gbras Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Παραθετω την εμπειρια μου ωστε να κρινετε και εσεις αν ειναι απατη και να προσεξετε τετοιου ειδους προσφορες. Επισκεπτομενος το site http://idsvtravel.com/ θα δειτε ενα διαγωνισμο για διακοπες 7 ημερων με συμμετοχη 100 ευρω. Αφου πηρα μερος μετα απο δυο μερες δεχτηκα ενα τηλεφωνημα απο καποια κοπελα στην εταιρια οτι εχω κερδισει το διαγωνισμο. Αφου με ενημερωσε οτι θα μου στειλουν ενα καταλογο με τα ξενοδοχεια που συνεργαζονται σε ολη την Ελλαδα με ενα κοστος μεταφορικων 5 ευρω ( πρωτο υποπτο σημειο) , μου εξηγησε οτι αφου διαλεγα σε ποιο ξενοδοχειο ηθελα να παω θα τους επαιρνα τηλεφωνο για να το κλεισουν και θα τους εδινα το ποσο των 100 ευρω. Οπως μου τα ειπε ο καθενας θα καταλαβαινε οτι θα τους πληρωνα ΑΦΟΥ διαλεγα το ξενοδοχειο και το εκλεινα στην ημερομηνια που ηθελα. Ηρθε λοιπον σημερα το courier και οπως υποψιαζεστε ζητησε οχι 5 αλλα τα 105 ευρω για να μου δωσει ενα μικρο καταλογο με τα ξενοδοχεια. Δηλαδη να δωσω τα λεφτα για να παρω ενα καταλογο χωρις να ξερω τι ξενοδοχεια ειναι αυτα που συνεργαζεται ( Α κατηγοριας η ..ω?) αν υπαρχουν οι ημερομηνιες που θελω και γενικα χωρις να γνωριζω ουσιαστικα τιποτα ουτε για την εταιρια ουτε για το τι ακριβως δινει . Θα δειτε ακομα οτι στο site ενω εχει ενα καταλογο με τα ξενοδοχεια που υποτιθεται οτι συνεργαζεται πουθενα δεν αναφερει ονοματα ξενοδοχειων! Φυσικα αρνηθηκα να τα δωσω τα λεφτα και επειδη η ολη προσεγγιση μου φανηκε πολυ υποπτη εχει ειδοποιηθει και το ινστιτουτο καταναλωτων ωστε να τους ελεγξει. Αν γνωριζεται που αλλου μπορω να τους καταγγειλω θα ηθελα να το αναφερετε.... Τα συμεπερασματα δικα σας
grjohn Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Παιδιά μακριά από ευκαιρίες που βρωμάνε. Όσο ποιο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός τόσο περισσότερο ισχύει το "ό,τι πληρώσεις παίρνεις". Οπότε και εδώ δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Ειδικά στον τουριστικό χώρο οι απάτες είναι πάρα πολλές.
pp6210 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Νομίζω οτι σήμερα, με τη φόρα που έχουν πάρει όλα τα κανάλια να δίνουν τηλέφωνα για καταγγελίες τηλεθεατών θα άξιζε να τους κάνεις ρόμπα σε κάποιο κανάλι, τουλάχιστον να προλάβεις άλλους που μπορεί να την πατήσουν... και αν θες να τους κάνουν πολύ ρόμπα, πάρε κανένα alter, star, γιατί οι άλλοι θα του δώσουν κανένα 2λεπτο στα δελτία.
polaki Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Πολυ καλά έκανες!! Μου φαίνεται καποιοι το έχουν δει America εδω οτι και καλα θα μας κοροιδευουν και θα λεμε και ευχαριστώ....... Ενημέρωσέ μες αν έχεις κάτι νεότερο!
MaTRiX57 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 ayth einai palia gnwsth kompina... mou etyxe kai mena kai paraligo na ta edina ta lefta alla epeidh thn pathse h adelfoula mou prolava kai tous esteila sto diaolo!!! den einai 100% kompina apla to ka8e 3enodoxeio exei sygkekrimenes meres kai mhnes px. Maio,Septemvrio kai ayta ypo proypo8eseis... prepei na pareis kai prwino ypoxrewtika kai leei h diamonh dwrean... mono pou to prwino to xrewnoun 50 eyrw to atomo!!
r3b Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 και μόνο το γεγονός οτι κάνουν spam για να διαφημιστούν έπρεπε να σας προβληματίσει ακόμα και να τους δώσετε τα στοιχεία σας.
gbras Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 den ekane spam. To eida se ena banner sto in.gr!!!
gbras Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 doste mou an to kserete to tilephopno tou alter kai tha kano kai ekei kataggelia!!
skevo_kos Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Paromoia periptwsi me emena: Prin 4-5 xronia me stamatane sto dromo, taxa ginotane enas diagwnismos kai to dwro ena dwrean taksidi sto ekswteriko. Edwsa ta stoixeia mou kai epithumia proorismou. Ws dia mageias, meta apo merikes meres dexomai ena tilefwnima oti kerdisa dwrean taksidi gia tin xwra poy eixa dilwsei (prwti upopsia). Kai kala eprepe na paw apo ta grafeia tous gia na kanonisoume ta peraiterw. Paw kai kata ti diarkeia tis sunantisis me rwtousan olo kai pio polla stoixeia gia mena (deuteri upopsia). Milame oi typoi ithelan na kanoun kanoniko fakelwma! Eutuxws den psarwsa kai ta brontiksa... Paidia MIN PSARWNETE, o tsampas exei pethanei edw kai polu polu kairo. H diafora tou tote me to twra einai oti oi en logw 'prosfores' probalontai perissotero mesa apo to internet
grjohn Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Αυτούς που σε σταματάνε στο δρόμο τους έχω κάνει να τρέχουν πολλές φορές. Σας συνιστώ κάθε φορά που βλέπετε κάτι τέτοιο να καλείτε το 100. Είναι παράνομο και πολλές φορές επικίνδυνο γιατί πανικοβάλει τους οδηγούς.
jerry7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σε αυτά που λες γιατί αναφέρεσαι σε "απάτη" και απ' τη στιγμή που γνωρίζουν τα στοιχεία σου είναι απλό και εύκολο να κινηθούν εναντίον σου δικαστικά. Αν οι όροι τους είναι ξεκάθαροι και νόμιμοι θα έπρεπε να είσαι πολύ προσεκτικότερος στις εκφράσεις σου σε δημόσιο μέσο οι οποίες μπορεί να στοιχειοθετούν αδίκημα και αξίωση για αποζημίωση.
grjohn Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Την εμπειρία του μας περιγράφει. Δεν νομίζω ότι μπορεί να έχει πρόβλημα με κάτι τέτοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.