Vaggelis100 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Όταν βάζω ένα bootscreen στο StyleXP όποιο και να είναι αυτό, όταν ανοίξω τον υπολογιστή μου μετά, μου βγάζει μετά από το bootscreen μια μπλε οθόνη και μετά κάνει reset. Έχω την πιο καινούργια έκδοση(3.06). Παλιά δεν μου δημιουργούσε το πρόβλημα αυτό. Έχω WinXp Sp2.
kolobaki Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Mπορει οι θερμοκρασιες σου ειναι πολυ υψηλες.Κοιταξε στο bios
Vaggelis100 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Τι σχέση έχει αυτό; Όταν έχω το κανονικό των Windows μου μπαίνει μια χαρά.
laskos0 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Και εγώ όσες φορές επιχείρησα να το περάσω το style xp (τελευταια εκδοση επισης , αλλα και παλιοτερες) , πάντα το έκανα απεγκατάσταση μετά από λίγο καιρό..... Και με WIN XP SP2 πριν λίγο καιρό το είχα και το απεγκατέστησα...προβλήματα σταθερότητας είχα και σε αυτό ( όπως και παλιότερα)...Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα δεν το είχα ,αλλά πάντως είχα και εγώ προβλήματα στη λειτουργία του υπολογιστή κάποιες φορές.... Άσε που καθυστερούν εκκίνηση και αυτό μετά από λίγο καιρό είναι εκνευριστικό... Βέβαια τώρα φάνηκε σαν να έκανα μανιφέστο εναντίον του STYLEXP , αλλά εντάξει εμένα απλώς ..δε μου έκανε...
Vaggelis100 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Ποια δεν έχω καταχωρήσει; Όταν λέω ότι χρησιμοποιοώ το αυθεντικό bootscreen των Windows εννοώ ότι διαγράφω το boot.ini του StyleXP και μετατρέπω το boot.bkk σε boot.ini
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.