eliask Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Kαλημέρα παιδιά! Θα ήθελα να μάθω αν χρησιμοποιεί κανένας σας το παραπάνω πρόγραμμα αν είναι καλό και ποια η ουσιαστική του χρησιμότητα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας .
HentaiGrX Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Xrhsimopoiw ayto to programma,mporw na pw pos einai arketa kalo dioti xwris kai kapoies idiaiteres gnwseis se sxesh me alla pio advanced progs mporeis na serfareis anonima sto net xwris na fenetai h pragmatiki sou IP Address alla kapoiou Proxy!
eliask Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 voithaei kai na parameneis anonymos se p2p programmata opos emule ?
giogr4 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Εγώ χρησιμοποιούσα την έκδοση 5 του συγκεκριμένου προγράμμματος και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος...δοκίμασα και την έκδοση 6 αλλά ήταν πολύ πιο "κουραστική" για τον υπολογιστή και έστι την άφησα! Η 5 πάντως σου έδινε μια δυνατότητα να προστατεύεσαι στα p2p προγράμματα. Αμα ψάχνεις κυρίως για προστασία σε p2p καλύτερα είναι νομίζω να εγκαταστήσεις το PeerGuardian. Αυτό δεν κρύβει την IP σου, αλλά μπλοκάρει τις "επικίνδυνες" IP να συνδεθούν με εσένα(έχει τεράστια database)!
polidis Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Mapa to karpouzi!!!!! Dokimasa tin version 7 kai mou to ekane xelona to Net. Malon pezi kapios proxy h kapies rithmiseis alla trexa gireve. Ego nomiza oti to prog tha itane aftomatopioimeno. Pige apo eki pou irthe.
neced Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Με την 5η έκδοση (ίσως και με την 7. Δεν το έχω δοκιμάσει) και με static fake ΙP κάνεις άνετα τη δουλειά σου και με τα p2p. Με μεταβαλόμενο IP δεν γίνεται να δουλέψεις p2p... Όλα αυτά βέβαια αν συνδέεσαι απευθείας με το @ μέσω modem και όχι μέσω ΝΑΤ γιατί τότε θα φαίνεται standard η IP του προ-NAT σου. Για απλό surfing πάντως είναι άψογο. Το δούλευα χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.