S2Katana Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Kalispera.Skopeuo na paro ton AMD ATHLON 64bit sta 3200+ kai anarotiemai an xreiazetai na paro kai kapoia psiktra, i na kratiso auti pou leei to eshop oti dinei sto kouti...
platanik Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 φίλε μου έχω την εντύπωση ότι με την "μαμα" ψύκτρα έχεις 3 χρόνια εγγύηση, ενώ με τρίτου κατασκευαστή μόνο 1... Το καλύτερο πιστεύω είναι να τον δουλέψεις με την μαμά και αν δεν βρεις ακρη (ανεβάζει θερμοκρασία) τότε πηγαίνεις σε κάτι άλλο...
billpeppas Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Τυπικά πρέπει να έχεις μόνο την μαμά ψύκτρα για να έχεις εγγύηση. Αλλά αυτό είναι μια @@ [ και άλλη να βάλεις δεν είναι δυνατόν να το καταλάβουν ] Αν θες την μέγιστη δυνατή ησυχία, καλύτερα να επενδύσεις μερικά χρήματα σε μια καλή ψύκτρα και το ανάλογο ανεμιστηράκι. Αν θες να το προχωρήσεις κι άλλο πας σε watercooling.
phovos Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 kai anarotiemai an xreiazetai na paro kai kapoia psiktra Απο πλευρας θερμοκρασίας όχι δε χρειάζεσαι.Αυτες ειναι οι δικες μου θερμοκρασίες σε full load Ο μονος λόγος για να αλλάξεις ψυκτρα αν δε κανεις o/c είναι ο θόρυβος[Μη φανταστεις ότι κανει σαν αεροπλάνο απλα ακουγεται λιγο] @platanik Αυτό που λες ισχύει για τις BOX & OEM εκδόσεις των επεξεργαστών.Οι ΟΕΜ ερχονται χωρίς ψυκτρα κι εχουν μονο ενα χρόνο εγγυηση... Θεωρητικά αν αλλάξεις ψυκτρα χανεις την εγγυηση αλλά όπως είπε και ο bill δεν υπάρχει περίπτωση να το καταλαβουν[Εκτος κι αν τους τον πας με καμια HYPER6 απο πανω....]
Isobitis_r Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 mia simeiwsh mono, ena filaraki plirwse ta keratiatika toy kai ebale mia TERASTIA psiktra ston amd, apotelesma?? na ton overclokarei oso kai egw (or isws ligoulaki parapanw apo emena) se genikes grammes pantos den xriazese na pas gia allh psiktra, kai h mama psiktra mia xara einai, ektos mono apo toy oti otan fortsarei akoys ligo ton 8orybw toy fun (se logika plaisia) Ante kalorizikos...
S2Katana Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 xeirotera apo tin gigabyte ultra 3d de tha einai, i opoia se full strofes gia ton prescott mou akougetai apos ena amaxi sto relanti apexo!Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.