Προς το περιεχόμενο

Athlon Dual Core και Via k8t800 pro

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω αυτη τη στιγμη το συστημα που βλεπετε στην υπογραφη μου, βασικα ενδιαφερομαι οταν βγουν οι amd dual core να "τσιμπησω" εναν, αν φυσικα ειναι γρηγορος αρκετα, σταθερος, και μπορει να βγαλει την δουλεια που θελω χωρις προβληματα. Ασχολουμε κυριως με βιντεο μονταζ και επεξεργασια φωτογραφιας. Τα ερωτηματα ειναι 2: Θα μπορω να βαλω τον νεο επεξεργαστη πανω στην μητρικη που διαθετω κανοντας απλα ενα bios update η θα χρειαστει καινουργια μητρικη με αλλο chipset? To αλλο ερωτημα μου ειναι οτι επειδη οι εφαρμογες που δουλευω (Photoshop, Premiere pro) εκμεταλλευονται στο επακρο τις εντολες SSE3 οι νεοι athlon θα τις ενσωματωνουν? Αραγε θα ελκυουν μεγαλη ποσοτητα θερμοτητας?

Δημοσ.

Α) Πάρε Intel ( ότι και να σου πούμε, θα πάνε στα..."άλλα" threads )

B) Ίδια θερμική συμπεριφορά με τους Single Core A64.

Γ) Δεν έχω ακούσει για το τι θα γίνει με το chipset της Via, με της nVIDIA ( nF3 / nF4 ) παίζει με BIOS Update.

Δ) ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙΣ AMD, ΞΕΦΟΡΤΏΣΟΥ ΤΗΝ ΚΩΛό-VIA και πάρε ένα σωστό chipset ( περίμενε ATi RD480 ) ή χτύπα nFORCE 4 αν βιάζεσαι

Ε) Όπως έχει ειπωθεί δισεκατομμυριάκις, έχουν SSE3 οι AMD Dual Core.

• Super Moderators
Δημοσ.

Pisteuw oti an ka8osoun kai diavazes kapoio review twn Dual Core ths Amd 8a evlepes oti exoun kai kalyterh 8ermikh sumperifora kai oti katanalwnoun ligotera watts apo ton Fx-55, opws epishs oti exoun SS3 kai oti xalara 8a xreiazetai BIOS update...tespa

opws sou eipe kai o bill peta to to timhmeno VIA kai pare nForce 4...

des kai ena review na deis ti paizei... http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-x2.html

Δημοσ.

Δεν ειναι ευκολο να ξεφωρτοθω την μητρικη με το via γιατι εχω καρτα γραφικων agp. Αν ειχα pci-x θα ειχα παρει ηδη μητρικη με το nf4. Βιllpeppas, γιατι λες να παρω intel?

Δημοσ.

Παντα ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις, μεχρι τωρα θεωρω οτι οι amd δεν μου εκαναν για την δουλεια που κανω εγω στον υπολογιστη μου (Ειναι κοινως παραδεκτο οτι οι ιντελ υπερεχουν στο βιντεο και στη φωτογραφια) αν οι νεοι amd εχουν ολα τα χαρακτηριστικα εκεινα που θα μου βγαλουν πιο ανετα την δουλεια απο εναν intel τοτε θα προτιμησω amd.

• Super Moderators
Δημοσ.

edw 8es na alla3eis ton FX-55 den mporeis na 3efortw8eis thn mobo kai thn agp karta grafikwn ? :P (den pairneis kana Mac G5 pou pane kouti me Video kai Photo? :D )

oi intel den uperexoun pleon pou8ena meta thn emfanish twn Dual Core ths Amd... :D

twra gia to nForce 3 pou eipe o black rider ennoouse auto: MSI K8N Neo2 Platinum :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...