Προς το περιεχόμενο

Crash: BAD_POOL_CALLER 0xC2?

sugoruyo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia sas paides.

mou parousiastike ena provlima idiaitera zoriko sta xp kai sta 2000.

loipon gia na min ta polylogw:

ekei pou doulevei to mixanaki mou petaei bsod kai leei bad pool caller 0xc2 (0x07 kai blabla kai kanei mem dump kai reboot

to psaxnw kamposo to thema kai apo diafores piges vriskw oti mporei na ftaiei i ram i kapoios driver i to mobo (fekse mou kai glistrisa dld)

prwta tsekara ram,vga,cpu kai ola t'alla se allo pc kai paizane ola stathera.

opote stelnw mobo gia elenxo

meta apo 5 vdomades (ti periergo...) gyrnaei to idio mobo kai tous lew re paidia auto einai to idio. mou lene oxi to allaksame, tous lew exw grapsei to serial klp de me pianeis koroido. -oxi t'allaksame mou kanoun tespa....

to vazw panw kai kanw paixnidi. MPAM crash to idio prama. lew na ftaiei i ram?

kanw memtest86+ me linux kai windiag kai ola mou lene doulevei teleia i ram (1gb kingston exw). ti dialo lew vazw alli cpu ta idia meta apo poly wra leitourgias crash. allazw gfx ta idia.

lew ti ginetai re file edw? paw na koitaksw to dump file kai vlepw diafora drivers kai services kai alla

kai vlepw oti to kontinotero sti diefthinsi twn crash panta einai to ntoskrnl.dll.

kai twra eimai se adieksodo...

btw, problima thermokrasias den paizei. to mixanaki doulevei idle 40 cpu 30 systima, kai full load 51 cpu, 38 systima opote den paizei...

an exei tyxei kai se allon i kserete kati tha ektimousa opoiadipote voitheia i symvouli

Δημοσ.

Kata 90% einai oi drivers kapoias syskevhs. To exoume dei to ergo 10ades fores...

H lysh einai mia: Ksekinas me oso to dynaton elafrytero systhma me windows default drivers. Prostheteis enan-enan tous drivers twn syskevwn soy me th swsth seira (chipset-gpu-ktl), xrhsimopoiwntas mono whql certified drivers kai dokimazontas to systhma sta oria meta apo kathe allagh. Kala ksemperdemata

Δημοσ.

euxaristw gia tin protasi alla dystyxws auto den mporw na to kanw

to pc vgazei crash kathe peripou 3-4 meres twra. den mporw na perimenw toso gia na elenxw tous drivers (ase pou den yparxoun gia ola whql) giati exw ergasies gia ti sxoli mou kai den einai dynaton na to exw xyma

thanks pantws

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...