Προς το περιεχόμενο

απατη σε ελληνικο τουριστικο site

gbras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοντολάζος Δημήτρης( http://www.kithara.vu power) einai DrLo kai den mou apantises :P

kai gia na min fenese trelos kiolas dioti kapios ekane delete to post tou kai egrapse allo tha paratheso to minima pou itan stin thesi 70

@DrLoα) είμαι βεβαιος οτι η εταιρεια δεν θα έχει κανενα προβλημα να παρακάμψει αυτα που με τοση χαρα υπογραμμισες Δεν έχω όρεξη να ψαχνω στις δυο στην ΝΟΜΟΣ. Θα το κανω το πρωι

β) το χωριο μου βρισκεται στην Λακωνια

γ)υπαρχει τεραστια διαφορα απο το να χαρακτηριζεις το επιπεδο υπηρεσιων μιας υπηρεσιας απο τον κατηγορεις καποιον για απατη. (μαλλον γαλοτσα το λαβρακι)

@marios δεν αντιπροσωπευω κανενα (παρά μόνο τον ευατο μου)

δεν έχω διατυπώσει την άποψη μου για την εταιρεία και αν θα την εμπιστευόμουν ή όχι' date=' περιγραφω τι μπορει να πάθει καποιος που δεν είναι προσεκτικος

[/quote']

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν υπάρχει τετοια τράπεζα.

μεγάλε αλλο θέλω να πω αλλα δεν με καταλαβαινεις(ή δεν θέλεις)

Δημοσ.
εγώ χαλαρά το έχω δει το θεμα, αλλοι είναι που συγχιζονται και βριζουνε.

Προσωπικά δε νομίω να έβρια κανένα και νομίζω ότι το έχω πάρει αρκετά χαλαρά (τα mpilp-mplip θα τα πάρει κανείς τελικά ρε παιδιά). Τώρα αν κάποιοι χρησιμοποίησαν χαρακτηρισμούς τότε η εταιρεία που λές (αν και πουθενά δεν αναφέρεται πια είναι το όνομα της εταιρείας - το idsvtravel δεν είναι όνομα εταιρείας αλλά στην καλύτερη περίπτωση διακριτικός τίτλος) έχει κάθε δικαίωμα να τους υποβάλλει και μήνυση επι εξύβρυση μαζί με όλα τα άλλα. Προσωπικά τους χαρακτηρισμούς αυτούς τους καταννοώ, όπως διακιολογώ την προσπάθεια ενημέρωσης που έγινε, αν και νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι αρκετά έξυπνοι για να μην μπλεκουν σε περίεργες καταστάσεις

Δημοσ.

μπα κάποιος άλλος πειράζει τα post. αυτο που αναφέρεις είναι τωρα στην θέση 68

Δημοσ.
δεν υπάρχει τετοια τράπεζα.

μεγάλε αλλο θέλω να πω αλλα δεν με καταλαβαινεις(ή δεν θέλεις)

Για να μην έχεις ακούσει ποτέ την Τράπεζα Κρήτης (Την τράπεζα του Κωσκωτά) μάλλον τελικά είσαι πιτσιρικάς. Πεσ' το ρε μεγάλε να μη σε ξεσημερίζομαι.

Δημοσ.

@Dark_son20

Σύντομα θα λειτουργήσει η νέα υπηρεσία μου. Το mplip-mplip photo date. Στείλε "mplip" στο 4521 και θα λάβεις φωτογραφίες των πιο sexy κόκκινων mplip-mplip.

ΧΡΕΩΣΗ 105 ΕΥΡΩ / SMS

Δημοσ.
Και η τράπεζα Κρήτης είχε[/b'] γραφεία, ΑΦΜ και χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Μέχρι να αποδειχθεί η κατάχρηση στη Τράπεζα Κρήτης ήταν μια καθόλα αξιοπρεπής εταιρεία. Αυτό δε προστάτεψε κανέναν.

Δημοσ.

View Profile: sotirisl

Birthday:

March 19, 1984

ok, 21 δεν είσαι πιτσιρικάς αλλά δεν είσαι και η Πελοπόνησος. Αν όσα λες τα λες απλά για να γίνεται ντόρος/χαβαλές τότε σου βγάζω το καπέλο. Αν τα λες σοβαρά θα σε συμβούλευα να "ακούς τους μεγαλύτερους". Έχεις πολλά να μάθεις ακόμα

edit:

o koskotaw itan ke gamo ta pedia.

Σε αυτό συμφωνούμε. θυμαμαι λίγο μετά αφού είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο μας είχαν βάλει στα Αγγλικά να γράψουμε έκθεση "Who do I admire the most". Είχα γράψει για τον Κωσκωτά. Θα ήταν ακόμα καλύτερος αν δεν τον πιάναν.

edit2:

Πάντως το Κωσκωτά δεν τον πρόλαβες οπότε μάλλον δεν μπορείς να ξέρεις πόσο "gamo ta paidia" ήταν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...