Jikail Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Ρε παιδιά έχω το παραπάνω laptop με 256mb RAM (PC2100) και θέλω να του πετάξω άλλη μια 256mb αλλά κολλάω στο ότι δεν ξέρω αν αυτές οι μνήμες που παίρνει είναι 144pin ή 200pin... Δεν αναφέρεται σε κανένα manual και ούτε στο site της HP... Μήπως μου διαφεύγει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gto234 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Πολύ απλά πήγαινε στο e-shop που προσφέρουν δωρεάν τοποθέτηση στις μνήμες των λαπτοπ και θα σου πούν αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 rikse mia matia edw Episis mporeis na kaneis ena scan edw gia na deis ti ram mporei na parei to sistima sou. Den kserw an kanei shipping stin ellada . pantos ama kanei sou to sinistw anepifilakta! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Nai kanei shipping stin ellada ( http://www.crucial.com/eu/store/shipping.asp ) me 14 euro kostos me UPS Express. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jikail Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Ευχαριστώ παιδιά... Έτρεξα τον scanner του crucial και μου είπε ότι έχω 200pin... Δεν παίρνω όμως από αυτούς γιατί έχουν 30$+μεταφορικά και από e-shop τις βρίσκω 27?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Apo times den kserw an simferei i oxi . Ta metaforika einai 14 euro. Pantos apo customer support skizoune ta atoma se antithesi me to eshop pou den kseroune pou pan ta 4 . Exw agorasei polles fores apo crucial kai exw girisei kai pisw ram kai me exoune sklabwsei me tin eksipiretisi tous .Diladi kai sto melon tha protimisw na ta skasw se autous kai na exw to kefali mou isixo para na psaxnomai me ta k@lomagaza tis eladas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etheo Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Για δες και εδώ http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator/modelsinfo.asp?SysID=17106&mfr=HP%2FCompaq&model=Pavilion+Notebook+ze4404EA&Sys=17106-HP%2FCompaq-Pavilion+Notebook+ze4404EA&distributor=0&submit1=Search Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.