Προς το περιεχόμενο

Κτυπημένος δίσκος και s/w για επαναφορά...

dpolal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χθες το βράδυ κόπηκε το ρεύμα την ώρα που έγραφα 1 dvd.

Μήπως μένεις Νοτια προάστεια?? Εγώ στη Βούλα και απτο πρόγραμμα του APC UPS μου έιδα ότι η τάση χαροπάλευε συνεχώς επί 1 ώρα περίπου.... Ημουν έξω βεβαια, αλλα όταν γύρισα το πρόσεξα...

Δημοσ.
Χθες το βράδυ κόπηκε το ρεύμα την ώρα που έγραφα 1 dvd. Οταν ανοιξα το pc μου έβγαλε ένα μήνυμα σε dos που έλεγε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με το φάκελο system των windows' date=' και προέτρεπε να βάλω το cd των xp και να κάνω recovery (να πατήσω το r).

Το θέμα είναι ότι τα windows είναι εγκατεστημένα σε συστοιχία raid 0 και το recovery δεν έκανε τίποτα. Διαβάζοντας τα παραπάνω που αναφέρετε καθώς και τις οδηγίες στο site του File Scavenger δεν καταλαβαίνω πώς (και αν) υπάρχει σωτηρία... Καμμία βοήθεια??[/quote']

to recovery den kanei kati.esi apla xanaperna ta windows apo pano i kanta repair oxi me recovery console alla me repair me tin ennoia oti sbinei ta arxeia ta basika kai ta xanapernaei.to file scavenger ine gia na epanafereis arxeia.esena den exou sbistei arxeia apla malon exeis xasei kapoia arxeia ta windows.ama exeis enan allo disko perna ekei windows kai meta pare backup.ego ups kai giro sta 4 xronia raid 0 kai oses fores exo xasei to raid ine apo malakia mou.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...