Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 e nai...san ta WoW L2 EQ2 kai SWG...apla sto Guild Wars den plhrwneis mhniaia syndromh opws sta alla...alla xreiazesai original to game
chill Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Παίδες το έχει χτυπήσει κανένας σας το παιχνιδάκι??? Σκέφτομαι να το προμηθευτώ σύντομα γιατί έχω δει πολύ καλές κριτικές από τα ξένα sites και θέλω να ξέρω.
iNfErNeR Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Απο γραφικα ειναι κορυφαιο στη κατηγορια του αλλα απο gameplay δεν ειναι και οτι καλυτερο. Το εχω 1 μηνα και το βαρεθηκα. Και το παιχνιδι ΔΕΝ ειναι mmorpg. Ειναι κατι σαν single player action-rpg με στοιχεια mmorpg.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 pantws einai arketa kalo kai epitelous sto pvp metraei to skill tou player kai oxi to lvl kai to equipment...
georgeinvictus Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 το εχω εδω και κανα μηνα και δε μπορω να ξεκολλησω.ο inferner προφανως λεει οτι πως δεν ειναι mmorpg επειδη δεν βλεπεις τους αλλους παικτες εκτος πολης για πρωτη φορα.εμενα μου αρεσε σαν ιδεα γιατι επιτελους χωριζεται το pvp κομματι του παιχνιδιου μ'αυτον τον τροπο και γλυτωνεις και το lag.μη ξεχναμε οτι το concept του παιχνιδιου ειναι να "σπρωξει" το cooperative κομματι του,δηλαδη το να παιζουν παικτες σε μικρες ομαδες 3-4 ατομων(εξου και οι henchmen),τουλαχιστον ετσι προμοταρει το παιχνιδι η Ncsoft.παντως τα γραφικα του ειναι παραπανω απο καλα,το μειονεκτημα που βρηκα ειναι οτι τα quests δινουν πολυ περισσοτερο XP απο τις μαχες με τα τερατα,τεραστια διαφορα!ασε που ειμαι lvl10 και για να σκοτωσω 2-3 stone golems lvl3 ζοριζομαι λιγο και μου δινουν 0 ΧΡ!!!Σκεφτειτε μεγαλες διαδρομες στον χαρτη με τετοια τερατα.παιχνιδι 1 ωρας και παραπανω χωρις καθολου ΧΡ!!!
chill Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Μ@λ@κι@ ακούγεται αυτό φίλε μου όμως..........Στο duskwood πχ περιοχή στο WoW βλέπεις το abomination να επιτίθεται σε ανυποψίαστους περαστικούς. Όσον αφορά τους κόσμους άστο…….. στο WoW κάναμε ταξίδια μέρες ολόκληρες όχι για κάποιο quest αλλά μόνο και μόνο για να δούμε τους διάφορους πανέμορφους κόσμους που περιέχει το παιχνίδι. Από γραφικά και ήχο τι λέει το παιχνίδι??? Τι classes έχεις στην διάθεση σου και τι ράτσες??? Επειδή δεν έχω καταλάβει μπορείς να παίξεις σαν καλός και σαν κακός ή όχι???
georgeinvictus Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 δεν εχει races μονο classes υπαρχουν και στα 2 φυλα,warrior,ranger,monk,elementalist,mesmer,necromancer.Ο elementalist απο οτι εχω δει ειναι πιο καλος χαρακτηρας,καθαρος μαγος,ως συνηθως οι μαγοι υπερεχουν.εγω σαν warrior με δευτερο profession elementalist χτυπαω και μαχομαι σαν πολεμιστης μεν αλλα εχω προσβαση σε ολα σχεδον τα spells του μαγου,απλα εχω λιγοτερο mana.μεχρι στιγμης το storyline ειναι πολυ γραμμικο που σημαινει οτι δε κανεις επιλογες σεναριακες πουθενα,αρα παιζεις σαν "καλος" αναγκαστικα.τα γραφικα του ειναι κορυφαια,ισως καλυτερα απο WOW απο την αποψη οτι δεν εχουν την καρτουνιστικη αισθηση που εχει το WOW,ειναι ελαφρως πιο "χειροπιαστα".φοβερη ποιοτητα στα εφε των spells!ο χαρτης ειναι ψιλοτεραστιος και δεν εχω ανοιξει πολυ ακομη αλλα οσο εχω δει απο κοσμους ειναι αρκετα καλο.απλα η περιοχη που ξεκινας ειναι ερημος και δε βοηθαει οπτικα.ο ηχος αρκετα καλος επισης.αλλα το συστημα με τα ΧΡ ειναι πολυ τρελλο.μαχομαι και σκοτωνω για παραπανω απο μια ωρα και δεν παιρνω ΧΡ επειδη εχω ξαναπερασει απο κει υποτιθεται και τα τερατα αυτα ειναι χαμηλο lvl.παρολα αυτα αν αφαιρεθεις λιγο θα σε πατησουν κατω σα χταποδι!!!
SiKaT Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Εγω παντως το βρισκω σουπερ το παιχνιδακι. Γραφικα σκιζει. Γουσταρω που πρεπει να κανεις lvl up μονο μεχρι τα 20 και απο κει και περα μετραει μονο το skill του καθε παιχτη. Μπορεις να αποκτησεις παρα πολλα skills και spells, γιατι διαλεγεις 2 classes σε ενα χαρακτηρα. Ομως απο ολα τα skills σε καθε μαχη μπορεις να παρεις μονο 8, τα οποια εχουν τετοιες συνεπειες στους χαρακτηρες, ωστε να επιτρεπει το στρατηγικο παιξιμο σε συνδυασμο με τους αλλους παιχτες. Εγω παντως του βαζω 9/10. Διαθετει και PvE και PvP, οπου το τελευταιο σκιζει και ολοι πρεπει να το δοκιμασετε. Εγω πρωτη φορα παιζω PvP και γουσταρω πολυ,
chill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Ξεκίνησα σήμερα τελικά με γυναίκα elementalist σε PvE. Αν υπάρχει κάποιο ελληνικό guild πεστε το παίδες. Το παιχνίδι δεν είναι wow τουλάχιστον από μια πρώτη επαφή αλλά είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό.
Bigi444444 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Nαι ρε chil, δεν είναι WoW.Κάθε παιχνίδι mmorpg έχει τη δική του οντότητα.Δεν είναι όλα wow.Σταματήστε να τα συγκρίνετε όλα με αυτό επειδή μόνο αυτό ξέρετε ή σας είπανε... Η μόνη σχέση των δύο παιχνιδιών μεταξύ τους είναι ότι πρέπει να 'σαι συνδεδεμένος στο νετ για να τα παίξεις.Α, και το ότι και τα 2 αποκαλούνται παιχνίδια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 akomia mia sxesh einai oti ta atoma pou efti3an to Guild Wars douleuan prin sthn Blizzard
Bigi444444 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Ξέρεις εσύ ThReSh που δούλευε πριν κάθε υπάλληλος της NC Soft; Αν ναι, πάω πάσο τότε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 eixe anakoinw8ei oti ta atoma pou idrusan thn etaireia pou eftia3e to Guild Wars eixan fygei apo thn Blizzard... ThReSh plz oxi Tresh...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.