DrLo Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Τι όπως? δεν καταλαβαίνω. ΥΓ. Πόσο πιο offtopic και flame πρέπει να γίνει το topic για να το κλειδώσουν οι mods. sotirisl : ρίχτα τώρα που μπορούμε γιατί προβλέπω λουκέτο Oti lete to akouw verese. Ena mayro mpli-mplip pou mporo na bro?? Exo akousei oti einai poly spania afou gennane xrysa mplip-mplip... Δυστυχώς για τεχνικούς λόγους δεν διατηρούμε stock μαυρων mplip-mplip. Μπορούμε να σας προμηθευσουμε κατόπιν παραγγελίας και αφού προηγηθεί κατάθεση στη τράπεζα "IDS-super-bank, Lagos/Nigeria".
sotirisl Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 μπα ο πατέρας μου ασχολείται με την πολιτική και όταν ήμουν μικρός άκουγα πολύ το ονομά του στο σπίτι. τότε απλά είχα καταλάβει ότι είχε κάνει μια μεγάλη κομπίνα (κατι με κάτι τράπεζες, κάτι με τον Ολυμπιακό). Άφού στο σχολείο Κωσκωτά ήθελα να με φωνάζουν. Μετά βγήκε ο Μάκης Τριανταφυλοπουλος με τον Κορκολη και ήθελα να με φωνάζουν Μάκη
dali13gr Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 όπως; (αναθεματισμένοι δέκα χαρακτηρες) Άσε βρε αγόρι μου άσε τα παιδιά να πάνε για ύπνο. Καλά την ξεκίνησες τη συζήτηση αλλά μόλις δεν είχες άλλα επιχειρήματα φάνηκε και η ηλικία σου. Τουλάχιστον από αυτό το thread έμαθες κάτι και όταν θα πάνε να σε κοροϊδέψουν δεν θα μασήσεις.
DrLo Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 μπα ο πατέρας μου ασχολείται με την πολιτική και όταν ήμουν μικρός άκουγα πολύ το ονομά του στο σπίτι. τότε απλά είχα καταλάβει ότι είχε κάνει μια μεγάλη κομπίνα (κατι με κάτι τράπεζες, κάτι με τον Ολυμπιακό). Άφού στο σχολείο Κωσκωτά ήθελα να με φωνάζουν. Μετά βγήκε ο Μάκης Τριανταφυλοπουλος με τον Κορκολη και ήθελα να με φωνάζουν Μάκη Μικρός φόραγες pampers ?
sotirisl Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 άναφερόμουν στην αρχή της δεκαετίας 90 που για κάποιο λόγο το θέμα είχε αρχισει να ξανασυζητιεται
sotirisl Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 @δαλι13γρ μπα κάποιο λάθος κάνεις. Απλα οι πιο πολλοι είναι κολλημένοι και δεν μπορουν να καταλάβουν ανεξάρτητα απο το αν η εταιρεία ειναι μουφα ή όχι πώς τέτοιες δηλώσεις είναι επικύνδυνες
dali13gr Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCK!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚ!!!!!!!!!!! ΛΟΚ! LOCK!!!!! Please.............
sotirisl Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 δεν καταλαβαίνω τον λόγο που θέλεις να γίνει lock το topic αυτο. Μήπως επειδή δεν έχεις επιχειρήματα να πεις. Ή μήπως επειδη δεν βγάζει γέλιο; εγώ περιμένω τον topic starter να καταθέσει τις απόψεις του.
DrLo Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 http://miaparea.blogspot.com/2005/04/blog-post_26.html Να ποιός έφτιαξε το συγκεκριμένο site http://freestuff.gr/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=211 κατά δήλωσή του στο http://freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=2983&highlight=aneptiksa%20ego Όποιος θέλει μπορεί να του στείλει μήνυμα και να τον ρωτήσει λεπτομέρειες καθώς και γιατί δεν τηρεί τις ντιρεκτίβες και τη νομοθεσία που απαιτούν σε εταιρικά site να αναφέρονται τα στοιχεία της εταιρείας edit : Να επισημάνω ότι στο ίδιο του το post ο χρήστης και δημιουργός του site παραδέχεται ότι η σελίδα περιέχει "Διαφημιστικά τρικ" πράγμα από μόνο του παράνομο
Dark_son20 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 to paidi malon einai o sxediastis tis selida an katalava kala pantos...
sotirisl Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 ναι ο σχεδιαστής είναι που (για αλλη μια φορα) διατυπώνιε την εντυπωση που του έχει δοθει
DrLo Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 to paidi malon einai o sxediastis tis selida an katalava kala pantos... Αυτό είπα κι εγώ. Δεν είπα ότι είναι πίσω από την εταιρεία. Απλά αναφέρω ότι ο ίδιος ο κατασκευαστής της σελίδας παραδέχεται ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα χρησιμοποιεί "διαφημιστικά τρικ".
sotirisl Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 ειχα την εντυπωση οτι ο σχεδιαστης αναλαμβανει να σχεδιασει το site βάσει των υποδείξεων και δεν εμβαθύνει στον μηχανισμο λειτουργίας του τουριστικου γραφείου.
DrLo Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 ειχα την εντυπωση οτι ο σχεδιαστης αναλαμβανει να σχεδιασει το site βάσει των υποδείξεων και δεν εμβαθύνει στον μηχανισμο λειτουργίας του τουριστικου γραφείου. Δεν απέδωσα καμιά κατηγορία στον σχεδιαστή. Απλά επισημαίνω ότι του "υπέδειξαν" να βάλει στη σελίδα κάποια "τρικ". Και εγώ Μηχανικός είμαι και οι μελέτες που κάνω κατόπιν υποδείξεων του ιδοκτήτη είναι. Αν γράψω κάπου ότι ο ιδιοκτήτης μου είπε να μη ακολουθήσω τους κανονισμούς κατά γραμμα αλλά να βάλω μερικά "τρικ" στα Η/Μ μάλλον κάτει δε πάει καλά. Τέλος πάντων βαριέμαι να συνεχίσω. Άσε που νυσταζω γέρος άνθρωπος. Από ότι κατάλαβα δεν έχει καν νόημα. goodnight
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.