Προς το περιεχόμενο

απατη σε ελληνικο τουριστικο site

gbras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε sotirisl, αν κατάλαβα καλά αυτό που σ' ενόχλησε είναι η χρήση του όρου απάτη στον τίτλο του topic.

Δεκτή η ευαισθησία και ευπρόσδεκτες οι Νομικές Συμβουλές. (Αν και η τεκμηρίωση των τελευταίων, όπως έκανε π.χ. ο DrLo, θα τις καθιστούσε περισσότερο έγκυρες).

Επειδή όμως ο gbras δεν έγραψε μόνο τον τίτλο, αλλά παρέθεσε την εμπειρία του ξεκινώντας ακριβώς έτσι:

Παραθετω την εμπειρια μου ωστε να κρινετε και εσεις αν ειναι απατη...
Επί της ουσίας: Εσύ θα έδινες 105 ΕΥΡΩ για τον περίφημο κατάλογο;

Ανεξάρτητα, από τι τί θα έκανες εσύ, πιστεύεις ότι ο υποθετικός Δικαστής δεν θα στεκόταν καθόλου στην τιμή του καταλόγου;

Ας υποθέσουμε τώρα ότι υπάρχουν τόσοι παππούδες που ζουν σε τρύπες κλπ. κλπ. που σερφάρουν και ανακαλύπτουν τέτοια κελεπούρια, ώστε να γεμίσουν το άδειο ξενοδοχείο. (Να δεις που σε λίγο οι δημιουργοί του site θα ζητήσουν και βραβείο που έδωσαν ψωμί στους άνεργους της περιοχής κλπ.κλπ.) Μήπως μαζί μ' αυτούς τους παππούδες θα συναντήσουν το site και τίποτε απαιτητικοί ευρωπαίοι;

Ξέρεις, αυτοί έχουν την κακή συνήθεια, όταν κάνουν διακοπές σε ξενοδοχεία με παλιές εγκαταστάσεις και κατσαρίδες, τρώγοντας φιλέτα σκύλων (δικές σου οι γλαφυρές περιγραφές), να χαλάνε τον κόσμο επιστρέφοντας στην πατρίδα τους προξενώντας ανυπολόγιστη ζημιά σε κάθε έλληνα που ζει από τον τουρισμό. (Κυρίως, μάλιστα, σε κείνους που σέβονται τον πελάτη τους κι ας μην βρίσκουν πρωτότυπους νόμιμους και έξυπνους τρόπους να τον προσελκύσουν).

Μήπως εκεί στα δικαστήρια που θα μας τρέχει όλους ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, βρεθεί και κανένας αδιάκριτος εισαγγελέας να τα ψάξει όλα αυτά;

BTW (και αρκετά off topic), μια και τόσο άγχος με τα δικαστήρια, άν κάποιος (πανέξυπνος, ή όχι) έγραφε π.χ. εδώ "i tim ine makran i xeiroteri" κι ο Διευθυντής της ΤΙΜ τηλεφωνούσε σ' ένα δικηγόρο κλπ. κλπ., αυτός ο κάποιος τί θα έλεγε στο Δικαστήριο;

Edit: Κάμποση ώρα σκάλιζα τη NOMOS, μόλις ετοίμασα κάτι, βλέπω τον DRLo να έχει παραθέσει περίπου τις ίδιες διατάξεις

Γράφω κάποιες προσωπικές σκέψεις, νομίζοντας ότι έβγαλα λαγό με την TIM, νάτος πάλι! (Πολύ βιάζεστε εσείς οι νέοι, αγαπητέ συνάδελφε :-) )

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα

Καταρχήν το banner που έχει στην αρχική σελίδα είναι παραπλανητικό, διότι δεν πρόκειται για κλήρωση. Απλά όσοι βάζουν τα στοιχεία τους, τους παίρνουν τηλέφωνο.

Αυτά που αναφέρει η Japan(3-4) 4 post πιο πάνω είναι σωστά, αν και στο GTP δεν περιλαμβάνονται ΟΛΑ τα γραφεία, αλλά μόνο αυτά που πληρώνουν συνδρομή(το 99% των γραφείων δηλαδή).

Δουλεύω 3 χρόνια σε τουριστικά γραφεία και... έεεεεεχουν δει τα μάτια μου.....Μην μασάτε από τέτοιες "κληρώσεις" και "προσφορές". 11 στις 10 φορές είναι μούφα.

Φιλικά

Υ.Γ. @DrLo Μήπως ισχύει και έκπτωση για πολύτεκνους; :-Ρ

Δημοσ.

@sotirisl : Μπορείς ακόμα να μας πείσεις αν τους πάρεις ένα τηλέφωνο για να ζητήσεις τη διέυθυνση της εταιρείας για να πας να πληροφορηθείς όλα τα πακέτα διακοπών που διαθέτουν. Κάθε εταιρεία πρέπει να έχει μια έδρα άσχετα αν πουλάει αγαθά/υπηρεσίες και τηλεφωνικά ή μέσω internet.

@Dark_son20 : Ναι είναι κρίμα που δεν υπάρχουν μπλε mplip-mplip γιατί τότε θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα mplip-mplip με TV-OUT (RGB). Οφείλω πάντως να σε ενημερώσω ότι λόγω του ότι του φιλοπεριορισμένου χαρακτήρα του γονιδίου που ευθύνεται για το χρώμα των mplip-mplip, όλα τα κόκκινα mplip-mplip είναι θυληκά. Τώρα αν ο σκοπός του ζευγαρώματος δεν είναι η αναπαραγωγή αλλά η "διασκέδαση" στείλε μου pm και θα ψάξω να βρω καμιά κόκκινη mpip-mplip ανωμ@λιάρα.

Δημοσ.

einai akrivos opws ta leei o DrLo. mono k mono epeidh einai etaireia pou poulaei services k proionta mesa apo website k den exei die8ynsh kapiou grafeiou h tou afentikou tis einai apo mono tou paranomo. An parapemf8ei ston analogo Commissioner paei dikastikos enantion tou site symfwna me European e-Law. An k h Ellada mazi me thn Italia einai apo tis xeiroteres se 8emata e-Law giati exoun yo8etisei ola ta EU Directives alla den kanane kati gia na kanoun tous nomous pra3h, gia ayto k grafei o ka8enas oti na nai sta sites tous.

Δημοσ.

Edit: Κάμποση ώρα σκάλιζα τη NOMOS' date=' μόλις ετοίμασα κάτι, βλέπω τον DRLo να έχει παραθέσει περίπου τις ίδιες διατάξεις

Γράφω κάποιες προσωπικές σκέψεις, νομίζοντας ότι έβγαλα λαγό με την TIM, νάτος πάλι! (Πολύ βιάζεστε εσείς οι νέοι, αγαπητέ συνάδελφε :-) )[/quote']

Αν κατάλαβα καλά η "ΝΟΜΟΣ" είναι βάση δεδομένων για νομους και νομολογία και εσυ δικηγόρος ? Εγώ πάντως δεν είμαι δικηγόρος αλλά Μηχανικός

Υ.Γ. @DrLo Μήπως ισχύει και έκπτωση για πολύτεκνους; :-Ρ

Ισχύει έκπτωση 59,6 % σε πολύτεκνους (με 4 παιδιά ε, όχι επειδή είπε κάτι ο Κωστάκης να το πάρετε στα σοβαρά) που τουλάχιστον το 50% των παιδιών έχουν Ομάδα Αίματος 0-, ένα γεννημένο 29/3 και το μικτό οικογενειακό εισόδημα δεν υπερβαίνει τα 15.000,00 Ευρω.

Ειδικές τιμές για ομαδικές παραγγελίες από insomniacs

Δημοσ.
Αυτός ο Σωτήρης' date='εμένα μου "κάθεται" σαν admin της ως άνω αρπαχτής.

Λοιπόν,μεγάλε,σε προκαλώ να "μου κλ@σεις τ@ρχίδι@",κοινώς να μου κάνεις μήνυση,εσύ και τα καριόλια (=καυλόσπειρα) που αντιπροσωπεύεις.Έχω κάτι περιουσιακά στοιχεία,μπορείς να στείλεις αντιπρόσωπο να τα "μετρήσει",μια χούφτα είναι,εύκολα μετρήσιμη...

Ελπίζω ο mod αυτού του "εικονικού δωματίου" να στείλει τον Σωτήρη και όλους όσους αντιπροσωπεύει αυτό το άτομο,στα σκουπίδια της εικονικής πραγματικότητας.

Γκότς άϊ τάνκ(που λένε και οι "γκασταρμπάϊτερς") που δεν είμαι mod...[/quote']

Μπα, εγώ τον κόβω είτε για κάποιον "εξυπνάκια" που θέλει να πουλήσει μούρη ή για κλασσική περίπτωση πνευματος αντιλογίας (τέτοιο είμαι και εγώ από ότι μου λένε ... αλλά έχουν λάθος).

Δημοσ.

Ακόμα πάνω είναι αυτό το topic;

Πάω για ύπνο.

Ευτυχώς έχουμε Δημοκρατία κι αυτός που θα μου χτυπήσει το κουδούνι στις 06:30 -αύριο πρωί- θα είναι ο γαλατάς...

Δημοσ.

@DrLoα) είμαι βεβαιος οτι η εταιρεια δεν θα έχει κανενα προβλημα να παρακάμψει αυτα που με τοση χαρα υπογραμμισες

Δεν έχω όρεξη να ψαχνω στις δυο στην ΝΟΜΟΣ. Θα το κανω το πρωι

β) το χωριο μου βρισκεται στην Λακωνια

γ)υπαρχει τεραστια διαφορα απο το να χαρακτηριζεις το επιπεδο υπηρεσιων μιας υπηρεσιας απο τον κατηγορεις καποιον για απατη.

(μαλλον γαλοτσα το λαβρακι)

@marios δεν αντιπροσωπευω κανενα (παρά μόνο τον ευατο μου)

δεν έχω διατυπώσει την άποψη μου για την εταιρεία και αν θα την εμπιστευόμουν ή όχι, περιγραφω τι μπορει να πάθει καποιος που δεν είναι προσεκτικος

Δημοσ.

Και να σας κάνω την εξής ερώτηση. Υποθέτουμε οτι η εταιρεία είναι πραγματική και οτι τους πέρνουμε τηλέφωνο και μας δίνουν διευθύνσεις, τηλέφωνο, ΑΦΜ και μας παρουσιαζουν 15 πρωην πελατες που έχουν μεινει ευχαριστημένοι.

Στην περίπτωση που η εταιρεια υποβάλλει μήνυση δεν θα τα πάρει τα λεφτά της;

Δημοσ.

sotirisl προσωπικά θεωρώ ότι καλά έκανες και είπες τι μπορεί να συμβεί αν οι υπεύθυνοι που έχουν την διακοπο-ιστοσελίδα, αποφασίσουν να τραβήξουν το σκοινί. Όμως αν μπεις στην ιστοσελίδα τους θα δεις ότι δεν μπορείς να βγάλεις άκρη... Διακρίνεις απλά μια ελλειπή σελίδα, που για να σε πληροφορήσει πρέπει να πληρώσεις! :shock: Αυτό είναι σωστό; 100 ευρώ για εγγραφή συμμετοχής και άλλα 100 για τον κατάλογο; Εδώ το καλοκαίρι που κυκλοφορούν οι τεράστιοι κατάλογοι διακοπών στα περίπτερα κοστίζουν μόνο 20 ευρώ και σου έχει τέτοια ανάλυση που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις για διακοπές!

Ας δούμε λίγο το θέμα πιο χαλαρά, ας δούμε επιτέλους και το γεγονός ότι ζούμε στην εποχή της απάτης κι ο φίλος που περιέγραψε το τι έπαθε' μας το αναφέρει για να μην βρεθεί κανείς άλλος χριστιανός στην ίδια παγίδα! Κι αν θέλει να το καταγγείλει στα κανάλια, υπέρ του θα λειτουργήσει! :wink:

Δημοσ.

@DrLo

α) είμαι βεβαιος οτι η εταιρεια δεν θα έχει κανενα προβλημα να παρακάμψει αυτα που με τοση χαρα υπογραμμισες

Ίσως και να μπορεί. Πάντως αν θέλει να μη παιδεύεται να με βρεί ας μου στείλει με pm

1. Τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας

2. Το καταστατικό της

3. Τα στοιχεία και τα χαρτιά της "κλήρωσης" από συμβολαιογράφο

και εγώ θα τη γλιτώσω από τον κόπο να τρέχει σε εισαγγελείς για να με βρεί και θα τους στέιλω τη διεύθυνσή μου

Δεν έχω όρεξη να ψαχνω στις δυο στην ΝΟΜΟΣ. Θα το κανω το πρωι

Δε χρειάζεται να ψάχεις στη ΝΟΜΟΣ. Το πλήρες κείμενο του νόμου περί προστασίας καταναλωτή είναι εδώ

http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=60

β) το χωριο μου βρισκεται στην Λακωνια

Και εμένα. Στα Βάτικα. (το χωριό της μητέρας μου' date=' αφού ο πατέρας μου δεν έχει γεννηθεί στην ελλάδα - λες να είμαστε κοντοχωριανοί ?). Αλλά δε σε ρώτησα ούτε με ενδιαφέρει.

γ)υπαρχει τεραστια διαφορα απο το να χαρακτηριζεις το επιπεδο υπηρεσιων μιας υπηρεσιας απο τον κατηγορεις καποιον για απατη.

(μαλλον γαλοτσα το λαβρακι)

Δεν είπα ότι κατηγόρησες την TIM ότι κάνει απάτες αλλά ότι την δυσφίμησες. Αν πω πχ ότι ο billpepas είναι ό χειρότερος τεχνικός ΗΥ που υπάρχει (χε χε) δεν τον κατηγορώ για απάτη αλλά σίγουρα τον δυσφιμώ (τσάμπα σκίζεται ο άνθρωπος να απαντά σε κάθε απορία εδώ μέσα).

Υ.Γ.1 : @sotirisl : Πόσο χρονών είσαι ? (αν θέλεις απαντάς βέβαια).

Υ.Γ.2 : @όλους : Ρε παιδιά ποιός λέει το τραγούδι "Δε το παίζω τρελλός αλλά είμαι" ?

Δημοσ.

εγώ χαλαρά το έχω δει το θεμα, αλλοι είναι που συγχιζονται και βριζουνε.

Δημοσ.
Και να σας κάνω την εξής ερώτηση. Υποθέτουμε οτι η εταιρεία είναι πραγματική και οτι τους πέρνουμε τηλέφωνο και μας δίνουν διευθύνσεις' date=' τηλέφωνο, ΑΦΜ και μας παρουσιαζουν 15 πρωην πελατες που έχουν μεινει ευχαριστημένοι.

Στην περίπτωση που η εταιρεια υποβάλλει μήνυση δεν θα τα πάρει τα λεφτά της;[/quote']

Και η τράπεζα Κρήτης είχε γραφεία, ΑΦΜ και χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...