Προς το περιεχόμενο

Provlima me Siemens ME45

idet2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xairetai.

Edw kai 2-3 meres antimetwpizw ena provlima me ena kinito Siemens ME45 pou exw.

Loipon katarxas na sas pw oti twra menw Agglia kai gia ayto to logo exw mia karta aggliki.

To provlima ksekinise otan enw egrafa ena minima kollise to kinito kai den antapokrinotan.Min exontas ti na kanw tou ebgala ti mpataria kai ekleise.Apo tote molis anoigw to kinito ftanei stin othoni pou zitaei to PIN kai ekei oti kai na pataw sto pliktrologio den antapokrinetai katholou.....me liga logia de mporw na valw to PIN alla oute kai na kleisw to kinito. Prospathontas para poly wra mia fora katafera na to anoiksw kai mpike mesa kanonika kai apo mono tou, xwris na pataw egw tipota pigaine sinexeia sto menu 1-1-1 (sa na eixe kolisei to pliktro epilogis menu). To ekleisa loipon alli mia fora bgazontas ti mpataria alla apo ekei kai pera me tin Aggliki karta de ksanampike pote....

Xrisimopoiwntas enos filou elliniki (idia me tin etaireia pou exw Ellada giati me alles ellinikes de doulepse) katafere na mpei kai na doulepsei kanonika kai stathera.

Vazontas pali ti karta mou.....ksana ta idia...stamataei ekei pou zitaei to PIN

Exei kaneis idea ti mporei na ftaiei kai ti mporw na tou kanw??

Exw skeftei pws me mia anavathmisi sto firmware tha stwsei.Mipws mporei kaneis na mou dwsei links gia na kanw tin anavathmisi?

Dokimasa monos mou na kanw mia prospatheia me kati pou vrika sto diktyo, alla enw to kinito einai anoixto....(stin othoni pou zitaei to PIN giati opws eipa de paei parakatw) de to anagnwrizei...

Gia na tin kanei prepei na einai mesa sto diktyo??Mou fainetai koulo giati ta contacts klp ta diavazei se ayti ti katastasi.......

Kamia idea...Otidipote pou na mporei na voithisei na kanw anavathmisi to firmware alla kai kanena swsto link giati i Siemens exei afairesei gia kapoio logo to link me ta firmware apo ti selida tis....Isws kapoios pou na eixe kanei paliotera kai na to exei to firmware na mporouse na voithisei...

Tha dokimasw apo methavrio an den exw kanena neo nwritera apo esas na kanw anavathmisi mpainontas sto diktyo me ti karta tou filou.....alla opoiadipote idea eyprosdekti mexri tote...

Eyxaristw poly.

Δημοσ.

Καλημέρα

Πήγαινε στον provider σου, εξήγησε του το πρόβλημα και ζήτησε να σου αντικαταστήσουν την SIM.

Φιλικά

Δημοσ.

Eyxaristw poly gia ti simvouli, alla pws tha to stiriksw?

Ennow oti oso kairo eimai xwris to diko mou kinito exw daneistei ena NOKIA apo ena filo kai doulevei me ti dikia mou SIM kanonika....

Ayto de deixnei oti i SIM einai mia xara??

Δημοσ.

Βρήκα αυτό το link για το κινητό σου αλλά δεν ξέρω κατά πόσο καινούργιο είναι το firmware που δίνει.

Αφού λες οτί η κάρτα σου "παίζει" καλά σε άλλη συσκευή, τότε κάτι παίζει με την συσκευή σου. Δοκίμασε να το κάνεις update και πιθανότατα θα "στρώσει". Επίσης κάνε του και έναν εσωτερικό καθαρισμό να έρθει λίγο στα "ίσια" του.

Αν δεν λειτουργήσει τίποτα από αυτά, τότε μάλλον έχει αρχίσει "να παραδίδει το πνεύμα" :(

Φιλικά

Δημοσ.

Eyxaristw poly...

To thema einai oti otan paw na treksw to *.exe apo ekei petaei ena error pou leei oti de mporei na vrei ena *.dll arxeio...

En pasi periptwsi to vrika apo allou ayto to firmware, to thema einai oti de kanei douleia giati kollaei stin othoni me to PIN kai einai sa na min anagnwrizei to kinito katholou. Endexetai ama tou valw tin karta tou filou kai mpei kanonika sto diktyo, na kataferei na kanei update to firmware??

Eyxaristw kai pali

Δημοσ.

Λογικά θα πρέπει να έχεις μπει κανονικά μέσα για να κάνει upgrade. Nα έχει φορτώσει το λογισμικό του δηλαδή. Καλύτερα να δανειστείς μια SIM και να το κάνεις.

Φιλικά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Meta apo poly talaipwria alla kai polles meres (opws mporei kapoios na dei), katafera na anoiksw to kinito kai na mpei mesa me tin elliniki karta tou filou.

Enw doulepse gia kapoio diastima, diladi kanonika antapokrinontousan ta pliktra (plin enos pou allo tou patouses na kanei kai allo ekane) meta apo kamia wra to pliktrologio kollise pali.

Fysika oso itan anoixto prospathisa na tou kanw update, na to syndesw, na diavasw to flash me diafora programmata alla tipota...

Pali mia apo ta idia....

Fysika to software tis Siemens doulevei kanonika gia metafora twn contacts i twn SMS i twn ixwn.Mono ayta gia to update tou firmware fainetai na min sindeontai.

Opote tha ithela na kanw mia erwtisi, sxetika me to kalwdio.To kalwdio pou irthe mazi me to tilefwno kanei gia ayti ti douleia etsi?De xreiazetai kapoio allo???

Deyteron na sas pw oti afou anoikse kai meta apo kamia wra peripou to pliktrologio kollise apo ekei kai istera exei mpei stin othoni tou screen saver kai deixnei to roloi kanonika, to opoio edw kai 12 wres metraei kanonika tin wra sa na min trexei tipota, apla ta pliktra den antapokrinontai kai de mporw na kanw tipota....

Kamia neoteri idea meta ta teleytaia nea gia to ti mporei na ftaiei???

To vasiko vevaia erwtima paramenei : Pws tha kataferw na kanw update to firmware?????????

Eyxaristw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...