Physics_Rulez Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Θα ήθελα να μου προτείνετε καταστήματα για online αγορες εννοείτε!!! (Ποιο συμφέρει περισσότερο στην τελική, μαζί με έξοδα αποστολής..) Επίσης ποια μάρκα προτείνετε... thanx :grin:
eurander Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Εγω χρησιμοποιω το burnit.gr το οποιο εχει και δωρεαν αποστολη για αγορες ανω τοων 35 euro νομιζω. Ridisk παιρνω, αλλα εχω μεινει λιγο πισω στις εξελιξεις γιατι εχει περασει αρκετος καιρος απο την τελευταια μαζικη μου παραγγελια και εχω ακομη αρκετα.
DrLo Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Κοίτα στο e-shop.gr . Έχει tayio yuden... Μπα, σταμάτησε να φέρνει τα χύμα. Μόνο σε cake box
sharkie Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Αρχική Δημοσίευση από JimBs Κοίτα στο e-shop.gr . Έχει tayio yuden...Μπα, σταμάτησε να φέρνει τα χύμα. Μόνο σε cake boxtote des stin disk impex http://www.diskimpex.gr. exei taiyo yuden...apo ola! :grin: kai xuma. kai se cake box. kai se slim case. kai se jewel case. ps: pairneis kai to dwro me ton kwdiko :wink:
Sanctu82 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 www.Skroutz.gr[/url']Kane mia anazitisi ekei. Fovero to Skroutz!!! Koita e-shop protimotero na pareis Tayio Yuden kai Data write para kati allo Egiisi ta diskakia!!! An steleis mail sto e-shop th aso uferoun opoia diskakia theleis akoma kai an exoun eleipsi tora!
LordArthas Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Παιδια συγγνωμη για το off-topic, αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν η εδρα του e-shop ειναι κοντα στη Βουλα. Εχω ενα φιλο που μενει εκει και θελω να τον «αγγαρεψω» να μου φερει μερικα Taiyo. Δε θελω ομως να τον στειλω να κανει το γυρο της Αθηνας... Υπαρχει σχετικα κοντα κανενα υποκαταστημα του e-shop ή disk impex; Ευχαριστω πολυ
P_M Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 xalandri einai file mou to e-shop dipla stin kifisias sto ipsos tou nosokomeiou igeias kalitera na ton steileis disk impex pou einai amfitheas ton simferei kalitera
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.