grjohn Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Καλησπέρα, Μήπως ξέρεις κανείς αν μπορώ να βρω πουθενά επιτραπέζια παιχνίδια τα οποία να μπορώ να εκτυπώσω και να παίξω κανονικά. Μιλάω για γνωστά παιχνίδια, οτιδήποτε τα οποία να έχουν scannarei (τα boards) ώστε να μπορέσω να τα αναπαραγάγω. Φιλικά, Γιάννης
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 den nomizo oti tha breis eukola kati tetoio alla einai kai pionia ine kai alla pragmata meta mesa.akoma kai monopoli na thes na ftiaxeis einai xenodoxeia lefta .genika einai pola pragmata.
grjohn Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Για τα πιόνια υπάρχει λύση αρκεί να θέλει να ασχοληθεί κάποιος και να του αρέσει. Το google το έχω ψάξει πάρα πολύ και δεν έχω βρει κάτι καλό. Γενικά πάντως όπως λες είναι δύσκολο απλά έχει ενδιαφέρον.
oneirobatis Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 e kala giati den dineis 20-30 euro na telioneis
grjohn Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Μα δεν είναι εκεί το θέμα. Έτσι κι αλλιώς βγαίνει ακριβότερα τελικά για να τα φτιάξεις. Απλά είναι η όλη φάση.
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 einai analogos to epitrapezio.ama einai me kartes einai eukolo.an ine monopoli einai diskolo na bgei alla me ena laser printer den simenei oti tha bgei akribotera.pantos kai ta epitrapezia ta exoun sta ipsi tis times.kaneis den pezei kai oi times einai sta 50 euro gia mia monopoli.kai kapote ixa parei monopoli me 1000 draxmes.entaxei allaxan kapoia pragmata kai eginan pio oraia ta pionia kai siderenia alla oxi kai 15000 draxmes gia monopoli.
dismiss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Το επιτραπέζιο πρέπει να το έχεις για να το ευχαριστιέσαι. Αν πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι, θέλεις να το έχεις διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή για μια παρέα. Αν είναι κάτι περίπλοκο, από Diplomacy και πάνω, πρέπει να το έχει κάποιος γιατί κρατάει μέρες. Η χρησιμότητα του να νοικιάζεις επιτραπέζια είναι αν θέλεις να έχεις κάτι συγκεκριμένο για μια φιλική συγκέντρωση ένα βράδυ ή αν θέλεις να δοκιμάσεις ένα παιχνίδι πριν το αγοράσεις.
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 entaxei ta epitrapezeia den exoun kai tis treles times gia na min ta agoraseis.alla ama mporouses na ta dokimaseis tha itan poli kalitera.
Play! Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Ψαχνω για αγορά , επιτραπέζια παιχνίδια σε καλή κατασταση, ακόμη και εισαγωγής (με οδηγίες, παιδια!).
sotris99 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Εγώ είχα το stratego από την εταιρεία ΠΕΤΑΛΟ που είχε βγάλει όλα τα παιχνίδια σε pocket size. Θέλω να πάρω και τα άλλα έχει δει κανένας κάποιο μαγαζί που να τα πουλάει? Αυτός που είχε την εταιρεία λέγεται ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε.
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 kapou prepei na exo to hero quest.tha psaxo kai tha sou po.sotris peta to 486.
sotris99 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Τι λες που θα πετάξω τον υπολογιστή που έλιωσα πανω του να παίζω civilization, mortal kombat, indiana jones and the fate of atlantis, sam n max hit the road, civilization 2, command n conquer... και πολλά άλλα... Εμένα μου άρεσε πολύ το Hotel αλλά καμία εταιρεία δεν το έκανε videogame.
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 pragmati oraio paixnidi.to mono pou exo dei se video game einai tin monopoly
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 pragmati oraio paixnidi.to mono pou exo dei se video game einai tin monopoly
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.