Προς το περιεχόμενο

Forthnet: Τέρμα το πάγιο στον ΟΤΕ;;;

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγνωμη και αν εκτος απο τηλεφωνο θες και adsl σε ποιον θα πληρωνεις το παγιο?

επισης αν δεν πληρωνεις παγιο στον ΟΤΕ πως θα εχεις νουμερο???

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η φορθνετ δινει δικους της αριθμους 211 σε εταιρικους πελατες...

Και η 'Q' έχει ίδιο κωδικό κλήσης! Τι γίνεται εδώ βρε παιδιά; Ξαφνικά είδα μία κλήση από τέτοιον αριθμό κι όταν πήρα στις πληροφορίες του ΟΤΕ μου απάντησαν πως πρόκειτε για κλήση απ'την 'Q' η οποία δεν έχει σχέση με τον ΟΤΕ. :?

Πάντως δεν το πολυπιστεύω αυτό με την Forthnet. Ελλείψη πελατείας βγήκαν στο ψάρεμα! Καλύτερα να το επιβεβαιώσει κάποιος που είναι πελάτης στη συγκεκριμένη εταιρεία και γνωρίζει βέβαια. Δεν μπορεί να μην ενημερώσει αρχικά τους πελάτες της για τα νέα προγράμματά της! Κι απ'την άλλη όλοι μας έχουμε να πληρώσουμε τις 'εθελούσιες αποχωρήσεις' του ΟΤΕ. Που θα βρεθούν τόσα δις δραχμές για τις αποζημειώσεις;

Δημοσ.

Το 211 δεν έχει να κάνει ούτε με Q ούτε με FORTHnet.

Το 21x είναι το πρόθεμα για τις κλήσεις εντός Αττικής. Απλά υπάρχουν τέτοιοι αριθμοί που χρησιμοποιούν both FORTHnet και Q και πιθανόν και άλλοι εναλλακτικοί.

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος ηδη η teledome δινει τηλεφωνο χωρις παγιο στον ΟΤΕ αλλα σε αυτην με 9 ευρω το μηνα και κρατας και τον αριθμο σου.Εχει και πιο φτηνες χρεωσεις. Δεν καλυπτει για την ωρα ολλη την Ελλαδα και νομιζω ουτε ολη την Αττικη.Αλλα για internet και τηλεφωνο μονο απο αυτη για καλοκαιρι ακουσα κι εγω. :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Κάποια φάβα έχει ο λάκος... ε! κάποιο λάκο έχει η φάβα, πάντως! Η διαφορά θα φανεί στο κόστος των μονάδων! Κόβει το πάγιο και το φορτώνει στις μονάδες, ευγενικά-ευγενικά! Θεωρώ αδύνατον μία τέτοια περικοπή, απ'τη στιγμή που είναι το σίγουρο κέρδος για τις τηλεφωνο-εταιρείες! :lol:

Δημοσ.

211 είναι πρόθεμα της vivodi για dslphone. Το ξέρω γιατί έχω 2 γραμμές τέτοιες. και ναι μπορείς να κόψεις εντελώς τον πΟΤΕ. Και τα τιμολόγια είναι πολύ φθηνότερα και με τα 9,52 ευρώ το μήνα έχω και 500 λεπτά κλήσεων προς αστικά και υπεραστικά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχεις dsl γραμμή.

Δημοσ.

Και εγώ μέχρι πρόσφατα νόμιζα ότι το 211 είναι αποκλειστικά της Q αλλά τελικά δεν είναι έτσι. 211 έχουν πολλές ιδιωτικές εταιρίες.

Δημοσ.
Και εγώ μέχρι πρόσφατα νόμιζα ότι το 211 είναι αποκλειστικά της Q αλλά τελικά δεν είναι έτσι. 211 έχουν πολλές ιδιωτικές εταιρίες.

Ακριβώς. το ενδιάμεσο ψηφίο 1 μπαίνει σε όλες τις εταιρίες εκτός απο τον ΟΤΕ ο οποίος έχει κρατήσει το 0 για την πάρτη του.

Δημοσ.
Κάποια φάβα έχει ο λάκος... ε! κάποιο λάκο έχει η φάβα, πάντως! Η διαφορά θα φανεί στο κόστος των μονάδων! Κόβει το πάγιο και το φορτώνει στις μονάδες, ευγενικά-ευγενικά! Θεωρώ αδύνατον μία τέτοια περικοπή, απ'τη στιγμή που είναι το σίγουρο κέρδος για τις τηλεφωνο-εταιρείες! :lol:

Και ακριβοτερα να ειναι σε κοστος μοναδων θα γλυτωσουμε τον ΟΤΕ οσοι εχουμε τηλεφωνο στο χωριο ή το εξοχικο και πληρωνουμε νταβατζιλικι 12 μηνες στον ΟΤΕ για χρηση ενα - δυο μηνες που θελουμε εμεις και οχι ο ΟΤΕ. :-x :-x :-x

Δημοσ.
Ακριβώς. το ενδιάμεσο ψηφίο 1 μπαίνει σε όλες τις εταιρίες εκτός απο τον ΟΤΕ ο οποίος έχει κρατήσει το 0 για την πάρτη του.

Στο site της ΕΕΤΤ υπάρχουν οι λίστες με όλους τους αριθμούς που έχουν εκχωρηθεί στους παρόχους.

http://www.eett.gr/gr_pages/telec/numbering/ekxwriseis/EKXORITHENTES_KAI_DESMEYTHENTES_GEO_ARITHMOI_(PART_I).pdf

http://www.eett.gr/gr_pages/telec/numbering/ekxwriseis/EKXORITHENTES_KAI_DESMEYTHENTES_GEO_ARITHMOI_(PART_II).pdf

http://www.eett.gr/gr_pages/telec/numbering/ekxwriseis/EKXORITHENTES_KAI_DESMEYTHENTES_GEO_ARITHMOI_(PART_III).pdf

Δημοσ.

Pedia Gia Na Min Plakoneste

To 211 Winai Misthomenes Grammes Ap[o Ton Ote Otan Kapoios Provider Thelei Na Parexei Stous Pelates Tou Thlefonia I Internet Anejarthta Apo Ton Ote Agorazei Kapoies Apo Aytes Tis Grammes Kai Tis Parexei Stoys Pelates Tou Me Oti Orous Aytos Thelei Apote Grmmi Me Prothem 211 Mporei Na Exei Kai I Forthnet Kai I Vivodi Kai I Teledome........akoma Kai Kapoios Idioths Me Gemates Tsepes Akoma Kai Kapoia Katasthmata (p.x. E-shop)

Δημοσ.

Λάθος. Είναι ομάδες αριθμών (και όχι μεμονωμένοι) που έχουν εκχωρηθεί από την ΕΕΤΤ σε παρόχους που πληρούν τις προϋποθέσεις. Κανένας ιδιώτης δεν μπορεί να πάρει από την ΕΕΤΤ τέτοιο αριθμό. Οι εταιρίες όπως το eshop που έχουν τηλέφωνα 211xxxxxxx τα έχουν πάρει από κάποιον τηλεπικοινωνιακό πάροχο (Forthnet, Telepassport, Vivodi κλπ).

Προς το παρόν αυτές οι γραμμές δίνονται μέσω του δικτύου του ΟΤΕ, αφού καμιά εταιρία δεν έχει δικό της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...