Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Με τρομοκρατήσατε με τα ACER.Κοιτάω πλεον για HP και Fujitsu-Siemens. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 kai ta 2 auta einai pantos kalitera an kai gia na exeis ta idia pragmata me to acer tha to pliroseis ligo pio akriba to hp i to fujitsu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 kai ta 2 auta einai pantos kalitera an kai gia na exeis ta idia pragmata me to acer tha to pliroseis ligo pio akriba to hp i to fujitsu Ναι το κατάλαβα.Το ACER για τα λεφτά του έχει πολλά επάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 sostos o incor.apla oloi blepoun oti exo pola kai to pernoun.den koitane oloi eggiiseis kai service mexri na tin patisoun.oli koitane ftino me polla pragmata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δηλαδή την fujitsu-siemens στην Ελλάδα την θεωρείται καλύτερη στο service από την ACER? Εγώ και τις 2 στο ίδιο τσουβάλι της έχω βάλει μετά από πολλά posts (πχ αυτό http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108929&highlight=service+fujitsu+siemens) Κατά τα άλλα μια χαρά είναι και τα siemens... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 blepo sto telos na pernei hp.pantos ego tha protimousa i hp i fujitsu alla oxi acer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gto234 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δηλαδή την fujitsu-siemens στην Ελλάδα την θεωρείται καλύτερη στο service από την ACER? Εγώ και τις 2 στο ίδιο τσουβάλι της έχω βάλει μετά από πολλά posts (πχ αυτό http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108929&highlight=service+fujitsu+siemens) Κατά τα άλλα μια χαρά είναι και τα siemens... Εγώ το είχα κάνει αυτό το πόστ αλλά να σου πω,το σκέφτηκα και μετά από ψάξιμο είδα ότι σε όλες τις εταιρίες υπάρχει η περίπτωση να στείλουν το λαπτοπ στο εξωτερικό για επισκευή κλπ.Άρα το θέμα είναι να επιλέξεις κάτι το ποιοτικό που έχει λιγότερες πιθανότητες να σου χαλάσει.Όταν ακούς από πολλά άτομα ότι πήραν acer και πάνω στη βδομάδα έβγαλε πρόβλημα τότε τι να το κάνεις; Γι'αυτό πρότεινα και στον φίλο το L1300 που για 15.4 οθόνη,DVD-RW,512MB Ram και στα 650? νομίζω ότι είναι πολύ καλή λύση.Τώρα τι να κάνουμε καθένα παίρνει τα ρίσκα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Παρατήρησα ότι το HP6110 έχει celeron με 1MB cache ενώ το Fujitsu Siemens Amilo L1300 με 512KB.Δεν ξέρω αν αυτό είναι τόσο κακό απλά το γράφω γιατί παραξενεύτηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gto234 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Βασικά σύμφωνα με το ψάξιμο που έκανα για τον L1300 συμβαίνει το εξής: έχει κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις ανα κάποια διαστήματα, το πιό "παλιό" μοντέλο έχει τον Celeron M340 1,5Ghz 512KB cache, μετά κυκλοφόρησε με τον Celeron M350 1,3Ghz 1MB cache (αυτόν έχει το πλαίσιο) και τελευταία κυκλοφόρησε με τον Celeron M360 1,4Ghz 1MB cache (αυτόν έχει το μουλτιράμα). Κατά πάσα πιθανότητα έχουν κάνει λάθος στο μουλτιράμα διότι γράφει Celeron M360 1,4Ghz 512KB cache πράγμα που δεν στέκει. Επίσης όσο κι αν έψαξα στο google δεν μου έβγαλε τον L1300 με 1,4 cpu και 512κβ cache άρα κάποιο λάθος έχει γίνει στα μουλτιράμα.Παρόλα αυτά πάρτους τηλ ή πήγαινε από κει να το διαπιστώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Θα το ψάξω λιγο.Ευχαριστώ gto234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pctechgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 το fujitsu L1300 το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 entaxei kai i cache idika sta pragmata pou thelei den tha kanei kai tin treli diafora.sxetika me to oti ola ta pc iparxei periptosi na pane exo malon tha diafoniso an mou epitrapei me exeresi laptop plaisiou,pouliadi,e-shop ta opoia den ta protino kai malon auta den pane exo alla ftiaxnontai edo i sinarmologisi alla auto pou exo akousei apo atomo stin TOSHIBA EINAI oti toulaxiston gia ta toshiba den pane exoteriko kai ta panta ginontai edo.gia to plaisio klt den ime sigouros alla gia tin toshiba itan apo atomo pou douleuei mesa oti kanoun ta panta edo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gto234 Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Εγώ είχα ακούσει και για toshiba αλλά δεν έχω λόγω να σε αμφισβητίσω.Πάντως ότι και να γίνει αν δεν υπάρχει το ανταλλακτικό την έκατσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Εγώ είχα ακούσει και για toshiba αλλά δεν έχω λόγω να σε αμφισβητίσω.Πάντως ότι και να γίνει αν δεν υπάρχει το ανταλλακτικό την έκατσες... apla to ipa epidi ixa paei stin palia mou douleia se seminario toshiba kai elegan gia auto akribos to pragma.oti stin ellada einai ikanoi na ipostirixoun ta panta.tora na lega mamamkies ti na po. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gto234 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μόλις είδα και αυτό: Toshiba Satellite M40X-105 από 599?! Έχει Celeron M370 (1.5Ghz 1MB cache) και 15,4 οθόνη(πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου) http://www.skroutz.gr/index.php?keyword=M40X-105&order=1&tax=0&lang=gr Μειονεκτήματα του εν λόγω: 256MB Ram Δεν έχει wireless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.