gregdais Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Καλημέρα, θέλω να μετατρέψω κάποιες βιντεοκασσέτες σε avi ή mpeg ώστε να μπορέσω να κόψω κάποια κομμάτια.Έχω το Dazzle Hollywood DV-bridge se IEEE1394 και δεν ξέρω τι άλλο χρειάζομαι,από προγράμματα ποιο θέλω;;έχω και ενα βιντεο sony. είναι πολυ χρονοβόρα η διαδικασια;;
triantis7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 file mou starletakia (mia apta idia) den kserw kapoio sigkekrimeno magazi alla nomizw an pas se kapoio videoclub isws na ginete i douleia!!
dali13gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Καλημέρα Από software χρειάζεσαι κάτι σαν το Adobe Premiere που είναι πολύ καλό ή κάτι παρόμοιο. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα, ανάλογα βέβαια πόση ώρα video θέλεις να μετατρέψεις. Με το που ξεκινάει να παίζει το video σου, πατάς το record στο πρόγραμμα και αυτό μετατρέπει όση ώρα θέλεις εσύ. Μετά πας και βρίσκεις το αρχείο που έχει δημιουργηθεί και το κόβεις-ράβεις όπως θέλεις. Φιλικά
WizeMan Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Αν θέλεις να κάνεις την διαδικασία πιο εύκολη, υπάρχει κάτι στο Plaisio, συνδέεται με την έξοδο της πηγής προς την USB και έχει λογισμικό για δημιουργία DVD... ψάξε το...
billpeppas Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Αν θέλεις να κάνεις την διαδικασία πιο εύκολη, υπάρχει κάτι στο Plaisio, συνδέεται με την έξοδο της πηγής προς την USB και έχει λογισμικό για δημιουργία DVD... ψάξε το... Με εντελώς suckin' ποιότητα, και αρκετά προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.