koyan Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Systems and Network Engineer: http://www.greenpeace.org/international/about/jobs/systems-and-network-engineer Σημείωση: strongly Linux Η θέση είναι για το Amsterdam, πρέπει να είστε πολίτης χώρας ευρωπαικής ένωσης, και απαραίτητη γλώσσα είναι τα αγγλικά (ΟΧΙ τα ολλανδικά).. Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, ας μου στείλει pm με τις ερωτήσεις του Koyan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeZcaLiTo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα, Με ενδιαφέρει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με εργασία και διαμονή στο Amsterdam, το mail μου είναι [email protected] Θα με βοθούσε πολύ αν με ενημέρωνες σχετικά με το θέμα Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
--b}{d-- Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Κοίτα να δεις τι μπορεί να ξεθάψει κανείς στο "Λειτουργικά Συστήματα > Windows" !.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Το πολυ το mescalito φταιει χαχαχα. Πληροφοριακα , αν και δεν εισαι συγκεκριμενος στο τι ψαχνεις, να σου πω οτι το Αμστερνταμ και γενικα η Ολλανδια εχει γινει οπως η Γερμανια...full ανεργεια και χαμηλοι μισθοι. Εχω παει αρκετες φορες και εχω ρωτησει πως πανε απο δουλειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 -;2068246'']Κοίτα να δεις τι μπορεί να ξεθάψει κανείς στο "Λειτουργικά Συστήματα > Windows" !.. Χα χα χα... το πρώτο post το είχα κάνει πριν χωριστεί σε windows και linux. Τότε η κατηγορία ήταν "Λειτουργικά συστήματα".... Σχετικά με δουλειές στο Amsterdam αυτή την εποχή: ξέρω ότι η tomtom θα προσλάβει 600 άτομα (ακόμα) μέσα στο 2008 (ΙΤ), και ότι πήραν καινούργιο κτίριο. Και πληρώνουν καλά (αλλά παίρνουν βέβαια τους καλύτερους). Ένας φίλος ξεκίνησε εκεί τον προηγούμενο μήνα. Στην Greenpeace σχετικά κάπως με ΙΤ ζητάνε τα εξής τώρα: Systems & Network Team Leader (πρέπει να είστε πολύ πολύ καλός σε sysadmin με μακρυά εμπειρία, δεδομένου ότι ζητάνε team leader και όχι απλά sysadmin). Αν πρόκειται για λίγο χρονικό διάστημα, και δεν έχετε τρομερές γνώσεις, τότε μπορείτε να κάνετε και το Researcher Internship (για 6 μήνες)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Το πολυ το mescalito φταιει χαχαχα. Πληροφοριακα , αν και δεν εισαι συγκεκριμενος στο τι ψαχνεις, να σου πω οτι το Αμστερνταμ και γενικα η Ολλανδια εχει γινει οπως η Γερμανια...full ανεργεια και χαμηλοι μισθοι. Εχω παει αρκετες φορες και εχω ρωτησει πως πανε απο δουλειες. Εγώ από την άλλη που έχω δύο φίλους που μένουν Ολλανδία (ο ένας είναι καθαρόαιμος Ολλανδός, ο άλλος έλληνας που μετακόμισε εκεί), δεν έχω ρωτήσει για ανεργία, αλλά μου λένε ότι ο βασικός μισθός είναι 1500 ? περίπου... 2500 ? τα παίρνεις επίσης άνετα αν ξέρεις πέντε πράγματα παραπάνω. Καλά αν έχεις και Master δεν το συζητάω, 3k+ ? easy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δυστυχως ομως ειναι μεμονομενα αυτα...δε φανταζεσαι ποσους μεταναστες εχει...μαροκανια, αλγερινους και τουρκους...σιγουρα δεν ειναι 600 ευρω οπως ελλαδα αλλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.