ifrit Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 ?????????? oxi reeeeeeee eytyxws pou yparxei kai to ps2....
Rising1980 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Άλλη μια εταιρεία η οποία ξέχασε από που ξεκίνησε...
chill Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Θα μας αποζημιώσει όμως στο τέλος του χρόνου με το strategy που ετοιμάζει για τα λατρεμένα μας pcάκια και μόνο.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Είναι βέβαιο ότι δε θα βγει για pc? Ή θα γίνει όπως με το Halo, που λέγαν δε θα βγεί και τελικά... Υπάρχει κανείς που το έχει παίξει και του άρεσε - ξετρελάθηκε; Μήπως δεν χάνουμε και τίποτα βρε αδερφέ... Το Gamespot δεν του είχε και καμμιά τρομερή βαθμολογία.
chill Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Ναι του έδωσε χαμηλή βαθμολογία μάλλον λόγω μικρής διάρκειας. Γύρω στις 6-7 ώρες παιχνίδι είναι, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι star wars. Μπα δεν νομίζω να βγεί για pc, δεν είναι ένας gaming τίτλος απλός, είναι ένας τίτλος που βγαίνει για μια συγκεκριμένη ταινία. Αφού δεν βγήκε τώρα μην έχεις ελπίδες για το μέλλον.
Panahs Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 chill, τι strategy ετοιμάζουν? Θα έχει jedi σαν μονάδες τουλάχιστον??? Δεν μπορώ όταν βγαίνουν παιχνίδια Star Wars κάτι παθαίνω!!
digitalsoul Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 to paixnidaki einai poly kalo kai einai san na vlepeis thn tainia malista paratirisa komenes skines otan o anakin exei ton dukou sta gonata o dukou zeita apo ton palpatine na mhn ton skotosoune (ola einai sa video fysika)
chill Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 chill' date=' τι strategy ετοιμάζουν? Θα έχει jedi σαν μονάδες τουλάχιστον??? Δεν μπορώ όταν βγαίνουν παιχνίδια Star Wars κάτι παθαίνω!![/quote'] Empire at war λέγεται το παιχνίδι για περισσότερα πήγαινε Gamespy : http://pc.gamespy.com/pc/star-wars-rts/583645p1.html C.Games : http://www.cgonline.com/content/view/552/2/ Τώρα αν θα έχει jedi μονάδες, εύχομαι να σου δίνουν μερικούς σαν elite units. Υπομονή μέχρι τo Fall 2005 και θα το διαπιστώσουμε.
Rising1980 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Έλεος πια !!! Όχι άλλο Star Waaaaaaaaaaars!!!! Παιδιά εντάξει κι εμένα μου άρεσαν αρκετά από τα star wars παιγνίδια, αλλά διάολε, πολύ παραμάζωμα δεν τα έχει πάρει η Lucas Arts;
avenger Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Παιδιά εντάξει κι εμένα μου άρεσαν αρκετά από τα star wars παιγνίδια, αλλά διάολε, πολύ παραμάζωμα δεν τα έχει πάρει Το πρόβλημα δεν είναι τα πολλά παιχνίδια,αλλά τα πολλά μέτρια ως κακά παιχνίδια.Μακάρι να είχε βγει tie fighter 2,x-wing alliance 2,ένα καινούριο jedi knight...αντί για αυτά έχουμε κάτι βλακείες σε κονσόλες(εξαίρεση φυσικά τα 2 kotor,όσο και αν το δεύτερο υστερεί) όπως το τελευταίο παιχνίδι episode 3.H lucasarts εγκατέλειψε το pc και μας έχει πήξει στην μετριότητα.Ακόμα και για το empire at war έχω αμφιβολίες,θυμίζει το παλιό και χείριστο galactic battlegrounds με λίγο καλύτερα γραφικά(τουλάχιστον οι ground battles),οι μάχες στο διάστημα φαίνονται να είναι προκοπής. ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ TIE FIGHTER 2 ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!ΕΣΤΩ ΕΝΑ jedi interceptor fighter....
ifrit Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 ta jedi academy, tie fighter, x wing alliance kai ta kotror a3izoun ta alla einai skoupidia to empire at war mou fainetai kalo :pppp
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Προσωπικά δεν έχω παίξει ποτέ xwing ή γενικά αεροπορικό παιχνίδι Star Wars. Έχω ξετρελαθεί όμως με τα Jedi Knight 1-2, Jedi Academy (κορυφή!) και φυσικά τα δύο Kotor. Να σας φτάσω στα άκρα; Το πρώτο Knights of the Old Republic, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη εκδοχή του Star Wars. Μου άρεσε πιο πολύ και από τις ταινίες! Σεναριακά εννοώ, γιατί κατά τα άλλα δεν είναι συγκρίσιμα. Πάντως αν δεν υπήρχαν τα παιχνίδια, δεν ξέρω αν θα ασχολιόμουν με τις ταινίες.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Ma giato einai ta games gia na sumplironoun tis teneies!!!I agree Kotor and JA 1-2 rulezzz...for real...to SW3 gia to ps2 den mou eipe kai para polla omologo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.