Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Το έχω πεί και σε ένα άλλο θέμα αλλά θα το αναφέρω και εδώ! Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι σε πολλά θέματα postaroun users το μακρύ τους και το κοντό τους, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να διαβάσεις 4-5 σελίδες οι οποίες άντε να έχουν 5-10 μηνύματα σχετικά με το θέμα! Ντάξει καλή η πλάκα αλλά όχι παντού! Και φυσικά τα περισότερα από αυτά προέρχονται από νέους χρήστες που προφανώς δεν έχουν με ...τι να παίξουν και λένε: "δεν μπαίνουμε στο Insomnia να πουλήσουμε και μούρη???"...
kleidokratwr Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά δεν νομίζω να υπάρχει και κάτι που να μπορεί να γίνει. Ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να το ελέγξεις αυτό είναι να υποχρεώνονται οι mod να διαβάζουν όλα τα μηνύματα και μάλιστα να τα λογοκρίνουν και απο πάνω. Αυτό είναι από δύσκολο εως ακατόρθωτο, χωρίς να υπολογίσουμε τον χαμό που θα φέρει στο forum μετά. Θα ανοίγει ο κάθε άσχετος απο ένα τόπικ και θα ρωτάει γιατι μου σβήσατε το τάδε ποστ μου. ακόμα και να ξέρει οτι άξιζε να του το σβήσουν θα ξεκινήσει τον καυγά έτσι για σπάσιμο..
javaneze Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 lef δεν το καταλαβες ακομα? Για σενα λενε.... :razz: :razz: :razz: :razz: :-P :-P :-P Συμφωνω απολυτα με τον kleidokratwr ... δυστυχως ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.