Προς το περιεχόμενο

GUILD WARS online mono ?

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Nαι ρε chil' date=' δεν είναι WoW.Κάθε παιχνίδι mmorpg έχει τη δική του οντότητα.Δεν είναι όλα wow.Σταματήστε να τα συγκρίνετε όλα με αυτό επειδή μόνο αυτό ξέρετε ή σας είπανε...

Η μόνη σχέση των δύο παιχνιδιών μεταξύ τους είναι ότι πρέπει να 'σαι συνδεδεμένος στο νετ για να τα παίξεις.Α, και το ότι και τα 2 αποκαλούνται παιχνίδια.[/quote']

Τα συγκρίνω από άποψη εθισμού. Στο wow δεν ξεκολάς με τίποτα από αυτήν την άποψη το είπα. Anyway τα παίζω και τα δυο ταυτόχρονα (μια ώρα το πολύ το έκαστως), καθένα έχει την δική του γλύκα.

Δημοσ.

1 ωρα το πολυ για WoW? Και τί προλαβαίνεις να κάνεις, μόνο repair & καμία αγοραπωλησία στο ΑΗ! :)

Το WoW πιστεύω θέλει τουλάχιστον ένα 2ωρο για να πείς οτι έκανες και κανένα quest.. Δεν ξέρω αν εισαι 60άρης, στην οποία περίπτωση ίσως να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για τα μεγάλα quests/raids etc, ή απλά κάθεσαι και σκυλοβαριέσαι IF οπως τους βλέπω όλους....

Δημοσ.

Βασικά γάματα, wow έχασα τον χαρακτήρα μου λόγω του ότι ο λογαριασμός μου ήταν ανενεργός για περισσότερο από ένα 3μηνο και ξεκίνησα από την αρχή. Μακάρι να είχα χρόνο να ασχοληθώ και περισσότερο από μια ώρα αλλά δεν προλαβαίνω. Βασικά και η μια ώρα πολύ είναι αλλά anyway, ελπίζω κάποια στιγμή να προλάβω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

na rotiso kati re paidia ? mia dsl 384 einai arketi gia na paizo to paixnidi xoris na exo kollimata kai teties mal..... episis an to paro tora tha mporeso na mpo sto paixnidi i tha eimai poli adinamos kai oi alloi poli pio mprosta?

Δημοσ.

Επειδη εχω παιξει και τα δυο θα σου πω οτι αν ασχοληθεις με το WoW .το Guild Wars σου φαινεται πολυ λιγο.Οχι επειδη δεν ειναι καλο αλλα επειδη δεν ειναι massive multiplayer. Αν δεν σε πειραζει αυτο, τοτε προκειται για ενα αξιολογο game.Προσωπικα 2 φορες εβαλα το Guild Wars και μετα το πουλησα.

mandipl, η 384 adsl(αυτη την συνδεση εχω και εγω) για το GW ειναι υπεραρκετη ενω για το WoW καλη (~230-240ms latency).Το καλο ειναι οτι και στα Battle Grounds κανει ενα μικρο κοψιματακι στην αρχη και μετα δεν ξανασταματα.

Δημοσ.

Gia na eimai eilikrinhs k gw eimoun epifilaktikos gia to gameplay tou GW, an katseis na asxolitheis omws einai ena apo ta kalytera MMORPG pou exw paixei pote (nai einai mmorpg oti k na lete :P )Pera apo ta apistefta kalosxediasmena grafika to paixnidi apoktaei vathos kai san 'single player' alla k san massive multiplayer.Yperoxa PVR kai exypnos tropos syndiasmos PVP xarakthra me Quest (skill unlock etc).Axizei na asxolitheis k sigoura axizei ta lefta tou pou den einai k tosa an skefteis oti den plhrwneis oute syndromh,25 euro to tsimpisa egw apo kapoio e-shop.K mpanw apolla kati pou marese prosopika, den xreiazete nase 37683143 lvl gia na kollas se opoion vreis mono k mono gia na dixeis se olous oti eisai o 'G@m@w' oute na anakalipseis kapoio eleino bug gia na koroideveis k na kleveis allous users (vlepe Lineage 2 :P).

Oso gia kapoio ellhniko Guild, - Elas - Greek Guild is allways an recruiting :)

(opoios thelei plhrofories gia to Guild kai invite pm me)

Δημοσ.

Στο γραφειο ολοι μιλανε για το περιφημο wow και καθε μερα ακουω πως ειναι παιχνιδι που τους αλλαξε τη ζωη.Μηπως δινουμε πολυ μεγαλη βαση σε παιχνιδια?Παντως τι λετε για 1 ωρα το πολυ?Ελατε να τους ακουσετε πως περνανε τα σαβ/κα τους.Ολη μερα μπροστα στο pc και παραγγελνουν σουβλακια και αντε και απο αναγκη να πανε τουαλετα!!!!Μιλαμε κλεινουν 24ωρα ξυπνιοι και ερχονται την Δευτέρα κομματια στη δουλεια...Μην πουμε για τους χαρακτηρες!Αφου ο πρωτος που εφτιαξαν εφτασε 48 level φτιαχνουν καινουριους για να παιζουν ξανα απο την αρχη.Ελεος!!!!!!!

Δημοσ.

Ναι και εγω το θεωρώ ακραίο αλλά απ'την άλλη το θεμα ειναι πως θέλει να περνάει ο καθένας την ώρα του.

Σαββατοκύριακο δεν έχω μείνει ποτέ μέσα, αλλα όπως είπα και πριν αν ο αλλος προτειμάει να παίξει απτο να βγει ειναι δική του επιλογή.

Δεν το θεωρώ "υγιής" πρακτική αλλά μήπως είναι "υγιής" πρακτική ο τζόγος, το κάπνισμα ή το ποτό...?

Δημοσ.
na rotiso kati re paidia ? mia dsl 384 einai arketi gia na paizo to paixnidi xoris na exo kollimata kai teties mal..... episis an to paro tora tha mporeso na mpo sto paixnidi i tha eimai poli adinamos kai oi alloi poli pio mprosta?

1. eykola i 384 tha antexei.den tha exeis kanena problem (vevaia min exeis anoixta ola ta katevastiria apo pisw giati tha metamoroftheis se erpeto kai tha sernetai i grammi...)

2.den mporw na sou apantisw 100% kathws den exw asxolithei poly me kanena apo ta 2 games. Pantws apo ti peira mou se tetoiou tupou games, polloi exoun ksekinisei pio meta kai eftasan tous allous se mikro sxetika diastima. den pisteyw einai logos na min arxiseis to game EFOSON sou aresei!

Δημοσ.
episis an to paro tora tha mporeso na mpo sto paixnidi i tha eimai poli adinamos kai oi alloi poli pio mprosta?

Στο Wow ειμαι σε server που ήταν απτην αρχη και εχει ως αποτέλεσμα ενα τεραστειο ποσοστό να ειναι 'ηδη 60 level, ήταν ενας μικρος μου φόβος, μηπως δηλαδη στους πιο καινουριους σερβερ ηταν περισσότεροι οι μικροι ωστε να μπορω να παίξω άνετα.

Δεν υπάρχει πρόβλημα, παντα θα βρίσκεις μικρούς και ειδικά στο Guild wars που δεν έχει σερβερς παρά districts (κατα καποιο τροπο δηλαδη όλοι μαζι παίζετε οπότε φαντάσου ποσοι ειναι μικρό λεβελ αφου τωρα παίρνουν το παιχνίδι).

Δημοσ.

δεν ειναι αργα για να το ξεκινησεις.εχθες 2 φιλοι μου το αγορασαν για να ξεκινησουν.μια παιζουν το guild wars μια το wow.οποτε και να το ξεκινησεις παρεα θα βρεις.να προσεχεις μονο τις παγιδες απο αλλους χρηστες...και βεβαια προσεχε μην πορωθεις και εσυ οπως οι υπολοιποι και μπροστα σου βλεπεις μονο ξωτικα,μαγους και νανους.

Δημοσ.

το έβαλα πρωτη φορα χτες, δεν εχει καμια σχεση με το wow αλλα πολυ καλυτερα γραφικά (πιο αληθοφανή) και γενικα ειναι διαφορετικό παιχνίδι εντελώς. Μην το μπερδέυουμε με το wow, γι'αυτο και υπαρχουν ατομα που παιζουν και τα δυο (προφανως αν ηταν ολοιδιο δεν θα παίζανε 2 παιχνίδια αλλά ενα).

Χτες έπαιξα λίγο μονο και μονο να δω πως ειναι επειδη κράσαραν οι servers του wow. Ευτυχώς για τιν προσωπική μου ζωή (:P) δεν έχω πολύ χρόνο διαθέσιμο για 2 MMORPGs και έτσι το guild wars θα το παίζω μία στο τόσο. :)

Δημοσ.
na rotiso kati re paidia ? mia dsl 384 einai arketi gia na paizo to paixnidi xoris na exo kollimata kai teties mal.....

to thema den einai to bandwidth alla to poso grigora tha pigenoerxontai ta paketa . eite exeis dsl 256 ,384 ,512 to idio tha einai . to thema einai stin texnologia tis grammis kai oxi sto bandwidth . einai san enas autokinitodromos,den exei sxesi posa autokinita xoraei alla poso grigora tha kinountai . enimerotika...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...