kakofonixx Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν υπαρχει καμια καρτα για συνδεση στο internet (τυπου smile&web) που να δινει δυνατοτητα προσβασης ISDN 128K. Για PSTN και ISDN 64K υπαρχουν ενα σωρο, για 128Κ ομως??
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 oses kartes xero distixos den dinoun autin tin dinatotita.akoma kai autes pou ine gia adsl den dinoun gia 128 isdn.pantos poli klespimo i isdn 128 .
Nikb Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Φαντάζομαι ότι αυτό το ξέρεις... Χωρίς κάρτα και πάγιο αλλά με αστική χρέωση δυστυχώς... Δεν είναι για πολλά πολλά, αλλά για να μπείς λίγες φορές και να κατεβάσεις κάτι με ικανοποιητική(???) ταχύτητα είναι ΟΚ.
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 ama ine na plironei 2 kanalia me astiki xreosi mamise ta .kalitera tote na pareis sindesi isdn 128.ektos an mpenei mia fora tin imera gia 5 lepta.genikos auta me tis astikes xreoseis einai poli klepsia kai poli tin patane ektos an einai gia mia fora i gia elaxisto.
Nikb Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Καλά μην τρελαίνεσαι... 0,026*60min= 1,56€ x 2 κανάλια = 3,16€ +19%Φ.Π.Α.= 3,76€ την ώρα. Δεν θα πτωχεύσει νομίζω...
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 4 euro tin ora.to theoro para poli.diladi na kathesai 2 ores tin imera pame 8 euro tin imera.to mina 240 euro. to dimino pou erxetai o logariasmos milame 500 euro.malon einai polla.kalitera misthomeni.pio ftini tha ne
kakofonixx Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 οχι ρε παιδια! εννοειται οτι αυτα με την αστικη χρεωση ειναι για ωρα αναγκης και για πολυ λιγο... Ας ειναι καλα που δε το ηξερα οσο ημουν φανταρος. Θα το ειχα ξεσκισει το τηλεφωνο της μοναδας :) Τεσπα. Συνδεση εχω ISDN 64k αλλα ενεκα του οτι αρχισα να παιζω counter strike στο δικτυο, ηθελα κατι πιο γρηγορο , μιας και το budget της DSL ακομα ειναι αρκετο για μενα
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 opos to les pio pola tha plironeis gia isdn 128 para gia adsl pisteuo kai me tin adsl pera oti tha pezeis oso thes kai grigora tha katevazeis ktl ktl.posa plironeis os tora gia internet ston ote san monades kai poso ston isp?
kakofonixx Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 opos to les pio pola tha plironeis gia isdn 128 para gia adsl pisteuo kai me tin adsl pera oti tha pezeis oso thes kai grigora tha katevazeis ktl ktl.posa plironeis os tora gia internet ston ote san monades kai poso ston isp? Και ομως με συμφερει περισσοτερο τωρα γιατι δεν πληρωνω συνδεση! Ειμαι φοιτητης και εχω τσαμπα συνδεση μεσω του πανεπιστημιου. Οποτε πληρωνω μονο τις κλησεις ΕΠΑΚ στον ΟΤΕ, πανω κατω ?15 το μηνα
MariaTs. Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 opos to les pio pola tha plironeis gia isdn 128 para gia adsl pisteuo kai me tin adsl pera oti tha pezeis oso thes kai grigora tha katevazeis ktl ktl.posa plironeis os tora gia internet ston ote san monades kai poso ston isp? Το να κατεβάζεις γρήγορα με adsl είναι σχετικό! Κι εδώ γελάμε! Ένας φίλος έβαλε τέτοια σύνδεση και όταν του ζήτησα να μου κατεβάσει το Service Pack 2 των Windows xp από την ιστοσελίδα της Microsoft που είναι αρχείο των 260Mb, το κατέβαζε με 5Kb!!! Ας όψεται που ο OTE εκμεταλεύεται την ανάγκη του Έλληνα για γρήγορες ταχύτητες στο διαδίκτυο! :???:
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Και ομως με συμφερει περισσοτερο τωρα γιατι δεν πληρωνω συνδεση!Ειμαι φοιτητης και εχω τσαμπα συνδεση μεσω του πανεπιστημιου. Οποτε πληρωνω μονο τις κλησεις ΕΠΑΚ στον ΟΤΕ' date=' πανω κατω ?15 το μηνα [/quote'] etsi opos to theteis nai se simferei.
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Το να κατεβάζεις γρήγορα με adsl είναι σχετικό! Κι εδώ γελάμε! Ένας φίλος έβαλε τέτοια σύνδεση και όταν του ζήτησα να μου κατεβάσει το Service Pack 2 των Windows xp από την ιστοσελίδα της Microsoft που είναι αρχείο των 260Mb' date=' το κατέβαζε με 5Kb!!! Ας όψεται που ο OTE εκμεταλεύεται την ανάγκη του Έλληνα για γρήγορες ταχύτητες στο διαδίκτυο! :???:[/quote'] milame gia to sinolo.xero kai atomo pou plironei 1024 grammi kai den katevazei oute me 400.kai me tin vivo pou dio mines sournotan .milame gia to sinolo.px ego ime apo tous tixerous kai katevazo karfota 40.opote to spk2 katalaveneis katebike grigora.ta blepo kathe mera distixos auta me ton ote logo douleias kai se ligo tha autoktoniso giati den antexo allo tin xeftila pou blepo me to Pote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.