Προς το περιεχόμενο

Anti na kleisei kanei restart!!!

nathanas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

antimetwpizw to eksis provlima....

polles fores otan kanw turn off to pc mou (win xp service pack 2)

kanei restart apo mono tou anti gia na kleisei..

alla den simvainei panta 1 stis 5 as poume.

to ekane kai prin apo otan evala to service pack 2.

iparxei kati gia na diorthwsw to provlima?to antimetwpizei kaneis sas??

kai pio palia to ekane...lete na ftaine ta windows i kati sto hardware mou?

Δημοσ.
antimetwpizw to eksis provlima....

polles fores otan kanw turn off to pc mou (win xp service pack 2)

kanei restart apo mono tou anti gia na kleisei..

alla den simvainei panta 1 stis 5 as poume.

to ekane kai prin apo otan evala to service pack 2.

iparxei kati gia na diorthwsw to provlima?to antimetwpizei kaneis sas??

kai pio palia to ekane...lete na ftaine ta windows i kati sto hardware mou?

poles fores exei na kanei me to acpi kai to apm.einai palio board i oxi?exei epilogi acpi sto bios i oxi?ine enable?to apm einai enable??an pas sta power option properties iparxei ekei epilogi gia apm??gia na pas ekei ite apo to control panel ite pas dexi klik sto desktop kai properties kai meta screen saver kai kato power properties.apanta se auta kai na sou poume meta.

Δημοσ.
poles fores exei na kanei me to acpi kai to apm.einai palio board i oxi?exei epilogi acpi sto bios i oxi?ine enable?

sto bios exei sto power managment,ACPI suspend type+einai stin epilogi S1(POS)

einai swsto?exei kai ena allo pou legetai panw katw S3 kati...

alla tipota allo gia acpi.ti na kanw?

Akomi afto pou mou eipes na dw sto control panel gia to apm to koitaksa kai den anaferei pouthena sta power options kati tetoio.

loipon ti na kanw???

Δημοσ.

afou den sou bgazei apm tote einai kainourio to board.exoun anaferthei kai stin microsoft pola problimata me to shut down kai bgenoume patchakia kathe fora.mia alli dokimi alla den xero an tha petixei kai einai ligo risky einai na kliseis to acpi kai na pexei mono me apm opou meta tha bgei auti i epilogi logika.alla einai ligo risky.

Δημοσ.

loipon egw eixa to idio problhma. kapoies fores ekleine kapoies alles kane restart. hr8e enas filos sto spiti ai to koita3ame mazi (dld egw koimwmoun sthn polu8rona mou ki ekeinos peiraze to bios (a)) kai kataferame na mhn kanei retsart pleon, alla oute kai na kleinei. pleon eimai anagkasmenos na to kleino me to koumpaki tou pathmeno gia ligo. (Den bgazei ekeina ta portokali gramata)

Se kapoia fash ekana reste to bios (bgazontas th mpatarioula) kai to ri8misa apo thn arxh. ekei kapws dior8w8hke alla meta apo 3-4 meres ekane pali ta idia.

File nathanas na sugkrinoume ta pc na doume mhpos einai kapoio komati hardware pou mas kanei nera.

exw enan

Sempron 2600+

Gigabyte 7N400 Pro 2

DIMM DDR 256MB PC3200 (400MHz) SAMSUNG GOLD + DIMM DDR 512MB PC3200 (400MHz) SAMSUNG GOLD

nVidia GeForce 4 MX 440 64MB

LifeView Flyvideo98

Windows 2000 pro sp4

Dokimasa me ena livecd linux (sugkekrimena to dynebolic) kai pali den ekane shutdown. kolage se mia o8onh pou ekane kill ta proceses kai to teleutaio pou egrafe htan "sending terminating signal" 'h kati tetoio.

Δημοσ.

Πολύ πιθανό την ώρα που κάνεις shut down να σκάνε τα windows και γι' αυτό κάνει restart. Αν το pc είναι καινούριο/γρηγορο δεν προλαβαίνεις να δεις τη μπλε οθονη.

Πήγαινε στο system properties -> advanced -> startup and recovery και βγάλε το ν από το aytomatically reboot.

Αν φταίει αυτό σε καποιο shut down θα σου μείνει στη μπλε οθόνη και ίσως βρεις από το μύνημα τι φταίει.

Δημοσ.
loipon egw eixa to idio problhma. kapoies fores ekleine kapoies alles kane restart. hr8e enas filos sto spiti ai to koita3ame mazi (dld egw koimwmoun sthn polu8rona mou ki ekeinos peiraze to bios (a)) kai kataferame na mhn kanei retsart pleon' date=' alla oute kai na kleinei. pleon eimai anagkasmenos na to kleino me to koumpaki tou pathmeno gia ligo. (Den bgazei ekeina ta portokali gramata)

Se kapoia fash ekana reste to bios (bgazontas th mpatarioula) kai to ri8misa apo thn arxh. ekei kapws dior8w8hke alla meta apo 3-4 meres ekane pali ta idia.

File nathanas na sugkrinoume ta pc na doume mhpos einai kapoio komati hardware pou mas kanei nera.

exw enan

Sempron 2600+

Gigabyte 7N400 Pro 2

DIMM DDR 256MB PC3200 (400MHz) SAMSUNG GOLD + DIMM DDR 512MB PC3200 (400MHz) SAMSUNG GOLD

nVidia GeForce 4 MX 440 64MB

LifeView Flyvideo98

Windows 2000 pro sp4

Dokimasa me ena livecd linux (sugkekrimena to dynebolic) kai pali den ekane shutdown. kolage se mia o8onh pou ekane kill ta proceses kai to teleutaio pou egrafe htan "sending terminating signal" 'h kati tetoio.[/quote']

ego tha ekana kai ena bios update opos tha dokimaza me ta basika pragmata pano kai xoris tin karta tv idika.me mia mnimi dokimi mono episis.gia ta xp exoun anaferthei pola problimata genikos me to shutdown kai lene oti ebgenan patchakia.tora bebea kati ipa.pantos dokimase me ta basika pano sto pc.

Δημοσ.

exw kanei polla bios updates kai den exw xp exw 2k. kai oute me linux den ekleine swsta.

pantws 8a dokimasw me ta basika an kai den nomizw na boh8hsei kai polu...

thanks anyway :)

Δημοσ.

i alli lisi tha itan na min exeis acpi alla thelei megali istoria.exo dei board pou den eklinan me tipota .kai ekei isos to acpi ama klistei kai pexeis me apm isos to diorthosei .alla einai ligo risky.ligo omos.

Δημοσ.

8a to koita3w ki auto apla mou th spaei h katastash... 4mish xronia me to idio pc kai otan pairnw kainourio anti na einai ola ok antimetwpizw problhmata... mexri na brw ta xougia tou einai ;p

euxaristw gia to reply mate :D

Δημοσ.
Πολύ πιθανό την ώρα που κάνεις shut down να σκάνε τα windows και γι' αυτό κάνει restart. Αν το pc είναι καινούριο/γρηγορο δεν προλαβαίνεις να δεις τη μπλε οθονη.

Πήγαινε στο system properties -> advanced -> startup and recovery και βγάλε το ν από το aytomatically reboot.

Αν φταίει αυτό σε καποιο shut down θα σου μείνει στη μπλε οθόνη και ίσως βρεις από το μύνημα τι φταίει.

afto to ekana alla akoma den mou exei kanei restart otan to kleinw(2 fores to ekleisa apo tote).Opote tha deiksei o kairos an tha mou vgalei afgtin tin ble othoni pou mou eipes....

pantws sas efxaristw gia tin voitheia!:)

Δημοσ.
8a to koita3w ki auto apla mou th spaei h katastash... 4mish xronia me to idio pc kai otan pairnw kainourio anti na einai ola ok antimetwpizw problhmata... mexri na brw ta xougia tou einai ;p

euxaristw gia to reply mate :D

pare kana sosto mobo kai sosto exoplismo na min sto kanei auto.xixi.4,5 xronia exeis to mobo????ora gia petama.

oso gia tin mple othoni euxomai na min exeis windows ellinika dioti den tha katafereis na diabaseis tipota.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...