Προς το περιεχόμενο

Επιτραπέζια παιχνίδια

grjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μήπως ξέρεις κανείς αν μπορώ να βρω πουθενά επιτραπέζια παιχνίδια τα οποία να μπορώ να εκτυπώσω και να παίξω κανονικά. Μιλάω για γνωστά παιχνίδια, οτιδήποτε τα οποία να έχουν scannarei (τα boards) ώστε να μπορέσω να τα αναπαραγάγω.

Φιλικά,

Γιάννης

Δημοσ.

den nomizo oti tha breis eukola kati tetoio alla einai kai pionia ine kai alla pragmata meta mesa.akoma kai monopoli na thes na ftiaxeis einai xenodoxeia lefta .genika einai pola pragmata.

Δημοσ.

Για τα πιόνια υπάρχει λύση αρκεί να θέλει να ασχοληθεί κάποιος και να του αρέσει. Το google το έχω ψάξει πάρα πολύ και δεν έχω βρει κάτι καλό. Γενικά πάντως όπως λες είναι δύσκολο απλά έχει ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Μα δεν είναι εκεί το θέμα. Έτσι κι αλλιώς βγαίνει ακριβότερα τελικά για να τα φτιάξεις. Απλά είναι η όλη φάση.

Δημοσ.

einai analogos to epitrapezio.ama einai me kartes einai eukolo.an ine monopoli einai diskolo na bgei alla me ena laser printer den simenei oti tha bgei akribotera.pantos kai ta epitrapezia ta exoun sta ipsi tis times.kaneis den pezei kai oi times einai sta 50 euro gia mia monopoli.kai kapote ixa parei monopoli me 1000 draxmes.entaxei allaxan kapoia pragmata kai eginan pio oraia ta pionia kai siderenia alla oxi kai 15000 draxmes gia monopoli.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το επιτραπέζιο πρέπει να το έχεις για να το ευχαριστιέσαι. Αν πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι, θέλεις να το έχεις διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή για μια παρέα. Αν είναι κάτι περίπλοκο, από Diplomacy και πάνω, πρέπει να το έχει κάποιος γιατί κρατάει μέρες. Η χρησιμότητα του να νοικιάζεις επιτραπέζια είναι αν θέλεις να έχεις κάτι συγκεκριμένο για μια φιλική συγκέντρωση ένα βράδυ ή αν θέλεις να δοκιμάσεις ένα παιχνίδι πριν το αγοράσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψαχνω για αγορά , επιτραπέζια παιχνίδια σε καλή κατασταση, ακόμη και εισαγωγής (με οδηγίες, παιδια!).

Δημοσ.

Εγώ είχα το stratego από την εταιρεία ΠΕΤΑΛΟ που είχε βγάλει όλα τα παιχνίδια σε pocket size. Θέλω να πάρω και τα άλλα έχει δει κανένας κάποιο μαγαζί που να τα πουλάει?

Αυτός που είχε την εταιρεία λέγεται ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε.

Δημοσ.

Τι λες που θα πετάξω τον υπολογιστή που έλιωσα πανω του να παίζω civilization, mortal kombat, indiana jones and the fate of atlantis, sam n max hit the road, civilization 2, command n conquer... και πολλά άλλα...

Εμένα μου άρεσε πολύ το Hotel αλλά καμία εταιρεία δεν το έκανε videogame. :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...