Προς το περιεχόμενο

tin apopsoula sas

mourlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thelw na mou peite an sunaibei kai ses sas

eixa to proigoumeno winamp kai ekana update...me to pouto katebase ka iegeine installed to winamp to CPU kanei san trelo xtupwntas 100.....to exete pathei eseis auto???

meta apo auto kaoma kai palioteres ekdoseis an egkatatisw to idio provlima vgazei......

ti exete na peite......

• Moderators
Δημοσ.

Nop,ολα μια χαρα με το καινουριο winamp(οπως και με τα προηγουμενα)

Μηπως εγκαταστηθηκε και τιποτα περιεργο μαζι με το winamp?

100% χτυπαει στο winamp.exe?

Δημοσ.

Ayth th stigmh xrhsimopoiw ton Winamp 5.09 kai to CPU usage den anebainei panw apo 10-15%. Akougetai periergo na exeis 100%. Mhpws einai kapoio allo programma pou anebazei to cpu usage sto max, opws eipe kai Gi0; Elegkse ton Task Manager kai pisteuw oti 8a lu8ei to problhma sou ;)

Δημοσ.

Το είχα παρατηρησει και έγω με την έκδοση 3... πριν 2 χρόνια.. Απο τότε έχω μονο την έκδοση 2.χ.χ.χ.χ γιατι δεν βλέπω και τον λογο να αναβαθμιστώ... Το skin που θέλω το έχω και εδω και 3 (!!!) χρόνια δεν το έχω αλλάξει....... :)

Δημοσ.

mesw tou task manager kathe fora vlepw oti den paizei allo programmataki opou na anebazei to CPU toso psila

otan omws kleisw to winamp.exe apo to task tote ola pane pisw sto fisiologiko...

oute Winamp3 oute 2 mporw na balw krataw panta mia palioteri ekdosi gia backup...twra exw kataliksei na akouw mousiki mesw tou anorthodoksou iTunes.....

Δημοσ.

mou mirizei thema me drivers kartas ixou... dokimase na tous ksanaperaseis, i na peraseis tou neoterous an iparxoun....

pantos ki ego me winamp 2.8 eimai akoma (to pio elafri kai praktiko)... an to thes kai mias kai itan freeware, sfira :)

Δημοσ.

Ontos den katalabeno to logo na anabathisete se pio kenouria ekdosi mias kai oi perisoteroi den xrisimopioume oute tis mises apo tis dinatotites tou...opote giriste stin ekdosi 2 pou ine pio lafria kai grigori.

Δημοσ.

kai emena mou xtipise mia dll stin last ekdosh tou winamp..kati ONTOS den paei kala

afou to systhma mou genika ine sfairato me apeira programmata-processes na trexoun ana pasa stigmh,kai s ena filo mou tou ekane kati koufa to winamp,ti na symbainei omos ?

Δημοσ.

den mporw na perasw kammia ekdosi tou winamp...oso gia tin karta ixou douleuei kanonikotata.....

telika evala 1by1 mp3 (mono 57Kb) player pou eida oti to xe ena paidi kai iremisa pros to parwn.....euxaristw gia tis apopseis sas....na ste kala...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...