MariaTs. Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Εγκατέστησα στον υπολογιστή το Diablo II μαζί και το 1.10 patch που διορθώνει πολλά όσον αφορά τα γραφικά και το παίξιμο. Το θέμα είναι ότι το παιχνίδι είναι για windows 95/98, αν και έχω αλλάξει την συμβατότητα (έχω xp), δυστυχώς διακρίνω μερικά κολλήματα κατά το παίξιμο. Το τελευταίο μου κόλλησε και τον υπολογιστή, οπότε αναγκάστηκα να τον κλείσω απ'την κεντρική μονάδα. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω για να παίξω το παιχνίδι χωρίς κολλήματα;
Dark_son20 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 se xp sp2 doulevei mia xara...an kai exw na mpo battle.net kana 2 vdomades mias kai itan adio sinexia
Dyolf Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Για άλλαξε το σε DirectDraw να δεις αν έχεις ακόμα προβλήματα. Σε xp παίζει μια χαρα το game
ktulu_gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 To exw dokimasei kai egw to paixnidi se Windows XP me SP2 kai epaize mia xara. Kollage mono otan ginotan xamos apo terata sto Battle .Net (Baal runs ktl). Fusiko na einai adeio to Battle.Net afou oloi pleon exoun strepsei thn prosoxh toys sto WoW...Kai den exoun kai adiko
JIMBREED Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Se Xp Paizei Kanonika Des Ta Grafika ...sto Test Ti Sou Elege? Ola Ok?
MariaTs. Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Πριν 2-3 μέρες χτυπήθηκα μάλλον από ιό (δοκίμαζα ένα νέο shrink 'A4dvd shrinker') και δεν μπορούσα ούτε σε ασφαλή λειτουργία να μπω για να κάνω επαναφορά συστήματος' μου είχε φάει ένα αρχείο και δεν άνοιγε ο υπολογιστής. Αναγκάστηκα να κάνω format. Και σήμερα που εγκατέστησα το παιχνίδι είδα ότι μου κάνει κολλήματα. Βέβαια το sp2 δεν έχει ακόμη φορτωθεί' οι αυτόματες ενημερώσεις δουλεύουν συνεχώς οπότε σε μερικές ώρες θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή μου και μάλλον θα φταίει αυτό - η έλλειψή του δηλαδή. Θα δούμε τώρα... :neutral:
aragorn Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Εγώ επειδή το έχω το game και δουλεύει κάτι... ώρες κάθε μέρα σε LAN, δεν έχει πρόβλημα ούτε σε win2000 ούτε σε xp με οποιοδήποτε service pack. Οπότε δεν είναι θέμα compatibility με τα windows σου, μάλλον κάτι άλλο φτάιει. Τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών έχεις εγκαταστήσει?
MariaTs. Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Όχι! Είμαι λίγο άσχετη! G-Force έχω. Γνωρίζεις που μπορώ να βρω τους νέους drivers της κάρτας αυτής για να κάνω αναβάθμιση;
deathlok Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 kalo einai pantos na katebaseis to plires arxeio tou sp2 kai na to kaneis ensomatosi sto sta xp oste na min pernas prota ta xp kai meta to sp2 mia kai poloi exoun problimata me afti tin diadikasia.
aragorn Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Όχι! Είμαι λίγο άσχετη! G-Force έχω. Γνωρίζεις που μπορώ να βρω τους νέους drivers της κάρτας αυτής για να κάνω αναβάθμιση; Αν δεν λύθηκε το πρόβλημα, για τους drivers υπάρχει link και στα downloads της Insomnia.
giogr4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Για τους τελεταίους drivers δες καλύτερα στο site της nvidia...για Windows XP μπορείς να τους βρεις εδω: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.89.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.