ndou.lf Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop και διαθέτω 1300 ευρώ. πολλές οι προτάσεις και αρκετά δελεαστικές οπότε δεν ξέρω τι να διαλέξω. προορίζεται για εφαρμογές γραφείου και κάποιες εφαρμογές εικόνας π.χ. photoshop. με ενδιαφέρει πολύ η φορητότητά του και η αξιοπιστία του. δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. ευχαριστώ για κάθε απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Kalws irthes sto insomnia. An koitakseis ligo pio katw stin kathgoria auth tha breis para ma para polla posts sxetika me to diko sou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostolis_VoIP Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop και διαθέτω 1300 ευρώ. πολλές οι προτάσεις και αρκετά δελεαστικές οπότε δεν ξέρω τι να διαλέξω. προορίζεται για εφαρμογές γραφείου και κάποιες εφαρμογές εικόνας π.χ. photoshop. με ενδιαφέρει πολύ η φορητότητά του και η αξιοπιστία του. δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. ευχαριστώ για κάθε απάντηση! Exo kanei kai ego mia erotisi gia sikapoia sigkrisi modelon Acer kai Sony. Ena apo auta ta Notebook einai kai Acer Aspire 1692 WLMi ma 1300 Euro. 15,4 '' Wide 128x800--Centrino 1,73GHz--512MB--80GB--DVD-Dual Double Layer --ATI MOBILITY RADEON X 600 128 MB Koitakse auto to Notebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostolis_VoIP Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop και διαθέτω 1300 ευρώ. πολλές οι προτάσεις και αρκετά δελεαστικές οπότε δεν ξέρω τι να διαλέξω. προορίζεται για εφαρμογές γραφείου και κάποιες εφαρμογές εικόνας π.χ. photoshop. με ενδιαφέρει πολύ η φορητότητά του και η αξιοπιστία του. δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. ευχαριστώ για κάθε απάντηση! Exo kanei kai ego mia erotisi gia sikapoia sigkrisi modelon Acer kai Sony. Ena apo auta ta Notebook einai kai Acer Aspire 1692 WLMi ma 1300 Euro. 15,4 '' Wide 128x800--Centrino 1,73GHz--512MB--80GB--DVD-Dual Double Layer --ATI MOBILITY RADEON X 600 128 MB Koitakse auto to Notebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ndou.lf Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 για τους mobile amd64 kai turion64 ξέρει κανείς τίποτα? αξίζει μια τέτοια αγορά ή να πάω σε intel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 egw exw amd64 3200+ se ena acer aspire 1500 series . Ena pragma mono tha pw.. POLLY ZESTH!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop και διαθέτω 1300 ευρώ. πολλές οι προτάσεις και αρκετά δελεαστικές οπότε δεν ξέρω τι να διαλέξω. προορίζεται για εφαρμογές γραφείου και κάποιες εφαρμογές εικόνας π.χ. photoshop. με ενδιαφέρει πολύ η φορητότητά του και η αξιοπιστία του. δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. ευχαριστώ για κάθε απάντηση! The best laptop at 1300 euro is...................THIS!!!! Θα ζεστένεται λίγο ( έχω το ίδιο και ξέρω ) αλλά στην τιμή που το έχουν και με τέτοια χαρακτηριστικά είναι ιδανικό desktop replacement!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panasonic Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Πάντως δες στο openmind κάτι σ΄ αυτά τa λεφτά σε centrino....... αν θες απόλυτες επιδόσεις τότε ο laptopmaniac έχει απόλυτο δίκιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
as223 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Χωρις σκεψη: http://www.apple.com/ibook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panasonic Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 1200 ευρώ για ένα μηχανηματάκι γυμνό και αργό; εκτός αν ξέρεις κάπου να είναι φτηνότερο.... Μάλλον ο μύθος αυτών των μηχανημάτων είναι η ακριβή τιμή τους η οποία όμως είναι επειδή μόνο μια εταιρεία υπάρχει και δεν συναρμολογούνται μηχανήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 εφοσον τιθετε και θεμα αξιοπιστιας νομιζω πως καλο ειναι να αποφυγουμε desktop cpu's και τις παρενεργιες τους. Εγω θα προτεινα μαλλον κατι τετοιο... το οποιο και με το αναλογο 64bit software θα δωσει τα μεγιστα. Ισσοροπημενα πραγματα λοιπον... http://openmind.gr/product_info.php?manufacturers_id=15&products_id=1214&osCsid=e576a9094366069ad7648f7ae6a20bd9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panasonic Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 εφοσον τιθετε και θεμα αξιοπιστιας νομιζω πως καλο ειναι να αποφυγουμε desktop cpu's και τις παρενεργιες τους. Εγω θα προτεινα μαλλον κατι τετοιο... το οποιο και με το αναλογο 64bit software θα δωσει τα μεγιστα. Ισσοροπημενα πραγματα λοιπον... http://openmind.gr/product_info.php?manufacturers_id=15&products_id=1214&osCsid=e576a9094366069ad7648f7ae6a20bd9 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panasonic Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 γενικά πάντως ψάξε στο openmind ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ndou.lf Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 eyxaristw gia tis apantiseis. poli kali epilogi telika auto to fujitsu-siemens turion 64! psaxnontas omws eida pws se germanika site yparxoun katapliktikes times. opws sto http://www.techikdirekt.de kai sto http://www.greek-shops.de. kai ta dio stelnoun stin ellada. to kako einai pws exoun germaniko pliktrologio kai sistima, sigoura ta laptop tou greek-shop enw gia to allo den exw rwtisei akoma. kai i skepsi mou einai giati na min parw me 1300 euro ena sony vaio estw kai me germaniko pliktrologio? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.