Προς το περιεχόμενο

απατη σε ελληνικο τουριστικο site

gbras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To insomnia den exei kamia eythyni gia tis apopseis ton melwn tou pou ekfrazontai mesa se ayto. Kati sa na leme to X periodiko den xerei tipota an o tade syntaktis tou brizei kai dusfimei to sumpan mesa se ayto. Ara o Hal einai ok.

Tora gia tin an kanei dusfimisi den xero. Apla eipe oti theorei koroideia na plirosei ta lefta prin kala kala dei ton katalogo me ta xenodoxeia. Dusfimisi tha itan na plirone, na pigaine kai meta na elege me koroidepsan, itan xalia kai gi'ayto eythynetai i touristiki etairia, me eklepsan sto dromo kai thelo apozimiosi apo esas - tetoia pragmata.

Δημοσ.
Πιστεύεις οτι η προσφορά είναι απάτη;

Δικαιωμά σου.

Αρνήσου την.

Χωρίς όμως να κατηγορείς και να δυσφημίζεις.

Γιατί η εταιρεία αύριο έχει κάθε έννομο δικαίωμα να σε πάει μέσα.

Το εκανα απλα για να προστατεψω οσους αφελεις πανε και δωσουν τα λεφτα τους χωρις να το σκεφτουν. Δεν ανεχομαι καποιος να κερδιζει χρηματα με τετοιο τροπο.

Εσύ όμως τους κατηγορείς οτι είναι απατεώνες σε δημόσιο μέσο χωρίς να έχεις στοιχεία

Να σε ενημερωσω λοιπον οτι απαιτηση προπληρωμης για υπηρεσιες που δεν εχεις λαβει ειναι παρανομο. Επισης θα πρεπει καποιος να ελεγξει και τη νοημοσυνη του για να δεχτει κατι τετοιο.....

Και αν η εταιρεία σε πάει στον δικαστή;

Τι θα πεις;

Αν πεις κάτι του στυλ: "Επειδή εκτιμώ τα όσα λες είμαι διατεθιμένος να σου παρέχω Η/Υ στη τιμή ευκαιρία των 100 Ευρώ από τα συνεργαζόμενα με εμένα καταστήματα. Αν θες την προσφορά μου στείλε μου pm και θα σου σταλεί με αντικαταβολή ο κατάλογος με τα συνεργαζόμενα καταστήματα", ο δικαστής θα σου απαντήσει κάτι του στυλ: "Κύριε Χ, ξέρετε το νομικό σύστημα δεν λειτουργεί βάσει των εντυπώσεων που εσείς σχηματίζεται με την ζοφερή φαντασία σας. Την επόμενη φορά να είστε πιο προσεκτικός με αυτά που αναφέρετε δημοσίως. Για τον λόγο αυτό αποζημιώστε την εταιρεία με 30.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφημιση, δημόσια εξύβριση και διαφευγοντα κέρδη. Τι δεν έχετε τόσα λεφτά; Ε δεν πειράζει θα κατασχεθει η περιουσια σας. Τι δεν εχετε περιουσια, Ε δεν πειραζει δεν θα αποκτησετε ποτε!!!!!!!!!!!, ΜπουΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(σατανικο γέλιο!)".

Και τι γίνεται στην περίπτωση που ενα ζευγάρι ηλικιωμένων αλλοδαπών που ζει στην χώρα μας αποδεχτεί την προσφορά και απλά οι διακοπές δεν είχαν το επίπεδο που περίμεναν; Η εταιρεία στη περιπτωση αυτη έχει εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της προς εσένα και αποδεικνύει οτι δεν είναι απατεώνες.

Αν όμως οι παππουδες ζούσαν σε ένα μαύρο και σκοτεινό δωμάτιο τόσα χρόνια αλλά χάρη στην εταιρεία αυτη τώρα απολαύσαν κατι που σε αυτούς φαντάζει "μαγευτικές διακόπες" (και ας ήταν το ψωμί μπαγιάτικο, οι παππούδες μασέλες φοράνε, ούτε καλά βλέπουν, τις κατσαρίδες δεν θα τις προσέξουν )

Απλά θα φέρουν τους παππούδες στο δικαστήριο. Και τότε είναι που την πάτησες ΜΕΓΑΛΕ. Τοτε είναι που θα πιαστείς Αλέκος.

Στο χωριο μου το τοπικό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων (λέμε τώρα) (που συνήθως είναι αδείο χωρίς τα τουριστικά γραφεία) χρεώνεί την διανυκτέρευση τον Αυγουστο (την περιοδο που κατα πάσα πιθανότητα θέλεις) 50 ευρώ (το άτομο). Για έξι διανυκτερεύσεις (επτα ημέρες) 600 ευρώ. Βάσει της συμφωνίας που θα κάνεις με την εταιρεία υποχρεούσαι να αγοράσεις πρωινό απο το ξενοδοχείο που κοστίζει 35 ευρώ το άτομο. Και αν έχει καλό καιρό και οι παππούδες θέλουν να κάνουν κανα μπανάκι +18ευρώ το άτομο για ομπρέλα - ξαπλώστρα. Και επειδή το ξενοδοχείο είναι στην μέση του πουθενά, οι παππουδες (που δεν έχουν αυτοκίνητο) θα καταφύγουν στο εστιατόριο για μεσημεριανό - βραδινό, όπου το "φιλέτινι απο ντόπιο μοσχαράκι γάλακτος" (τέσσερα πόδια το μοσχάρι, τέσσερα και οι σκύλοι) κοστίζει 14 ευρω. Και αν ο παππούς είναι τσαχπινούλης και του έχει γυαλίσει η γκαρσονα στο μπαρακι του ξενοδοχειου, θα θέλει να πιει κανα ουζάκι στην παρλία όταν νυχτώσει (μόλις πέσει ο ήλιος - κατα τις εννια δηλαδη).

Και όπως ρητά αναφέρεται στο site ''Για την μετάβαση , διατροφή και πάσης φύσεως υπηρεσίες εντός των ξενοδοχείων επιβαρύνεστε''

Για να μην τα πολυλογώ ενα ξενοδοχείο που υπο κανονικές συνθήκες δεν θα είχε ούτε μια individual reservation τον Αύγουστο, για έξι διανυκτερευσεις, θα βάλει στο ταμείο του πάνω απο 600 ευρώ χωρίς να υπολογίσει κανείς την διανυκτέρευση.

Ένα ξενοδοχείο με παλιες εγκαταστασεις που τον περασμενο Αυγουστο ήταν άδειο και δεν υπήρχε ψυχή στην περιοχή, πηγαίνει σε μια τέτοια εταιρεία και τους λέει "Θες να σε πληρώσω για να μου γεμίσεις το ξενοδοχείο;"

Στην ουσία λοιπόν η τουριστική εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες και προς τις δύο πλευρές: και προς τον τουριστα και στο ξενοδοχείο. Η εταιρεια κρατάει και τα 100 ευρώ αλλά παίρνει και λεφτά από τα ξενοδοχεία.

Τα ξενοδοχεία που κανονικά θα ήταν ερηπωμένα βγάζουν λεφτά απο την κατανάλωση.

Να πως γίνεται η δουλειά μάγκες.

και νόμιμα και έξυπνα.

και αν βγεί κάποιος κουτοπόνηρος που τον έχει πιάσει λογοδιάρροια απο την υποτιθέμενη "αγανακτηση" του να καταγγείλει την υποτιθέμενη απάτη, ε τότε πιάσανε την καλή.

Για τον λόγο αυτό (όπως ανέφερα και χθες) κάνε την προσευχη σου.

Κάνε όλην την περιουσία σου κέρματα και θάψτα.

Για από Σεπτέμβριο (που θα έχουν επιστρέψει και οι παππουδες) σε περιμένει τηλεφώνημα (αν βέβαια έχουν δει το post αυτό).

Πάντα Φιλικά

Σωτήρης

Σκετο παραληρημα τι αλλο να πω!!! Υποθετω ο Ευαγγελατος ειναι ο πιο μισητος ανθρωπος για σενα στη γη.....

Δημοσ.

@ aSiMas: καμια φορα ερχεται και η αστυνομια και σου χτυπάει την πορτα.

@kleidokratwr: οχι μόνο αυτοι που δυσφημίζουν την επιχείρηση να βγάλουν εισητήρια για το Καρτουμ

@getty: δεν χρειάζεται να είναι οργανωμένη η εταιρεία. Απλά ένα ωραίο πρωινο, ο διευθυντης της να μιλησει με ενα δικηγορικο γραφειο που ασχολειται με θεματα διαδικτυακου δικαιου. Και δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά πράγματα. Απλα:

-Καλημέρα σας, έχω την ταδε εταιρεια και χωρις καποιον προφανη λόγο ενας πανέξυπνος την δυσφημίζει ποσταροντας προσβλητικα σχόλια.

-Πολύ καλά δώστε μου την διευθυνση της ιστοσελίδας, θα απαντήσει ο δικηγόρος (εξετάζει την περίπτωση). Θέλω το 25% του ποσού που θα λάβουμε ως αποζημίωση μείον τα εξοδα μου.

Και ετσι απλα ο πανευτυχης πλεον ιδρυτης της εταιρειας, χωρις να κάνει οτιδηποτε και χωρις να ξαναασχοληθει με την περιπτωση αυτη θα λάβει ενα υπερογκο ποσο, επειδη ενας "αγανακτισμένος" καταναλωτης είχε την φαεινη ιδέα να μοιραστει δημοσια τις προσβλητικες αποψεις του για ένα θέμα που τελικα δεν γνωρίζει.

Ο ιδιοκτητης έχει πλεον την ευκαιρεια να επισκεπτει απο κοντα όλα τα ξενοδοχεια για να οργανώσει καλυτερα την εταιρεια του, κανοντας διακοπές σε αυτα.

Δημοσ.

Να σε ενημερωσω λοιπον οτι απαιτηση προπληρωμης για υπηρεσιες που δεν εχεις λαβει ειναι παρανομο.

ποιος στο είπε αυτό;

Δημοσ.
To insomnia den exei kamia eythyni gia tis apopseis ton melwn tou pou ekfrazontai mesa se ayto. Kati sa na leme to X periodiko den xerei tipota an o tade syntaktis tou brizei kai dusfimei to sumpan mesa se ayto. Ara o Hal einai ok.

Το ξέρω αυτό. Ρητορική ήταν η ερώτηση. το ανέφερα για να πω οτι δεν πρεπει να πανικοβάλονται χωρίς λόγο. Στο κάτω κάτω αν ήταν επαγγελματίες δεν θα στηρίζονταν σε τόσο περίεργες μεθόδους.

Δημοσ.

den skeftikate to poio aplo

zhthste AFM ths eterias kai 1-2 stathera tels gia na tous parete tel.

meta doste tous stegna.

Eteria pou stelnei katalogo 105 eeyro xoris na desmeyetai me symbolaio diakopon amesos ine SIGOURA MAIMOU.

Ti perimenete diladi na sas poun eytheos,pame na sas ti feroume?

distixos etyxe mia filh mou na doulepsei athela ths se tetoia eteria.

Sas pliroforo oti oute aytes gnorizan oti ine apath!!!!!!

plironontan 1-2-3 mhnes kanonika kai ksafnika mia mera ebriskan klisti thn porta kai ksenikiasmeno to diamerisma se kseno panta onoma.

ksipniste!

Δημοσ.
@DrLo

αγαπητέ φίλε' date=' η προσφορά σου δεν με ενδιαφέρει.

Για να καταλήξουμε κάπου:

Πιστεύεις οτι η προσφορά είναι απάτη;

Δικαιωμά σου.

Αρνήσου την.

Χωρίς όμως να κατηγορείς και να δυσφημίζεις.

Γιατί η εταιρεία αύριο έχει κάθε έννομο δικαίωμα να σε πάει μέσα.

Εσύ όμως τους κατηγορείς οτι είναι απατεώνες σε δημόσιο μέσο χωρίς να έχεις στοιχεία (απλά επείδη πιστευεις οτι ένας κατάλογος για 105 ευρώ είναι κοροιδία).

Και αν η εταιρεία σε πάει στον δικαστή;

Τι θα πεις;

Αν πεις κάτι του στυλ: "Επειδή εκτιμώ τα όσα λες είμαι διατεθιμένος να σου παρέχω Η/Υ στη τιμή ευκαιρία των 100 Ευρώ από τα συνεργαζόμενα με εμένα καταστήματα. Αν θες την προσφορά μου στείλε μου pm και θα σου σταλεί με αντικαταβολή ο κατάλογος με τα συνεργαζόμενα καταστήματα", ο δικαστής θα σου απαντήσει κάτι του στυλ: "Κύριε Χ, ξέρετε το νομικό σύστημα δεν λειτουργεί βάσει των εντυπώσεων που εσείς σχηματίζεται με την ζοφερή φαντασία σας. Την επόμενη φορά να είστε πιο προσεκτικός με αυτά που αναφέρετε δημοσίως. Για τον λόγο αυτό αποζημιώστε την εταιρεία με 30.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφημιση, δημόσια εξύβριση και διαφευγοντα κέρδη. Τι δεν έχετε τόσα λεφτά; Ε δεν πειράζει θα κατασχεθει η περιουσια σας. Τι δεν εχετε περιουσια, Ε δεν πειραζει δεν θα αποκτησετε ποτε!!!!!!!!!!!, ΜπουΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(σατανικο γέλιο!)".

[/quote']

Πουθενά δεν είπα ότι είναι απάτη. Το μόνο που μπορείς να με κατηγορήσεις είναι ότι έκανα hijack το topic για να διαφημίσω τα δικά μου προϊόντα μου, πετροφάγους και μπλιπ-μπλιπ (τα οποία για όσους ενδιαφέρονται είναι ακόμα διαθέσιμα.

Επί της ουσίας δε μπορώ να κρίνω αν κάτι είναι νόμιμο ή απάτη αφού δεν είμαι δικαστής. Μπορώ όμω να διαβάζω νόμους.

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ - ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Άρθρο 2 - Γενικοί όροι των συναλλαγών - Καταχρηστικοί γενικοί όροι

1. Όροι που έχουν διατυπωθεί εκ των προτέρων για απροσδιόριστο αριθμό μελλοντικών συμβάσεων (γενικοί όροι των συναλλαγών) δεν δεσμεύουν τον καταναλωτή' date=' αν κατά την κατάρτιση της σύμβασης τους αγνοούσε ανυπαιτίως και ο προμηθευτής δεν του υπέδειξε την ύπαρξη τους ή του στέρησε τη δυνατότητα να λάβει πραγματική γνώση του περιεχομένου τους.

...

5. Κατά την ερμηνεία των γενικών όρων συναλλαγών λαμβάνεται υπόψη η ανάγκη προστασίας του καταναλωτικού κοινού. Γενικοί όροι συναλλαγών που διατυπώθηκαν μονομερώς από τον προμηθευτή ή από τρίτο για λογαριασμό του προμηθευτή, σε περίπτωση αμφιβολίας ερμηνεύονται υπέρ του καταναλωτή.

6. Γενικοί όροι συναλλαγών που έχουν ως αποτέλεσμα την διατάραξη της ισορροπίας των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των συμβαλλομένων σε βάρος του καταναλωτή απαγορεύονται και είναι άκυροι. Ο καταχρηστικός χαρακτήρας γενικού όρου ενσωματωμένου σε σύμβαση κρίνεται αφού ληφθούν υπόψη η φύση των αγαθών ή υπηρεσιών που αφορά η σύμβαση, ο σκοπός της, το σύνολο των ειδικών συνθηκών κατά τη σύναψή της και όλες οι υπόλοιπες ρήτρες της σύμβασης ή άλλης σύμβασης από την οποία αυτή εξαρτάται.

7. Σε κάθε περίπτωση, καταχρηστικοί είναι ιδίως οι όροι που:

...

ια) χωρίς σπουδαίο λόγο αφήνουν το τίμημα αόριστο και δεν επιτρέπουν τον προσδιορισμό του με κριτήρια ειδικά καθορισμένα στη σύμβαση και εύλογα για τον καταναλωτή,

κδ) βεβαιώνουν ότι ο καταναλωτής γνωρίζει ορισμένους όρους της σύμβασης ή την κατάσταση των προμηθευόμενων πραγμάτων ή την ποιότητα των υπηρεσιών, ενώ πραγματικά τα αγνοεί,

κε) υποχρεώνουν τον καταναλωτή να προκαταβάλει υπερβολικά μεγάλο μέρος του τιμήματος πριν αρχίσει η εκτέλεση της σύμβασης από τον προμηθευτή, μολονότι ο προμηθευτής δεν ανέλαβε την υποχρέωση να εκτελέσει παραγγελία του καταναλωτή με βάση συγκεκριμένες προδιαγραφές ή χαρακτηριστικά ούτε η παροχή του προμηθευτή συνίσταται σε υπηρεσίες με κράτηση,

...

[u']Άρθρο 4 - Σύμβαση από απόσταση[/u]

Όλο αλλά επισημαίνω

...

3. Ο καταναλωτής δεν επιβαρύνεται με τις δαπάνες της επικοινωνίας από απόσταση για τη διαβίβαση της αποδοχής ή για την εκτέλεση της υπηρεσίας, εκτός αν αυτό αναφέρεται σαφώς στην πρόταση για σύναψη σύμβασης.

...

7. Απαγορεύεται η είσπραξη όλου ή μέρους του τιμήματος, ακόμη και με μορφή αρραβώνα, εγγύησης, έκδοσης ή αποδοχής αξιόγραφων ή άλλη μορφή, πριν από την παράδοση του προϊόντος ή την παροχή της υπηρεσίας.

...

Άρθρο 9 - Διαφήμιση

1. Διαφήμιση κατά την έννοια του νόμου αυτού είναι κάθε ανακοίνωση που γίνεται στα πλαίσια εμπορικής, βιομηχανικής, βιοτεχνικής ή επαγγελματικής δραστηριότητας με στόχο την προώθηση της διάθεσης αγαθών ή υπηρεσιών.

2. Απαγορεύεται κάθε διαφήμιση το περιεχόμενο ή η μορφή της οποίας προκαλεί ή ενδέχεται να προκαλέσει πλάνη στα πρόσωπα στα οποία απευθύνεται ή στων οποίων τη γνώση περιέρχεται και, εξαιτίας της πλάνης αυτής, μπορεί να επηρεάσει την οικονομική τους συμπεριφορά (παραπλανητική διαφήμιση).

3. Για να κριθεί αν μία διαφήμιση είναι παραπλανητική, λαμβάνονται υπόψη όλα τα στοιχεία της και ιδίως οι ενδείξεις σχετικά με:

α) τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του αγαθού ή της υπηρεσίας, όπως η διαθεσιμότητα, η φύση, η εκτέλεση, η σύνθεση, η μέθοδος και η ημερομηνία κατασκευής ή παροχής, η καταλληλότητα, οι χρήσεις, η ποσότητα, οι προδιαγραφές, η γεωγραφική ή εμπορική προέλευση και τα ιδιαίτερα γνωρίσματα, τα επιστημονικά ή τεχνολογικά δεδομένα και τα αναμενόμενα από τη χρήση τους αποτελέσματα ή τα αποτελέσματα των δοκιμών ή ελέγχων,

β) την τιμή, τον τρόπο διαμόρφωσής της και τους όρους υπό τους οποίους παρέχονται τα αγαθά και οι υπηρεσίες, όπως οι όροι πληρωμής ή πίστωσης, παράδοσης, ανταλλαγής, επιστροφής, επισκευής, συντήρησης και εγγύησης και

γ) την ιδιότητα, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα δικαιώματα του διαφημιζομένου, όπως η ταυτότητα και η περιουσία του, οι δεξιότητες και τα δικαιώματα βιομηχανικής, εμπορικής ή πνευματικής ιδιοκτησίας, τα βραβεία και οι διακρίσεις του.

Αρκετά έγραψα. Σε παραπέμπω στο πλήρεσ κείμενο.

Και τι γίνεται στην περίπτωση που ενα ζευγάρι ηλικιωμένων αλλοδαπών που ζει στην χώρα μας αποδεχτεί την προσφορά και απλά οι διακοπές δεν είχαν το επίπεδο που περίμεναν; Η εταιρεία στη περιπτωση αυτη έχει εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της προς εσένα και αποδεικνύει οτι δεν είναι απατεώνες.

Αν όμως οι παππουδες ζούσαν σε ένα μαύρο και σκοτεινό δωμάτιο τόσα χρόνια αλλά χάρη στην εταιρεία αυτη τώρα απολαύσαν κατι που σε αυτούς φαντάζει "μαγευτικές διακόπες" (και ας ήταν το ψωμί μπαγιάτικο' date=' οι παππούδες μασέλες φοράνε, ούτε καλά βλέπουν, τις κατσαρίδες δεν θα τις προσέξουν :-))

Απλά θα φέρουν τους παππούδες στο δικαστήριο. Και τότε είναι που την πάτησες ΜΕΓΑΛΕ. Τοτε είναι που θα πιαστείς Αλέκος.

[/quote']

Από τα παραπάνω προσωπικά δε βγάζω νόημα. Όσο για το αν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους σε παραπέμπω στα πατραπάνω.

Στο χωριο μου το τοπικό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων (λέμε τώρα) (που συνήθως είναι αδείο χωρίς τα τουριστικά γραφεία) χρεώνεί την διανυκτέρευση τον Αυγουστο (την περιοδο που κατα πάσα πιθανότητα θέλεις) 50 ευρώ (το άτομο). Για έξι διανυκτερεύσεις (επτα ημέρες) 600 ευρώ. Βάσει της συμφωνίας που θα κάνεις με την εταιρεία υποχρεούσαι να αγοράσεις πρωινό απο το ξενοδοχείο που κοστίζει 35 ευρώ το άτομο. Και αν έχει καλό καιρό και οι παππούδες θέλουν να κάνουν κανα μπανάκι +18ευρώ το άτομο για ομπρέλα - ξαπλώστρα. Και επειδή το ξενοδοχείο είναι στην μέση του πουθενά' date=' οι παππουδες (που δεν έχουν αυτοκίνητο) θα καταφύγουν στο εστιατόριο για μεσημεριανό - βραδινό, όπου το "φιλέτινι απο ντόπιο μοσχαράκι γάλακτος" (τέσσερα πόδια το μοσχάρι, τέσσερα και οι σκύλοι) κοστίζει 14 ευρω. Και αν ο παππούς είναι τσαχπινούλης και του έχει γυαλίσει η γκαρσονα στο μπαρακι του ξενοδοχειου, θα θέλει να πιει κανα ουζάκι στην παρλία όταν νυχτώσει (μόλις πέσει ο ήλιος - κατα τις εννια δηλαδη).

Και όπως ρητά αναφέρεται στο site ''Για την μετάβαση , διατροφή και πάσης φύσεως υπηρεσίες εντός των ξενοδοχείων επιβαρύνεστε''

Για να μην τα πολυλογώ ενα ξενοδοχείο που υπο κανονικές συνθήκες δεν θα είχε ούτε μια individual reservation τον Αύγουστο, για έξι διανυκτερευσεις, θα βάλει στο ταμείο του πάνω απο 600 ευρώ χωρίς να υπολογίσει κανείς την διανυκτέρευση.

Ένα ξενοδοχείο με παλιες εγκαταστασεις που τον περασμενο Αυγουστο ήταν άδειο και δεν υπήρχε ψυχή στην περιοχή, πηγαίνει σε μια τέτοια εταιρεία και τους λέει "Θες να σε πληρώσω για να μου γεμίσεις το ξενοδοχείο;"

Στην ουσία λοιπόν η τουριστική εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες και προς τις δύο πλευρές: και προς τον τουριστα και στο ξενοδοχείο. Η εταιρεια κρατάει και τα 100 ευρώ αλλά παίρνει και λεφτά από τα ξενοδοχεία.

Τα ξενοδοχεία που κανονικά θα ήταν ερηπωμένα βγάζουν λεφτά απο την κατανάλωση.

[/quote']

Φίλε, προσωπικά καθόλου δε με ενδιαφέρει το τι γίνεται στο χωριό σου. Αν πάντως το χωριό σου βρίσκεται στην Ελλάδα σε ξαναπαραπέμπω στα παραπάνω.

Να πως γίνεται η δουλειά μάγκες.

και νόμιμα και έξυπνα.

και αν βγεί κάποιος κουτοπόνηρος που τον έχει πιάσει λογοδιάρροια απο την υποτιθέμενη "αγανακτηση" του να καταγγείλει την υποτιθέμενη απάτη' date=' ε τότε πιάσανε την καλή.

Για τον λόγο αυτό (όπως ανέφερα και χθες) [b']κάνε την προσευχη σου.[/b]

Κάνε όλην την περιουσία σου κέρματα και θάψτα.

Για από Σεπτέμβριο (που θα έχουν επιστρέψει και οι παππουδες) σε περιμένει τηλεφώνημα (αν βέβαια έχουν δει το post αυτό).

Πάντα Φιλικά

Σωτήρης

Δε ξέρω πως είσαι σίγουρος ότι έτσι ακριβώς γίνεται η δουλειά αλλά επειδή μου φαίνεσαι καλό παιδί σε πιστεύω.

Πάτερ ημών, ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομά σου, ελθέτω η βασιλεία σου, γενηθήτω το θέλημά σου ως εν ουρανώ και επί της γης. Τον άρτον ημών τον επιούσιον δός ημίν σήμερον και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών, καί μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού.

ΥΓ. Νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο post που κλασσίκα κανείς δε θα διαβάσει

Δημοσ.

Na po ki ego ti mou fanike periergo sto site afto....

1. Den yparxei diefthynsi (to opoio parapempei se grafeio fantasma)

2. Stin arxiki selida exei gia contact til/fax to opoio einai aporito!!! Stis yperprosfores anaferei ena allo tilefono to opoio kai afto einai aporito.

3. Den anaferei pouthena an einai melos IATA, HATTA klp (opote mallon den einai)

4. Epsaksa stin selida GTP.gr (greek travel pages) kai den vrika touristiko grafeio me afti tin eponymia. To GTP einai to site enos miniaiou odigou pou xrisimopoioun kata koron oi touristikoi praktores kai exei mesa ola ta touristika grafeia tis ellados, tis aeroporikes kai aktoploikes etairies kai ta perisotera ksenodoxeia.

5. Idioktitis tou domain symfona me to whois den einai kapoia etairia, alla kapoio atomo to opoio den onomazetai Georgiou (genikos diefthyntis/ypefthynos symfona me ta legomena tou site)

Ta symperasmata dika sas...

Chryssa

Δημοσ.

Ο πίνων μεθά και ο ψάχνων βρίσκει ...

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;...

i tim ine makran i xeiroteri

Δε ξέρω αλλά νομίζω ότι εφόσον δεν το αιτιολογείς ή αποδεικνύεις αυτό αποτελεί σίγουρα περίπτωση συκοφαντικής δυσφήμισης. Εσείς τι λέτε ?

Δημοσ.
ti sto Velzevoul einai o petrofagos?????????

Οι πράσινοι πετροφάγοι βρίσκονται τώρα σε προσφορά από εμένα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες στείλε pm και θα σου αποσταλεί με αντικαταβολή ο σχετικός κατάλογος από τον όποιο μπορείς να διαλέξεις.

extra έκπτωση 15% σε φιοτητές, 20% σε φοιτητές ΕΜΠ και 25% του τμήματος Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ

Δημοσ.

4. Epsaksa stin selida GTP.gr (greek travel pages) kai den vrika touristiko grafeio me afti tin eponymia. To GTP einai to site enos miniaiou odigou pou xrisimopoioun kata koron oi touristikoi praktores kai exei mesa ola ta touristika grafeia tis ellados' date=' tis aeroporikes kai aktoploikes etairies kai ta perisotera ksenodoxeia.[/quote']

Μάλλον θα είναι στο http://www.gtpk.gr :)

Δημοσ.

Αυτός ο Σωτήρης,εμένα μου "κάθεται" σαν admin της ως άνω αρπαχτής.

Λοιπόν,μεγάλε,σε προκαλώ να "μου **********",κοινώς να μου κάνεις μήνυση,εσύ και τα ********** που αντιπροσωπεύεις.Έχω κάτι περιουσιακά στοιχεία,μπορείς να στείλεις αντιπρόσωπο να τα "μετρήσει",μια χούφτα είναι,εύκολα μετρήσιμη...

Ελπίζω ο mod αυτού του "εικονικού δωματίου" να στείλει τον Σωτήρη και όλους όσους αντιπροσωπεύει αυτό το άτομο,στα σκουπίδια της εικονικής πραγματικότητας.

Γκότς άϊ τάνκ(που λένε και οι "γκασταρμπάϊτερς") που δεν είμαι mod...

edit by angelos0:

epeidh omws eimai mod egw kai esy den eisai se stablo h allo spiti pou na milane etsi prosexe thn glwssa sou

Δημοσ.

GTP.gr loooooooooooooool ok to site einai sovaro alla ta arxika tou kick ass opios to epiase :P

i eteria einai apo oti fenete telios fantasma meta apo to psaksimo ton xriston tou insomnia...a kai re paidia as parei kapios kai as pei oti an den ginei sinantisi apo ekei gafra den peftoun...na doume dld ti tha poun...kai an poun ok pame kai gia plates ama fovate :P

PS: tora gia to kokkino mplip mplip sou esena....exw mia prasini mplip mplip pou tin zevgarona me to mple mplip mplip mou...kapia mera kapios tou eipe oti den iparxei kai xathike to gliko mou mple mplip mplip :( tha me endiefere mono gia zevgaroma me tin tin prasini mplip mplip mou kai oxi gia agora...an mporeis na kaneis kati...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...