Προς το περιεχόμενο

απατη σε ελληνικο τουριστικο site

gbras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

tin diafimisi gia tin sigekrimeni prosfora tin eida ki ego kai enas filos mou...afisame ta e-mail kai ta tilefona mas kai meta apo 1-2 meres mas piran tilefono.

i kiria pou me pire i8ele na tis doso tin diey8insi mou gia na mou steiloun to paketo prosforas kai ego 8a plirona 100 euro...tin rotisa ti akribos 8a mou steiloun kai apantise : ena katalogo apo ta ksenodoxeia pou 8a mporousa na pao...tis eipa pos protimo na steilei fototipies apo ton katalogo me tilefona apo ta ksenodoxeia gia na diastayroso ean einai ali8eia ola ayta...

molis to akouse auto..stamatise ta polla logia kai rotise an 8a dexto tin prosfora i oxi...

fisika zitisa tilefona apo ta ksenodoxeia kai pali kai ekei mou to ekleise

ta idia akribos kai me ton filo mou

mporeite na zitisete kai eseis tin prosfora edo an 8elete na sas paroun tilefono kai na diapistosete kai monoi sas:

http://idsvtravel.com/neaprosfora.shtml

stin selida tous ontos den exei poia ksenodoxeia sinergazonte mazi tous oute tilefona

mou 8imizei kapoious pou paliotera zitousan giro sta 3.500.000 drx gia na xrisimopoioun 1 domatio apo kapoia ksenodoxeia gia 1 bdomada ka8e xrono, gia 60 xronia an 8imame

pigenan apo poli se poli kai opoios tsimpouse ton ebazan na ipograpsei simbolaio gia na paroun ta xrimata amesos apo trapeza

distixos exo gnosto pou tin patise

DEN aksizoun tetoies prosfores ...proxexte....

aytoi kai ta 100 eyro na paroun kerdismenoi einai

emeis omos den ksero ti diakopes 8a perasoume....

:o)

Δημοσ.

Εσύ (ή ο καθένας) μπορεί να είναι καχύποπτος, ή να πιστευει οτι η προσφορα δεν ανταποκρινεται στις απαιτησεις του, ή απλά να πιστευεί ότι αν συμφωνήσει θα πιαστει κοροιδο. Δεν μπορει όμως ο καθένας να βγαινει και να κατηγορεί την κάθε εταιρεία για απάτη χωρίς να ξέρει.

@zx:

όταν οι χρονομισθώσεις διακοπών ήταν της μόδας, παρουσιάστηκαν πολλες εταιριες που τελικα δεν ήταν διατεθιμένες να προσφερουν τις υπηρεσίες που διαφήμιζαν.

Αυτήν την στιγμή όμως εκατομυρια ανθρωποι σε όλον το κόσμο απολαμβανουν τις διακοπες τους με το συστημα αυτο.

Κάθε φορα όμως που πρόκειται να πάρεις μέρος σε μια συναλλαγη όπου εσύ εναντι χρηματων αγοράζεις υπηρεσίες με μεγάλο βάθος χρόνου, πρέπει έκ των προτέρων να σιγουρευτεις οτι η εταιρεια θα είναι σε θέση να συνεχίσει να στις παρέχει.

Δημοσ.

@Sotirisl :

Επειδή εκτιμώ τα όσα λες είμαι διατεθιμένος να σου παρέχω Η/Υ στη τιμή ευκαιρία των 100 Ευρώ από τα συνεργαζόμενα με εμένα καταστήματα. Αν θες την προσφορά μου στείλε μου pm και θα σου σταλεί με αντικαταβολή ο κατάλογος με τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Δημοσ.

Ρε συ sotirisl ή εθελοτυφλείς ή τα παίρνεις χοντρά. Πολύ κόπτεσαι για το αν κατηγορεί την εταιρεία για απάτη. "Δεν μπορει όμως ο καθένας να βγαινει και να κατηγορεί την κάθε εταιρεία για απάτη χωρίς να ξέρει."

Τί σόι επιχείρηση είναι αυτή που δε δίνει πληροφορίες για τίποτα και ζητάει με το καλημέρα 105 ευρώ; Τί σόι επιχείρηση είναι αυτή που σε ΔΟΥΛΕΥΕΙ ότι ΚΕΡΔΙΣΕΣ σε διαγωνισμό για να σε βάλει στη διαδικασία; και νόμιμη να είναι, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ να πάει με τις μεθόδους της. Γκέγκε;

Άντε γιατί έχει πήξει ο κόσμος κουτοπόνηρους που προσπαθούν να τα πάρουν απ'τον ανυποψίαστο κοσμάκη. Μια βόλτα στην Ομόνοια και έχει γεμίσει ο τόπος με αγγελίες για ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ με 15 κτηνοεκατομμύρια ευρώ την ώρα, ανακάλυψαν τώρα την πυραμίδα και δουλεύουν τον κόσμο. Περπατάς λίγο παρακάτω και χώνεται μεστη μάπα σου μια περιπλανώμενη τσατσά (καινούργια μόδα;) για να σου γνωρίσει λέει μια κοπελίτσα, αφού ωραίο παλικάρι είσαι, φτηνά θα σου'ρθει. Την γλιτώνεις αυτή, σου σκάει ο άλλος να σου πουλήσει το σούπερ γυαλί σε τιμή υπερευκαιρίας. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ; ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ; Τ'Α@@^%Α ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Αγανακτισμένος.

Δημοσ.

Επίσης πουλάω σε καταπληκτική τιμή πράσινους πετροφάγους και κόκκινα μπλιπ-μπλιπ στη συμβολική τιμή των 89,99 Ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm και θα του σταλεί με αντικαταβολή κατάλογος με μεγάλη ποικιλία πράσινων πετροφάγων και κόκκινων μπλιπ-μπλιπ ώστε να διαλέξει ακριβώς αυτό που του ταιριάζει περισσότερο

Δημοσ.
Επίσης πουλάω σε καταπληκτική τιμή πράσινους πετροφάγους και κόκκινα μπλιπ-μπλιπ στη συμβολική τιμή των 89,99 Ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm και θα του σταλεί με αντικαταβολή κατάλογος με μεγάλη ποικιλία πράσινων πετροφάγων και κόκκινων μπλιπ-μπλιπ ώστε να διαλέξει ακριβώς αυτό που του ταιριάζει περισσότερο

ti sto Velzevoul einai o petrofagos?????????

Δημοσ.

Ευτυχώς το γυρίσατε στην πλάκα! Πετροφάγοι και μπλιμπ-μπλιμπ ε; Ακριβά τους έχεις! Κόψε κάτι μπάρμπα να πάρουμε κι εμείς που δεν έχουμε... :lol:

Περιοχή: ΒΕΛΓΙΟ - Antwerp - 54014 Ένα ευρύχωρο, υπερσύγχρονο ξενοδοχείο, τοποθετημένο στο κέντρο της ξακουστής περιοχής των διαμαντιών, απέναντι στον κεντρικό σταθμό και το ζωολογικό κήπο.

Δηλαδή θα πας να μείνεις μες στον θόρυβο! Με το που θα ακούς τα τρένα να σφυράνε από δίπλα θα αρχίζουν να αλυχτάνε τα λιοντάρια κι οι ύαινες... Τρέλα θα περάσει όποιος πάει! 762.gif

Διαβάστε τι προσφέρουν όλα μαζί τα ξενοδοχεία: Δωμάτια και σουίτες με μπάνιο, τηλέφωνο, ραδιόφωνο και μπαλκόνι, τηλέφωνο, ράδιο, ψυγείο, μπάνιο, τηλέφωνο, κεντρική θέρμανση και μεγάλα μπαλκόνια, τηλέφωνο, ράδιο, μπαλκόνι, λουτρό, μουσική και αυτόματα τηλέφωνα, τηλέφωνο, μουσική, TV, μίνι-μπαρ και αυτόνομο κλιματισμό, μπάνιο, ψυγείο, τηλέφωνο, ανεμιστήρα οροφής και στεγασμένο μπαλκόνι, θέρμανση, λουτρό, ντους, τηλέφωνο, μίνι-μπαρ, βεράντα ή μπαλκόνι, TV, μίνι-μπαρ, τηλέφωνο, μουσική, μπάνιο με σεσουάρ...

Αν παρατηρήσατε ο κλιματισμός αναφέρθηκε μόνο μία φορά και τα δε ξενοδοχεία, μάλλον θα είναι μακρύτερα απ΄τον προορισμό που θέλει κανείς... Αρκεί να έχει όρεξη για πεζοπορία...

Αν έχετε χρήματα κανονίστε μόνοι τις διακοπές σας. 100 ευρώ σήμερα, άλλα 100 αύριο... σιγά-σιγά μαζεύονται για να πάει κανείς διακοπές για καμιά βδομαδούλα κι ας μην είναι και μες τον Αύγουστο!

Δημοσ.

Ανεξάρτητα από το αν είναι απάτη ή όχι εγώ δεν θα "ψώνιζα" ποτέ από κάποια "σοβαρή" επιχείρηση που έχει banner exchange και μου πετάγετε το "www.tsonta.gr".

Δημοσ.

@DrLo

αγαπητέ φίλε, η προσφορά σου δεν με ενδιαφέρει.

Για να καταλήξουμε κάπου:

Πιστεύεις οτι η προσφορά είναι απάτη;

Δικαιωμά σου.

Αρνήσου την.

Χωρίς όμως να κατηγορείς και να δυσφημίζεις.

Γιατί η εταιρεία αύριο έχει κάθε έννομο δικαίωμα να σε πάει μέσα.

Εσύ όμως τους κατηγορείς οτι είναι απατεώνες σε δημόσιο μέσο χωρίς να έχεις στοιχεία (απλά επείδη πιστευεις οτι ένας κατάλογος για 105 ευρώ είναι κοροιδία).

Και αν η εταιρεία σε πάει στον δικαστή;

Τι θα πεις;

Αν πεις κάτι του στυλ: "Επειδή εκτιμώ τα όσα λες είμαι διατεθιμένος να σου παρέχω Η/Υ στη τιμή ευκαιρία των 100 Ευρώ από τα συνεργαζόμενα με εμένα καταστήματα. Αν θες την προσφορά μου στείλε μου pm και θα σου σταλεί με αντικαταβολή ο κατάλογος με τα συνεργαζόμενα καταστήματα", ο δικαστής θα σου απαντήσει κάτι του στυλ: "Κύριε Χ, ξέρετε το νομικό σύστημα δεν λειτουργεί βάσει των εντυπώσεων που εσείς σχηματίζεται με την ζοφερή φαντασία σας. Την επόμενη φορά να είστε πιο προσεκτικός με αυτά που αναφέρετε δημοσίως. Για τον λόγο αυτό αποζημιώστε την εταιρεία με 30.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφημιση, δημόσια εξύβριση και διαφευγοντα κέρδη. Τι δεν έχετε τόσα λεφτά; Ε δεν πειράζει θα κατασχεθει η περιουσια σας. Τι δεν εχετε περιουσια, Ε δεν πειραζει δεν θα αποκτησετε ποτε!!!!!!!!!!!, ΜπουΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(σατανικο γέλιο!)".

Και τι γίνεται στην περίπτωση που ενα ζευγάρι ηλικιωμένων αλλοδαπών που ζει στην χώρα μας αποδεχτεί την προσφορά και απλά οι διακοπές δεν είχαν το επίπεδο που περίμεναν; Η εταιρεία στη περιπτωση αυτη έχει εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της προς εσένα και αποδεικνύει οτι δεν είναι απατεώνες.

Αν όμως οι παππουδες ζούσαν σε ένα μαύρο και σκοτεινό δωμάτιο τόσα χρόνια αλλά χάρη στην εταιρεία αυτη τώρα απολαύσαν κατι που σε αυτούς φαντάζει "μαγευτικές διακόπες" (και ας ήταν το ψωμί μπαγιάτικο, οι παππούδες μασέλες φοράνε, ούτε καλά βλέπουν, τις κατσαρίδες δεν θα τις προσέξουν :-))

Απλά θα φέρουν τους παππούδες στο δικαστήριο. Και τότε είναι που την πάτησες ΜΕΓΑΛΕ. Τοτε είναι που θα πιαστείς Αλέκος.

Στο χωριο μου το τοπικό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων (λέμε τώρα) (που συνήθως είναι αδείο χωρίς τα τουριστικά γραφεία) χρεώνεί την διανυκτέρευση τον Αυγουστο (την περιοδο που κατα πάσα πιθανότητα θέλεις) 50 ευρώ (το άτομο). Για έξι διανυκτερεύσεις (επτα ημέρες) 600 ευρώ. Βάσει της συμφωνίας που θα κάνεις με την εταιρεία υποχρεούσαι να αγοράσεις πρωινό απο το ξενοδοχείο που κοστίζει 35 ευρώ το άτομο. Και αν έχει καλό καιρό και οι παππούδες θέλουν να κάνουν κανα μπανάκι +18ευρώ το άτομο για ομπρέλα - ξαπλώστρα. Και επειδή το ξενοδοχείο είναι στην μέση του πουθενά, οι παππουδες (που δεν έχουν αυτοκίνητο) θα καταφύγουν στο εστιατόριο για μεσημεριανό - βραδινό, όπου το "φιλέτινι απο ντόπιο μοσχαράκι γάλακτος" (τέσσερα πόδια το μοσχάρι, τέσσερα και οι σκύλοι) κοστίζει 14 ευρω. Και αν ο παππούς είναι τσαχπινούλης και του έχει γυαλίσει η γκαρσονα στο μπαρακι του ξενοδοχειου, θα θέλει να πιει κανα ουζάκι στην παρλία όταν νυχτώσει (μόλις πέσει ο ήλιος - κατα τις εννια δηλαδη).

Και όπως ρητά αναφέρεται στο site ''Για την μετάβαση , διατροφή και πάσης φύσεως υπηρεσίες εντός των ξενοδοχείων επιβαρύνεστε''

Για να μην τα πολυλογώ ενα ξενοδοχείο που υπο κανονικές συνθήκες δεν θα είχε ούτε μια individual reservation τον Αύγουστο, για έξι διανυκτερευσεις, θα βάλει στο ταμείο του πάνω απο 600 ευρώ χωρίς να υπολογίσει κανείς την διανυκτέρευση.

Ένα ξενοδοχείο με παλιες εγκαταστασεις που τον περασμενο Αυγουστο ήταν άδειο και δεν υπήρχε ψυχή στην περιοχή, πηγαίνει σε μια τέτοια εταιρεία και τους λέει "Θες να σε πληρώσω για να μου γεμίσεις το ξενοδοχείο;"

Στην ουσία λοιπόν η τουριστική εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες και προς τις δύο πλευρές: και προς τον τουριστα και στο ξενοδοχείο. Η εταιρεια κρατάει και τα 100 ευρώ αλλά παίρνει και λεφτά από τα ξενοδοχεία.

Τα ξενοδοχεία που κανονικά θα ήταν ερηπωμένα βγάζουν λεφτά απο την κατανάλωση.

Να πως γίνεται η δουλειά μάγκες.

και νόμιμα και έξυπνα.

και αν βγεί κάποιος κουτοπόνηρος που τον έχει πιάσει λογοδιάρροια απο την υποτιθέμενη "αγανακτηση" του να καταγγείλει την υποτιθέμενη απάτη, ε τότε πιάσανε την καλή.

Για τον λόγο αυτό (όπως ανέφερα και χθες) κάνε την προσευχη σου.

Κάνε όλην την περιουσία σου κέρματα και θάψτα.

Για από Σεπτέμβριο (που θα έχουν επιστρέψει και οι παππουδες) σε περιμένει τηλεφώνημα (αν βέβαια έχουν δει το post αυτό).

Πάντα Φιλικά

Σωτήρης

Δημοσ.

Δηλωνω :-

Η εταιρια υπο την ονομασια idsvtravel ειναι απατεωνες και διαφημιζουν στην ιστιοσελιδα τους διαγωνισμο οποιος μονο διαγωνισμος δεν ειναι...

-οο-

Λοιπον Σωτηρ, παω τωρα στην τραπεζα να κανω αναληψη τις καταθεσεις μου και

να τις φαω στα μπουζουκια γιατι ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ....

--------

Ρε για να σοβαρευτουμε... δεν ξερω αν η εταιρια ειναι απατη αλλα οι μεθοδοι που χρησιμοποιει "καθαροι" δεν φαινονται...

Δημοσ.

@sotirisl : Ωραίο πόστ. Αλλα μου έμεινε μια ερώτηση. ΠΩΣ θα βρούνε ποιος είναι αυτός που κάνει την δυσφήμιση; Το προηγούμενο πόστ σου ήταν το 41ο reply. Αυτό σημάίνει οτι θα πρέπει να την κάνουμε όλοι για εξωτερικό; Μήπως και ο Hal9000 να ξεκινήσει να πουλάει σιγά σιγά την περιουσία του για να βρεί χρήματα για την μήνυση που θα φάει;

και μια ατάκα απο SouthPark (για όσους βλέπουν θα καταλάβουν τι εννοώ): Hey guys, seriously, sueing people, kicks ass :P

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα πω ότι τέτοιου είδους εταιρίες (που και καλά κερδίζει σε διαγωνισμό η μισή Ελλάδα και ιδιαίτερα όταν προκαταβάλεις χρήματα για μια υπηρεσία που δεν είναι ούτε διαθέσιμη) είναι αρκετές φορές απάτη ή δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και προσπαθούν να σκαρφιστούν τρόπο για να αρπάξουν χρήματα (έστω και νομότυπα). Έτσι, τέτοιου είδους εταιρίες είτε επειδή συνήθως την έχουν "χεσμένη την φωλιά τους", είτε επειδή είναι νόμιμες αλλά στερούνται τυπικής οργάνωσης αφού ψάχνουν για τη γρήγορα κονόμα από άτομα που δε θα διαβάσουν καλά τους όρους που θέτουν, να είστε σίγουροι οτι δε θα τρέξουν κανένα στα δικαστηρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...