MariaTs. Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δείχνει πολύ καλό και απλό, μόνο που έχω το εξής πρόβλημα: όταν κάνω σύνδεση κι ανοίγω τον Opera ή τον ΙΕ, μου βγάζει το μήνυμα: 'Πρόβλημα με το δίκτυο'. Κι αναγκάζομαι για να μπορώ να μπω στο διαδίκτυο να το κλείνω. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω στις ρυθμίσεις ώστε και το Anti-Hacker να είναι ανοικτό, αλλά και στο διαδίκτυο να μπορώ να μπω; Και για να εξηγούμε: το πρόγραμμα είναι άσπαστο!
gtsamis Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Καταρχήν τίποτα δεν είναι άσπαστο!!! Όσο για το anti-hacker μπορείς να ρυθμίσεις ποια εφαρμογή θέλεις να έχει πλήρη πρόσβαση στο διαδίκτυο (π.χ. browsers) πατώντας Active applications ενώ τρέχεις τον browser και κάνοντας δεξί κλικ επάνω του -> Create rule -> Allow activity... και ελέγχεις ότι στο κάτω μέρος του παραθύρου έχει επιλεγμένο "Allow all"
MariaTs. Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Καταρχήν τίποτα δεν είναι άσπαστο!!! Όσο γι'αυτό δεν αντιλέγω! Απλά το σημείωσα μήπως και τυχόν έπαιζε ρόλο στο πρόβλημα μου! Εν τέλει, σ'ευχαριστώ για τις οδηγίες. Έκανα ότι σημείωσες και τώρα λειτουργεί κανονικά το Anti-Hacker! :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.