mstaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Καλησπέρα παιδιά... Έχω ένα αναβαθμισμένο GX30 σε 30i. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν γίνεται να βγάλεις τις προσθήκες και τις αλλαγές του menu της Vodafone που ως συνήθως ειναι για τα μπάζα... Δηλ υπάρχει κάποιο firmware update , νέα έκδοση λογισμικού, αλλό menu γενικά, φτιαγμένο είτε από κάποιον άλλο έιτε το αυθεντικό της συσκευής (της Sharp δηλ), ή για παράδειγμα μπορούμε να πειράξουμε τα εικονιδια και να βάλουμε δικά μας μέσω υπολογιστή, όπως γίνεται με κάποιοες άλλες συσκευές που ξέρω. Αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα ποιά προγράμματα υπάρχουν και πως γίνεται η σύνδεση με τον υπολογιστή; Ξέρω ζητάω πολλά αλλά όλα αυτά που σας λέω γίνονται πχ σε Μοτορολα συσκευές. Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις...
giorgio_g Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 file mou apo oso ksero den iparxi logismiko tis sharp. diladi i sharp ftiaxni kinita gia logariasmo tis vodafon!! ara mallon efages tapa!!! alla pote den kseris se auto to forum...... :razz: :razz: :razz:
WizeMan Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Για ρίξε μια ματιά 9volto.gr και gsmforum.gr έχω την εντύπωση πως υπάρχει ένα ασιατικό firmware (με Αγγλικά)... αλλά δεν είμαι σίγουρος...
Founes Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 apo oso xerw to GX30i einai i us (non voda) version me open IrDA ktl... ara an ontos einai to i den exeis voda menu...
mstaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Το κινητο ήταν GX 30 και μέσω Γερμανου... GX 30i οπότε εχει κάποια πραγματα ξεκλείδωτα αλλά το menu παραμένει... τη ευτυχία !!! ... να βλέπω την κοκκινίλα ... πάλι καλά που είμαι γάυρος... φαντάσου ναμουν και βάζελος... ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ VODAPHONE ΜΕΝU !!!!
_LunaTiC_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 steile mou me pm ena mail sou kai tha sou steilw ena analutiko tutorial gia to pws na apenergopoieis to VF se sharp Gx30i
_LunaTiC_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Dieukrinizw kai pali!! TO TUTORIAL THA EINAI RUTHMISI GIA TO KINITO WSTE NA MIN MPAINEI OPOTE THELEI STO VODAFONE LIVE KAI OXI APEGATASTASI TOU VL MENU!!! Ta panta tha meinoun ws exoun. To mono pou tha allaxei einai to apotelesma tou parimatos tou aristerou koumpiou gia to VL!!!!!!!!!!!
_LunaTiC_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 opoios sunexizei na to thelei as mou xanasteilei pm!!! SORRY!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.