να το κανω να επικοινωνησει με bluetooth με το pc ενω εχω ανοιχτο το bluetooth και εχω επιλεξει να ανιχνευεται το pc απο αλλες συσκευες...Υποχρεωτικα πρεπει να περασω το προγραμμα που εχει το cd του κινητου στο pc και να το συνδεσω με το καλωδιο ???? Αναζητηση με ενα -δυο αρχικα γραμματα στις επαφες δεν μπορω να κανω ?? Πρεπει να τις "κυλαω" με το joystick μια- μια για να βρω αυτη που θελω ??? Εχαριστω .....
firewalker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Προφανώς έχεις τον πρώτο χαρακτήρα κεφαλαίο και τους υπόλοιπους μικρούς ε? Τα SE δεν μπορούν να κάνουν τέτοια αναζήτηση. Μόνο αν όλοι οι χαρακτήρες είναι κεφαλαίοι. Για το bluetooth, στην αναζήτηση που κάνεις τον βρίσκει τον υπολογιστή? Άλλα κινητά τα βρίσκει? Με τα SE μπορείς να ελέγχεις και διαφορα προγράμματα μέσω bluetooth π.χ. Winamp, Bsplayer, Media player κτλ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Με μια επανεκινηση λυθυκε το προβλημα της επικοινωνιας..... Ολα τα ονοματα τα εχω με κεφαλαια. Διαφορετικο ηχο κλισης για καθε επαφη δεν μπορουμε να βαλουμε ???? Επισης αποριψη κλισης χωρις να προωθειται η κλιση στον τηλεφωνητη δεν γινεται ???? Ευχαριστω και συγνωμη που σας ζαλιζω αλλα μετα απο πολλα χρονια ξαναπηρα ericsson....Απο την εποχη του θρυλικου 788i για λιγες μονο μερες ειχα το Τ610.Κατα τα αλλα μονο ΝΟΚΙΑ. :-x :-x :-x
firewalker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Μπορείς να βάλεις διαφορετικό ήχο. Και εικόνα. Στο όνομα που θέλεις πατάς Επιλογές και μετά Προβ. & επεξεργ. Για να ακυρώσεις μία κλήση πατάς το πάνω δεξιά κουμπί που είναι το όχι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Για να ακυρώσεις μία κλήση πατάς το πάνω δεξιά κουμπί που είναι το όχι. Οταν με καλουν το κουμπι αυτο εχει την επιλογη για "απασχολημενο" και προωθει την κλιση στον τηλεφωνητη.Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile: Αν και εχω ορισει κουμπια για ταχεια κλιση τα κραταω πατημενα αλλα δεν πραγματοποιειται η προκαθορισμενη κλιση.Why ??????? :-? :-? :-?
papg Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Ότι θέλετε για το Κ 750 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74667
firewalker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Μήπως έχεις την προώθηση κλήσεων ενεργοποιημένη όταν απασχολημένο? Δες στις ρυθμίσεις κλήσεων -> Προώθηση. Για την ταχεία κλήση πατας π.χ. 3 και μετά κλήση. Δεν το κρατάς πατημένο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Μήπως έχεις την προώθηση κλήσεων ενεργοποιημένη όταν απασχολημένο? Δες στις ρυθμίσεις κλήσεων -> Προώθηση. Για την ταχεία κλήση πατας π.χ. 3 και μετά κλήση. Δεν το κρατάς πατημένο. Για την ταχεια κλιση ΟΚ....Για την προωθηση αν την απενεργοποιησω τοτε δεν λειτουργει και ο τηλεφωνητης.... :-x :-x :-x
firewalker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Να απενεργοποιήσεις την προώθηση μόνο για το αποσχολημένο. Σου τα απενεργοποιεί όλα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Να απενεργοποιήσεις την προώθηση μόνο για το αποσχολημένο. Σου τα απενεργοποιεί όλα? Ενω μπορω ετσι να κανω απορριψη κλισης δεν μπορω να το κανω να γινεται προωθηση στον τηλεφωνητη μετα απο καποια χτυπηματα... Backup μπορουμε να παρουμε τα περιεχομενα του κινητου ???? :-? :-? :-?
firewalker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Ναι με πολλά προγράμματα. Νομίζω και με αυτό που έχει το Cd.
Lord_Az Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 υπαρχει καποιο προγραμματακι για managing του καταλογου μου? τα εκανα copy απο το nokia μου μεσω τις καρτας και πολλα εχουν βγει κινεζικα οι τελευταιοι χαρακτηρες... ενω θελω να αλλαξω και αρκετα που ειναι γραμμενα με μικρα και οχι κεφαλαια.. αν κατσω να το κανω απο το κινητο 8α χρειαστω 2 μερες..
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Ναι με πολλά προγράμματα. Νομίζω και με αυτό που έχει το Cd. Μεσω καλωδιου ή και απο το bluetooth ??? Αλλο προγραμμα ???? Υπαρχει καποιο να παιρνει τις επαφες και να τις στελενει σε οποιαδηποτε αλλο κινητο που δεν ειναι SE ??? Εφαρμογες για το κινητο υπαρχουν και τι κανουν ??? ??? Ευχαριστω και....παλι!!! :smile: :smile: :smile:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μακράν το καλύτερο και ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα για διαχείρηση τηλεφώνου Sony Ericsson: http://fma.sourceforge.net/ Βεβαιωμένο: Δουλεύει με καλώδιο, δουλεύει με Bluetooth (με το SP2, τα WInXP δεν θέλουν ειδικούς drivers για Bluetooth). Δεν δουλεύει με P800, P9xx.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μακράν το καλύτερο και ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα για διαχείρηση τηλεφώνου Sony Ericsson: http://fma.sourceforge.net/ Βεβαιωμένο: Δουλεύει με καλώδιο' date=' δουλεύει με Bluetooth (με το SP2, τα WInXP δεν θέλουν ειδικούς drivers για Bluetooth). Δεν δουλεύει με P800, P9xx.[/quote'] Ανοιγει η αρχικη σελιδα παταω Enter the magic και μετα κολλαει!!!! :-x :-x :-x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.