Προς το περιεχόμενο

Star Wars Episode III

ifrit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαιξες KOTOR2 χωρίς να παίξεις KOTOR1? Μέγα λάθος.

Αν και τα δύο είναι εξαιρετικά, έχω την εντύπωση ότι το πρώτο είχε πιο μαγευτικούς κόσμους που σου μένουν στην μνήμη.

Δημοσ.

Αργείς περισσότερο ίσως, χεχε!

Αλλά αξίζει.

Δοκίμασέ το δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Ίδια γραφικά, ίδιο gameplay, όμορφοι κόσμοι, καλύτερη υπόθεση (με σπουδαία ανατροπή προς το τέλος) και ουσιαστικά δεν σου έχουν αποκαλυφθεί σπουδαία πράγματα από το 2.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχει πολύ πολύ λιγότερα από το 2. Προσωπικά, όταν το έπαιξα πρώτη φορά, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, κάτι που πιθανώς να συμβεί και σε σένα, ενώ με το 2 αποκλείεται. Κάποιο από τα bugs θα συναντήσεις. Τώρα το παίζω για δεύτερη φορά (dark side αυτή τη φορά) και έχω συναντήσει μέχρι τα μισά, ένα bug το οποίο όμως δεν είναι ακριβώς bug. Έτρεχε αργά σε ένα πλανήτη. Η λύση ήταν να προσθέσεις Disable Vertex Buffer Objects=1 στο [Graphics Options] του αρχείου swkorot.ini (σε περίπτωση που την έπαθε και κανένας άλλος).

Πάντως αν σου άρεσε το 2, μην το συζητάς. Θα ξετρελαθείς με το 1. Είναι αυτό που είπε ο Παναής ακριβώς. Αλλά για μένα το σενάριο έχει πολλά καλά. Οι ιστορίες που σου διηγιούνται είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Και έχω ακούσει ότι light με dark side, έχουν πολύ μεγάλες διαφορές στο παιχνίδι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...