bikos Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Πείτε μου σας παρακαλώ ένα πολυμηχάνημα (Scanner, printer & Fax) του οποίου τα αναλώσιμα (μελάνια) να μη με λυντσάρουν οικονομικά! Τι λέτε για το Officejet 5510 της Hp; Το είδα με 199 e στο Πλάισιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Για μένα η καλύτερη αγορά είναι HP. Έχω το Κ8 που το είχα πάρει πριν 2 χρόνια και λειτουργεί άψογα ακόμα και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Τώρα φυσικά θα έχουν βγεί καλύτερα μοντέλα. Όσον αφορά τα μελάνια.. ψάξου λίγο και θα βρείς μελάνι χύμα σε μπουκαλάκια με τα οποία θα μπορείς πολύ εύκολα να γεμίζεις τα παλιά με σύριγγα. Ένα μαύρο μελάνι HP κάνει περίπου 22 ευρώ ενω ενα έγχρωμο γύρω στα 35! Κυκλοφορούν όμως μπουκαλάκια με μελάνια στην αγορά και με αναλυτικές οδηγίες που κοστίζουν 15 (νομίζω) ευρώ και φτάνουν για πολλά γεμίσματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Koita genikotera ama den theleis na exeis problima me melania ...kalytera tha itane na pigenes se laser printer.Nai einai pio akriboi alla se makroxronia xrisi bgainoune pio oikonomikoi apo tous inject. Kai apodidoun kalytera (gia Aspromauro milaw panta). Opote koitakse gia kati pou na einai laser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.