triantis7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Apoti blepete i aporia mou einai safestai!!Exw katabasei arketa update kai otan tha kanw format meta den thelw na ta ksanakatebasw giati....56K!!Pou einai apothikeumena na ta exw?
Inkjjl Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Koita...tha sou po ego ena kolpo pou kano!!!Theto to automatic update sto inform only mode me apotelesma apla na mou leei ta KB codes ton updates...Meta pao sto http://www.microsoft.com/downloads kai kano search gia afta ta KB (knowledgebases) codes kai katevazo manually ta updates!!! SOSTOS???
polaki Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Inkjjl προφανως έχεις original Windows... Αλλιώς πλεον αυτο που λες σε ορισμένα downloads δεν γίνεται. Εγω εδω και καιρο έχω πλεον original XP και στα 3 μου PC γι'αυτον τον λόγο! (τα πήρα σε ξεφτίλα τιμή σε δημοπρασία και ειμαι νομιμοτατος!) Αν εβαζες auto update (που στα κατεβάζει free) και αποθηκευση μονο ωστε να επιλέγεις εσυ ποτε θα εγκατασταθούν...? Μηπως τοτε τα εβρισκες σε κάποιον φάκελο? Αν και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν site που κατεβάζεις οποια updates θες...
asmorod Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Με manual εγκατάσταση αποθυκεύονται στο C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download
Kserafeim Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 kai ektos autou katevazei kai me 56k...to mono file mou pou mporeis na kaneis va baleis ta xp sp2 kai na kaneis ipomoni na katevaseis ta update..
triantis7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 paidia exw sp2 kai exw katebasei kai polla updates.Genikotera oti mou zitaei to katebazw!!!(auto update).Asmorod exeis dikio ekei einai apothikeumena!!
xux99 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Εδώ μπορείς να βρεις συγκεντρωμένες τις ενημερώσεις των Windows XP SP2 ώστε να τις αποθηκεύσεις στο σκληρό δίσκο και να τις χρησιμοποιείς κάθε φορά που κάνεις νέα εγκατάσταση του λειτουργικού. Μια άλλη λύση είναι η χρήση του δωρεάν προγράμματος WUtool το οποίο αποθηκεύει τις αυτόματες ενημερώσεις σε ξεχωριστό φάκελο του σκληρού δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.