Kserafeim Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 mia xazi erotisi...gia na sindethei to alcatel speedtouch to klasiko pou dinei i hellas on line kai alles eteries prepei na sindethei se ena pc kai me tin usb alla kai me kalodio diktiou ? ?? ??
poulinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 protimise tou diktiou pou einai pio stathero apo oti genikos to usb kai den xriazetai drivers.
Kserafeim Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 exo kai ta dio sindedemena ...an vgalo to udp den mpaino sto internet to idio isxiei kai me to usb ena apo ta dio diladi den pianei ti mporei na fteei ? ? ??
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 ego tha girnaga to modem sta ergostasiaka .ama diabaseis sto insomnia tha deis pos ginetai me ton diakopti kai meta tha dokimaza me to ethernet mono.den ginetai na min pezei me to kathena xexorista .me ena apo ta dio mono tou tha pexei.an fteei i karta diktiou kai den pezei ethernet tote dokimazeis mono me usb.apla klise kai to modem kai xananixe to kai kalou kakou ego tha to girnaga defaults.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.