panagos Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Hi Guys. Πήρε πρόσφατα ένας φίλος μου καινούριο pc. Έχει πανω 2 dvd-rom. Ένα Hitachi dvd-rom και ένα Nec Dvd-rw. Δεν νομίζω να χρειάζεται να αναφέρω άλλες λεπτομέρειες όσον αφορά το pc για το πρόβλημα που έχει. Λοιπόν στο Nero όταν πάει να γράψει του βγάζει τη συσκευή να κάνει γράψει image στο σκληρό και όχι σε δισκάκι dvd ή cd. Με λίγα λόγια δεν του το αναγνωρίζει σαν rw. Μήπως είναι drivers ή το jumperaki απο πίσω? Είναι και άσχετος απο pc και δεν μπορεί να μου εξηγήσει τί άλλο κάνει. Ήθελα και τη δική σας γνώμη πριν πάω να το δω ο ίδιος. Αν ξέρει κάποιος ας πει. Ευχαριστώ
christos1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Hi Guys. Πήρε πρόσφατα ένας φίλος μου καινούριο pc. Έχει πανω 2 dvd-rom. Ένα Hitachi dvd-rom και ένα Nec Dvd-rw. Δεν νομίζω να χρειάζεται να αναφέρω άλλες λεπτομέρειες όσον αφορά το pc για το πρόβλημα που έχει. Λοιπόν στο Nero όταν πάει να γράψει του βγάζει τη συσκευή να κάνει γράψει image στο σκληρό και όχι σε δισκάκι dvd ή cd. Με λίγα λόγια δεν του το αναγνωρίζει σαν rw. Μήπως είναι drivers ή το jumperaki απο πίσω? Είναι και άσχετος απο pc και δεν μπορεί να μου εξηγήσει τί άλλο κάνει. Ήθελα και τη δική σας γνώμη πριν πάω να το δω ο ίδιος. Αν ξέρει κάποιος ας πει. Ευχαριστώ Καλησπέρα. Μάλλον έχει παλιά έκδοση του Nero και για αυτό δεν μπορεί να του αναγνωρίσει το DVD-RW. Ας κατεβάσει την τελευταία έκδοση του Nero από το επίσημο Site και να δει αν ακόμα δεν του το αναγνωρίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.