gagtzer Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Ρε παιδιά θα τρελαθώ τελείως!Εδώ και 3-4 μέρες ο πρώτος σκληρός (10 γίγα) που έχει τα παράθυρα και κάποια προγράμματα,γεμιζει μόνος του και από 4 περίπου γίγα που έχει ελεύθερα δε μένει ούτε kb!!!!Με το που κάνω restart πάλι από την αρχή!!!Να πώ οτι έχω τα : kaspersky,zone alarm,spybot και adaware πλήρως ενημερωμένα,άρα μάλλον ιός ή κάτι τέτοιο δύσκολο να είναι (εκτός αν είμαι ο πρώτος στον κόσμο που κόλησα αυτόν τον τρελό ιό γαμώ την γκαντεμιά μου!!!). Τέλος πάντων,επειδή πριν 2-3 βδομάδες έκανα format,αν έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορει να παίζει ας την ρίξει εδώ μπας και τη γλυτώσω!!!
eltoro Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 H για να ρίξω την ιδέα κάτι δε πάει καλά με το Dr watson και δημιουργεί απίστευτα μεγάλο log file.. Νομίζω ότι έχω ξαναδεί παρόμοια περίπτωση στο forum
random Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 πατα F3 (αναζήτηση) πανω στο C: και ψαξε για αρχεια πανω απο χ Mbytes (πχ. 50, 100). αν βρεις αρχεία που δεν ειναι δικά σου, και δεν ειναι απ τα γνωστα των windows (pagefile.sys hiberfil.sys driver.cab) σημειωσε σε ποιο φακελο βρισκονται και θα βρεις την αιτία. αν δεν βρισκεις μεγάλα αρχεία, τοτε το χωρο στον τρώει καποιος φάκελλος με πολλά μικρά αρχεία. θα τον βρεις με το δωρεαν προγραμμα treesize. google it
spor_os Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Ένας φίλος κόλησε ένα worm που είχε πολύ μικρό αρχικό μέγεθος (μερικά kb). Επειδή του κόλλαγε μετά από κανά μήνα και είχε προσέξει και την μείωση του ελεύθερου σκληρού αποφάσισε να βάλει antivirus. Το worm είχε γίνει 8GB. Για κοίτα και κανά άλλο antivirus από αυτό που έχεις.
stormwave Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Φιλε μου πιθανον καποιο παρασιτο σου κανει ζημια,ιος δεν πιστευω να ειναι γιατι αν ηταν το av σου θα το εβρισκε,το kaspersky ειναι το καλυτερο av αυτη την στιγμη (βρισκει ιους εκει που αλλα av δεν βρισκουν) δοκιμασε το counter spy που ειναι για ολα τα ζουζουνια ειναι πολυ καλο.Bye
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.