rafraf24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Καλησπέρα, Μερικά laptop, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου (Acer aspire 1804), έχουν μια μικρή υποδοχούλα, όπου τοποθετούνται mini pci κάρτες. Κυκλοφορούν τέτοιες στο εμπόριο? Έχετε ακουστά τίποτα γιαυτές? Βασικά θα ήταν μια πολύ καλή περίπτωση επέκτασης των δυνατοτήτων ενός laptop.
palawiaris Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Φιλαράκι εμένα έχει 2 mini pci από τις οποίες η μία έχει ασύρματη κάρτα δικτύου.Κάποτε ψάχτηκα και εγώ αν γινότανε να εκμεταλευόμουνα και την δεύτερη θέση αλλά πέρα από modem και ασύρματες κάρτες δικτύου δεν βρήκα τίποτε άλλο στην αγορά.Αν υπάρχει τίποτε άλλο δεν γνωρίζω
HamerZ Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Υπάρχουν και SCSI κάρτες πχ της adaptec ή όπως Adaptec SlimSCSI 1480 στο ακόλουθο link: http://www.adaptec.com/worldwide/product/proddetail.html?sess=no&language=English+US&prodkey=APA-1480B&cat=%2fTechnology%2fSCSI+(Desktop)%2fSCSI+for+Laptops Εγώ είχα πάρει φορητό την εποχή πριν από USB2 οπότε και οι δύο κάρτες usb2 kai scsi της Adaptec ήταν ιδανικές για τα 2 rewriters της Yamaha (USB2-24x & SCSI-44x), όπως και για την σύνδεση κάμποσων εξωτερικών σκληρών δίσκων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.