Cristina Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Πριν λίγο χτύπησε το τηλέφωνο... Ήταν μια ευγενέστατη δεσποινίδα η οποία ήθελε να με ενημερώσει σχετικά με την σταθερή τηλεφωνία της Forthnet. Μεταξύ άλλων, ούτε λίγο, ούτε πολύ... Μου είπε πως από το καλοκαίρι οι πελάτες της ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ... Και φυσικά ούτε και στην Forthnet. Το μόνο που θα πληρώνουν θα είναι οι κλήσεις τους και μόνον αυτές... Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Μου 'ρθε «κάπως» ρε παιδιά... :? Και λίγη ώρα πριν από αυτό το τηλεφώνημα αναρωτιόμουν αν θα πέσουν ποτέ οι τιμές της Forthnet για την DSL...
dimitris__ Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Ενδιαφέρον, γιατί έχω σταθερή forthnet. Αν κάποιος έχει κάποιο link ας εμφανιστεί!
giorgio_g Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 epitelous!!!!! as kani kapoia eteria tin arxi na akolouthisoun ke oi alles na glitosoume apo to basano tou ote!!!! :razz: :razz: :-P :-P :grin: :grin:
nick_gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 κάτι παρόμοιο έχει ακουστεί και στο adslgr, αλλά ίσως πρόκειται για προσφορά εφόσον γίνεις συνδρομητής στην εταιρεία για κάποιο χρονικό διάστημα χ τι άλλο σου είπαν;
deathlok Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 paidia an exei diktio i exei agorasei dikaioma xrisis tha to kanei gia olous gia na tous kerdisei olous.
panagioths Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δυστυχως θα σας απογοητευσω... Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο για ενα δυο χρονια τουλαχιστον... Η φορθνετ δινει δικους της αριθμους 211 σε εταιρικους πελατες αλλα με την συμφωνια πως θα κανουν αρκετα μεγαλους λογαριασμους τον μηνα (ανω των 300?) ετσι ωστε να εχει η εταιρια (φορθνετ) μια εμμεση σιγουρη αποσβεση του μεγαλου κοστους του εξοπλισμου που θα φερει στον χωρο σου για να συνδεσει τα γραφεια σου με το δικο της τοπικο δικτυο (συνηθως στον αντιστοιχο διπλανο οτε που ανηκεις). Πιλοτικα ειχε ξεκινησει περυσι στον ΟΤΕ Αμπελοκηπων η φορθνετ να στηνει εξοπλισμο ωστε να συνδεσει εταιρικους πελατες στην ευρυτερη περιοχη. Αλλα τα πραγματα περυσι ηταν πιλοτικα... Αρα εκτιμηση μου ειναι οτι θα αργησει παρα πολυ καποια εταιρια να δωσει το last mile με δικα της εξοδα και δικες της γραμμες... Γιαυτο και πολλα χρονια ακομα δεν θα υπαρχουν αλλες εταιριες εκτος απο τον οτε. Ολες οι αλλες ειναι σαπουνονερα γιατι οι εκπτωσεις που κανουν δεν ειναι τοσο σοβαρες σε σχεση με αυτα που θα εκαναν εαν ειχαν στημμενο δικο τους δικτυο. Μακαρι καποια στιγμη να καταφερουμε να εχουμε και 2ο και 3ο τηλεφωνικο παροχεα ωστε να μπορουμε να επιλεξουμε πραγματικα εταιρια και δικτυο οπως στην περιπτωση της κινητης τηλεφωνιας...
stehellas Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 kita na deis egw pisteuw pos sou kanane plaka (?) alla tha plirwna euxaristos ena logiko pagio gia na thn kanw apo ton ote ...
Cristina Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Τελικά ισχύει... Δεν γνωρίζουν ακριβή ημερομηνία, αλλά το περιμένουν μέσα στο καλοκαίρι. Ρώτησα αν θα γίνει τουλάχιστον μέσα στο 2005 και μου απάντησε με σιγουριά πως ναι. Αφορά και παλιούς και νέους συνδρομητές. Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι επιπλέον, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 801 100 1000.
_filippos_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Και σε μενα με πήραν τηλ απο φορθνετ, μια κοπέλα , και πολυ ευγενικά πήγε να μου πλασάρει τηλεφωνική σύνδεση στην forthnet. Μαλιστα μου είπε πως απο το καλοκαίρι δεν θα χρειάζεται να πληρώνω πάγιο στον ΟΤΕ αλλά ούτε και στην forthnet. Ισχύει αυτό που εγραψε η Christina.
tzark Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Το 2007 θα είναι και το τέλος όλων αυτών των παρόχων γιατι ο ΟΤΕ θα ειναι καθαρα ιδιωτικος ( AT&T - USA ) και δεν θα υπάρχει η ΕΕΤΤ στην σημερινή της μορφή !!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.