Προς το περιεχόμενο

mple othoni sta xp!!!!

Eagle_IIz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo win xp gr kai moy bgazi mple othoni mesa se 3 meres!!!!!

exo kani kamia 10aria fores format kai 3ana ta win xp al 3ana ta idia.

moy eipane oti ftei o skliros epidi eixa kani partition ston skliro

esbisa ta partition ekana format ala moy ebgale mesa se 3 meres oti

to system exei problima kai den mpeni sta windows!!!!!o skliros eine se sereal ata.

yparxi kapio programa poy na kani kati sto problima.sta win me gr den to kani.

entometa3i ta xp ta doyleba 5 mines kai den eixa kapio problima!!!!to mixanima moy einai amd 3,2 64 bit.

help

Δημοσ.

akatalabistika pragmata.mono orismenes fores lei gia kati mouten!!!!!!!

kai otan pao na toy kano format kata tin egkatastasi moy dixni oti o xoros einai adios!!!!eno mesa exei eidi egkatastathi ta windows!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Αυτο το προβλημα συνυθως ειναι προβλημα της μνημης.Προφανως θα χρειαζεσαι αλλη μνημη και αυτο με τα Me θα ειναι συμπτωματικο.Κανε memtest.

Δημοσ.

οπως ειπε και ο traianos, κατα πασα πιθανοτητα μνημη εκτος και εαν στην blue screen σου λεει κατι για boot device, πχ unmountable_boot_device.

τρεξε κανενα memtest ή δοκιμασε το BurnInTest Pro για να στρεσαρεις λιγο το μηχανημα..

επισης κανε ενα φορματ και ξαναφτιαξε απο την αρχη 1 partition μονο.

Δημοσ.

gia dokimase to ekshs

bale to cd ton windows kai kane boot. molis ksekinhsh kai teliosei me ola auta pou fortonei 8a sou zhthsei h na kanei egkatastash windows,h repair me to R, h eksodo. esu pata to R gia episkeuh. molis ksekinhsei 8a se bgalei se dos.bale kodiko admin (an exeis) allios pata enter.ekei 8a sou bgalei ena minima pou 8a sou leei poia windows 8es na dior8oseis.logika 8a exeis mia fora windows ara 8a pathseis to 1. molis teliosei 8a se bgalei kai 8a leei

c:\windows\

kai 8a perimenei entolh soy.

grapse auto chkdsk /p h chkdsk \p giati den 8umamai kai 8a dior8osei to sklhro apo sfalmata. an meta apo auto den douleuei 8a ftaiei h mnhmh.

Δημοσ.

ta xp vgazoun ble othones alla KIRIOS gia hardware errors se anthesi me paliotera pou perousan ble othones sta kala kathoumena epidi den pigene kati kala se ena programma. tespa to problima sou kata pasa pithanotita ofeiletai stin ram.

Δημοσ.

paidia to ekana test me to programataki ala distixos den brike tipota!!!!!!!!!

ola o.k.

ton exo anikto toses meres gia na min moy bgali mple othoni.

to para3eno einai otan kano epanekinisi den moy bgazi mple othoni

mono otan sbiso ton ypologisti kai ton 3ananapso tote oti kai na toy kano

perni mono me format giatria!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...