Προς το περιεχόμενο

Toca Race Driver (3) 2006

billpeppas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις ήρθανε μερικές screenshots για το επερχόμενο Toca Race Driver της CodeMasters.

Από τις εικόνες που έχουμε πρός το παρόν, φαίνεται πως έγινε καλή δουλειά στα γραφικά, και στα "collision effects".

Το θέμα είναι να βελτιωθούν κάποια στοιχεία στο gameplay.

Enjoy the photos :)

rd3fjedipack1jt.th.jpgrd3gt1md.th.jpgrd3koenigscrash6vm.th.jpg

Κάντε κλίκ στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε full size.

Δημοσ.

9800pro min???Δεν νομίζω...έστω και με μεγάλες παραχωρήσεις πιστεύω πως το παιχνίδι θα παίζει σε GF4Ti κάρτες. Βέβαια με όλα τα γραφικά ανοιχτά θα θέλει κάλη vga.

Δημοσ.
9800pro min???Δεν νομίζω...έστω και με μεγάλες παραχωρήσεις πιστεύω πως το παιχνίδι θα παίζει σε GF4Ti κάρτες. Βέβαια με όλα τα γραφικά ανοιχτά θα θέλει κάλη vga.

Τι παραχωρήσεις?Εγώ λέω να βλέπεις τα γραφικά με τα οποία σχεδιάστικε το παιχνίδι..Με GF4Ti θα βλέπεις άλλο παιχνίδι και αν το βλέπεις.

Βλέπε απαιτήσεις του παιχνιδιού "HELL" ..Ειναι αυτές που παρέθεσα παραπάνω.

Δημοσ.

Δεν διαφώνω αλλά αυτές οι απαιτήσεις που λές συνήθως αναφέρονται σαν "recommended".

Και να σίγουρα για να χαρείς αυτό το παιχνίδι θα θές πολυ δυνατό μηχάνημα (έχω μια μικρή ένσταση σχετικά με την cpu, ίσως να βολέυεσαι και με λίγο μικρότερη αφού το μεγάλο βάρος πέφτει στην κάρτα γραφικων)

Φιλικά

Νίκος

Δημοσ.

Το παιχνίδι αυτό με έκανε να πιστέψω ότι είμαι το μεγαλύτερο κορόιδο του πλανήτη.

Αγοράζω το 1 πρωτότυπο, πιστεύοντας πως θα είναι το απόλυτο παιχνίδι οδήγησης. Μεγάλη πατάτα, ακόμη κλαίω τα λεφτά μου.

Δεν ξέρω πως, η codemasters με έπεισε πως το 2 θα είναι το απόλυτο παιχνίδι οδήγησης. Το αγοράζω πρωτότυπο, μαζί με το αυτοκινητάκι δώρο, τρόμάρα του. Ακόμη χειρότερο από το πρώτο.

Απορώ, έχει δημιουργήσει η σειρά τόσο καλό όνομα και την συνεχίζουν; Αλλά θα μου πείτε, αφού το αγόρασες ήδη δύο φορές, ίσως σε πείσουν και την τρίτη...

Μακριά από αυτή τη σαβούρα, αν αγαπάτε τα λεφτούλια σας!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...