Προς το περιεχόμενο

6600gt?

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα έπαιρνα την πιο φτηνή. Η διαφορά στην τιμή είναι για τυχόν παιχνίδια που έχει η συσκευασία, καλύτερες μνήμες, καλύτερη ψύκτρα/ανεμιστήρας.

Δημοσ.

Εγω πηρα την Albatron αλλα εκ των υστερων θα προτιμουσα την Gigabyte....ολες καλες φαινονται,κυττα και τις εγγυησεις..

Δημοσ.

Gigabyte λες εε?? Βασικα σκεφτομουν να αγορασω εγω την αντιστοιχη καρτα σε υλοποιηση της Nvidia, αλλα σκεφτομαι, αφου το m/b μου θα ειναι το GIGABYTE GA-K8NXP SLI, μηπως θα ηταν και καλυτερο η gpu να ειναι της ιδιας μαρκας.. απο την αλλη η καρτα της nvidia αναφερει κατι εξοδο HDTV.. αυτο δεν ειναι σημαντικο??

Δημοσ.

Το ότι η μητρική ταυτίζεται με την κάρτα γραφικών δεν παίζει κανένα ρόλο.

Διαφορά στις επιδόσεις δεν θα δεις.

Παρ'όλα αυτά εγώ σου προτείνω την Gigabyte, λόγω αξιοπιστίας, εγγύησης, και φτηνής αγοράς.

Είναι η 2η πιο φτηνή μετά την Leadtek νομίζω, αλλά δεν νομίζω πως υφίσταται θέμα σύγκρισης Leadtek - Gigabyte

Δημοσ.
ναι αλλα Nvidia ειναι φθηνοτερη απο την giga.. και ασε που μιλαμε για nivdia καρτα με υλοποιηση απο nvidia.. εε?

Από απλή περιέργια: έχεις κανένα link για την (υποτιθέμενη) GPU που είναι απ΄ευθείας κατασκευασμένη από την ΝVIDIA;

Δημοσ.

Den nomizw na einai kataskeyasmeni apo Nvidia...

Apla einai oi Nvidia OEMs..

An den kanw lathos to eshop gia mikres etairiesoxi toso gnwstes den grafei sto onoma thn etairia apla grafei Nvidia

Δημοσ.

Auto pou me problimatizei, einai oti i karta tis NVidia twn 224 Euro, exei 256MB RAM enw OLES oi alles einai sta 128MB. Exw akousei oti i GT bgainei mono sta 128MB epeidi "den xreiazetai" ta 256MB, logw arxitektonikis kai texnologias. Kapoio lakko exei i faba......

Δημοσ.

Ρε παιδιά, πρόσεξα κι εγώ αυτή την 6600GT με τα 256MB μνήμη. Ξέρει κανείς πόσα bit έχει αυτή η κάρτα? Αν έχει 128 bit τότε νομίζω πως δεν έχει σχεδόν καθόλου σημασία αν έχει 128MB ή 256MB μνήμη. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...