Προς το περιεχόμενο

ΕΠΙΛΟΓΗ PSU > 450 WATT ???

_ViPeR_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Psu !!!

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ !!!

ΕΠΩΝΥΜΟ, ΣΤΑΘΕΡΟ, ΔΥΝΑΤΟ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ !!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι για ορολογιακη βομβα όντως δε παιζεται!

Γιατί τί έχει? Εγώ το έχω εδώ και 3 μήνες και είναι πραγματικά σκυλί αλλά και πολύ αθόρυβο!

Τί εννοείς..?

Δημοσ.

Παίδες το θέμα με τα τάγκαν έχει εξαντληθεί και σε άλλα φόρουμ. Απλά μακριά από Τάγκαν. Υπάρχουν πολλοί που τους δουλεύει τέλεια και σε υπερχρονισμένους υπολογιστές με μπόλικες συσκευές αλλά είναι επίσης πάρα πολλοί αυτοί που αναγκάστηκαν να το αλλάξουν. Όταν δίνεις πάνω από 70? για τροφοδοτικό δεν το ρισκάρεις.

Δημοσ.
Παίδες το θέμα με τα τάγκαν έχει εξαντληθεί και σε άλλα φόρουμ. Απλά μακριά από Τάγκαν. Υπάρχουν πολλοί που τους δουλεύει τέλεια και σε υπερχρονισμένους υπολογιστές με μπόλικες συσκευές αλλά είναι επίσης πάρα πολλοί αυτοί που αναγκάστηκαν να το αλλάξουν. Όταν δίνεις πάνω από 70? για τροφοδοτικό δεν το ρισκάρεις.

Συμφωνώ απολύτως.

Δημοσ.

Όσα κομμάτια είναι TAGAN TG480-U01 480W δεν έχουν κανένα πρόβλημα...

Τα προβληματικά είναι τα U02!

Το e-shop έχει τα πρώτα... Τα U01!!!

Δημοσ.

Kαι με U02 έχω ακούσει προβλήματα που υποτίθεται ότι θα είχαν διορθωθεί. Ένας φίλος έβαλε στον παλμογράφο ένα Τάγκαν 480 και ένα Άντεκ και τα φόρτωσε για να δει αν βγάζουν <<θόρυβο>>. Το Άντεκ ήταν τέλειο ενώ το Τάγκαν όχι. Και το συγκεκριμένο Τάγκαν δούλευε μια χαρά. Μην το ψάχνετε, η ποιότητα των Τάγκαν δεν είναι καλή και δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει.

Δημοσ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ !!!!

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΜΗ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 € ΔΙΑΘΕΤΩ

Apoch ΓΙΑ : Thermaltake, Heroichi ???

Δημοσ.

ThermalTake : No way

Heroichi: αξιόπιστα, σκυλιά, αλλά εντάξει δεν μπορούν να κοντραριστούν με τα άνω των 100ευρώ θηρία των legendary PSU companies.

Καλύτερα χτύπα το Enermax NoiseTaker 495.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...